Nou stil de viata (291)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaser spune:
Saluti!
Zuzi welcome back! Sanatate si sa nu mai racesti asa rau nici peste 10 ani! Multumim de actualizari!
tumpi si sotul are un singur frate si e la NY...asa ca asta e...important e ca va aveti una pe cealalta.
yasmi nici eu nu calculez caloriile...decat in mare. stiu cam cat are un ou, cat are 100 de grame de salam...si incerc sa nu mananc mult.
dar tentatiile... aseara m-am prostit de tot cu niste biscuiti cu zmeura
drept urmare azi am meniu de post...cu cafea fara zahar, para, varza calita, pate inedit si cam atat sper eu...ca ma duc la sala si dupa nu imi mai e foame.
Vroiam sa tin meniurile lui danitin...dar mi-am dat seama ca eu nu mananc deloc carne, cu exceptia pestelui...asa ca o sa merg si la nutritionist...acum ma duc la chirurgie. (am o cicatrice si vreau sa o micsorez!)...iau toti dr pe rand! ipohondria asta!
Gusta o sa incerc cu ceaiuri...dar neindulcite tare nasoale sunt!
Va pup! Viola unde sunteti? De Made mai stiti?
violeta70 spune:
Salutare!
Sunt la munci si am intrat putin sa vad ce mai faceti.
bb Yasmi nu fi suparata, nu esti singura. Eu insa nu ma plang ca nu intru asa de des ca celelalte fete si in plus nu prea am ce sa povestesc ( copii nu, activitati sociale nu prea, doar servici si casa).Pardon, am uitat sala,unde merg cu sora-mea.
Criscosty sa-ti traiasca finutul. Ce flacau mare!
Zuzilici sanatate si saru-mana pentru 1 Ai fost draguta. Sincer cred ca are ceva cantarul, am schimbat bateriile, insa s-ar putea sa aibe ceva. Azi dimineata aveam iar 69.8 kg. Asta este sper sa mai slabesc, daca nu, macar sa raman asa sub 70 kg. Adevarul este ca foarte multi mi-au zis ca arat mai bine asa, cu cateva kilograme in plus, insa pe mine ma intereseaza sa nu depasesc pragul de 70 kg, asa ca daca ajung la 67-68 este foarte bine. Si sigur voi ajunge, ca ma voi mobiliza.
gabiburtica!
Yubi(Carmen) Nu stiu daca ai mai intrat, dar poate mai intri. sanatate si fericire!
Pup toate fetele: Gusta, Delia, Tzuni, TLaura, EftimieC, ZisaCami, Nastad, Tumpi, Hcclara, Danitin si toate celelalte fete pe care fara sa vreau le-am omis
louisea spune:
Neatza
Mi-am luat liber azi ca tre sa merg la doctoru de urechi si zic sa intru ce faceti.
Fetelor care sunteti nemultumite de tempoul in care se actualizeaza lista*, sunt sigura ca serifa cu bucurie va preda stafeta la capitolul urmator, daca voi aveti mai mult timp la dispozitie
Cat despre nebagare de seama. Eu merg pe principiul bagi in seama, esti bagat in seama. Cand scrieti 2 linii despre voi o data pe saptamana, fara sa bagati pe altii in seama arata ca nu sunteti interesata sa participati la discutii.. deci...
Unele scrieti ca nu apucati sa raspundeti la fiecare in parte pt ca uitati ce ati vrut sa ziceti. Sunt sigura ca in majoritate avem problema asta. Eu cum fac: am o fereastra deschisa unde citesc ce s-a scris, si o fereastra unde scriu raspunsurile.. Si raspund in tact cu ce citesc. Asa nu uit ce am vrut sa zic. Desigur ca se ma intampla sa sar pe cineva fara voie.. dar asta e :))
Zuzi bine ai revenit si multumim pt actualizare Chiar ca ai tot fost racita iarna asta.. Mananci destule fructe si legume? Sau iei ceva vitamine?
Gusta ssanatate si tie si restul familiei
Bb yasmin daca ne zici cam ce ai vrea ne-ar fi mai usor. Cat timp ai sa le pregatesti. Cam in cate calorii ai vrea sa te incadrezi.. Ce mananci tu de obicei? Eu ti-as da idei dar zi-ne mai multe despre tine ca sa nu ne pierdem timpul degeaba sa scriem meniuri ce nu-ti plac
Iar 800 de calorii pe zi e enorm de putin!! 1300-1500 e mai potrivit
Gata ca tre sa plec la doctor.. Intru mai tarziu sper
---------------------------------------------------------
* nu ma refer neaparat la bb yasmi sau laura ca ele probabil n-au observat ca Zuzi e bolnava
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
bb_yasmi spune:
louisea... multumesc frumos.
sunt la un regim drastic ca sa ajung rapid la kg dorite...inca 4 mai vreau sa dau jos...apoi trec pe 1300-1500 calorii/zi de mentinere.
de obicei mancam tare aiurea....numai magarii...
acum dimi mananc asa: lapte 1,5% grasimi cu cereale sau la cu 1 felie de paine graham cu almette sau un ou prajit (nu imi prea place fiert) sau omleta.
la pranz pap mancare gatita + putin de ceva dulce
dupa masa un gratar de piept de pui
si apoi doar fructe
apa 2.5 l
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
gusta spune:
Zuzi vreau de mana cu tine.La tine se cojeste nasul dar al meu e rosu ca la renul lui Mos craciun si sunt sexy nebunatica.
Yasmi din experienta iti zic ca poti face acel efect yo-yo slabesti dar si cand scapi la mancare pui la loc.
Ma duc la batistutele mele si fara pupaturi ca eu sunt fata simtita si nu impart cu voi cum a facut olandezul cu mine, cica impreuna ne jucam impreuna impartim.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Neata fete frumoase.
Marilena, nu-s cum e la tine, da la mine baba ta se prezinta foarte bine, e soare , cam rece,dar soare puternic.
Zuzi, sanantate multa.De ce nu stai acasa sa te refaci?
Violeta, ce-ti faci atatea pb?Uite eu scriu(bine acum am si ceva mai mult timp liber) si nu am nici bebe, nici familie langa mine,propriu zis nu prea am despre ce scrie(poate despre nebuniile care le face pisica de cand sta in casa dar asta e putin irelevant, intru pur si simplu pt subiect.
Inainte aveam ce invata de aici, acum din pacate fetele care stiau mai multe sau retras.Anda,Ruxa, sunt cele cu caloriile si meniurile, Anky era antrenoarea de fitnes si tare dor imi este de ele.
Eu intru si scriu acolo unde imi face placere, nu ca-s obligata sa scriu.
Lou,eu de multe ori scriu pe graba si poate si de lene nu deschid inca o pg ,plus ca ma oboseste pc-ul ca naiba(de aceea in ultimul timp nici nu mai stau asa de mult).Mea culpa pt fetele carora nu le scriu.
Da ce ai patit la urechiuse ?
ClaudiaH,a venit primavara la voi?
Hclara, unde esti?Ti-ai luat palarie?
Eu in schimb sunt un sfert fericita,ca am probat cateva haine care state]au pe mine f fixe, sau unele nu ma mai cuprindeau si acum intru in ele.Stiu ca mai am mult de munca, nu aspir la 49 kg cat spune standardele, ma multumesc si cu 55.Plus ca mai jos de 53 as fi foarte slaba, la picioare oricum n-am sa slabesc mai mult, ca de fel sunt bulanoasa si daca slabesc prea mult pe ce mai pune mana al meu.La 53 eu zic ca arat tare bine.
O zi minunata si un inceput de we placut va doresc.
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
bb_yasmi spune:
gusta, din pacate asa am facut tot timpul...:( si asta din cauza ca sunt o pofticioasa si o gurmanda si nu ma pot abtine (sau poate nu vrea!) :(( dar acum sunt ff hotarata! vreau sa mananc sanatos! acum nu zic ca nu o sa mai gust si din micile placeri culinare dar doar sa GUST si apoi am sa stiu ca trebuie sa renunt la altceva pt aceaa gustare .
sfatul tau care ar fi??
de diseara incep si aerobic
gusta spune:
Tumpi aici e un pic de zapada si frigut soarele a batut un pic dar acuma nu.Da daca la tine e frumos dupa vremea de la tine la iau.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149384 cititi subiectul asta si credeti-ma ca nu o sa regretati.
Si olandezul a venit de la medic si are infectie la plamani.Asa ca viata e roz.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
yasmi eu la sfaturi stau prost o pot spune si fetele.Eu zic sa incerci cu calorii dar numai putin de 1100 si asa e putin daca spui ca te apuci de aerobic.Acuma faci cum vrei tu.
Violeta eu am si copil si am unul mai mare si olandezul si crede-ma ca nu vreau sa scriu de ei ,cel putin daca as scrie de junior m-ati intreba daca mai sunt normala la cap.
Mai revin la pranz.Azi sunt super vesela ,fara voce muci curg ca la robinet febra si frisoane am dar si un chef nebun de a face glume deci puteti trage singure concluzii ca eu cred ca daca mai faca asa frumos ma duc astea la nebuni.
Marilena si Mara Augusta
bb_yasmi spune:
gusta mai sunt zile in care ajung la 1000 de calorii tin cont de putin timp...vreo 2-3 saptamani in care am dat jos 4 kg!
multa sanatate!!!