Nou stil de viata (291)
Raspunsuri - Pagina 10
ClaudiaH spune:
Buna dragelor!
Raport: 58kg
Sunt ocupata de nu stiu cum ma cheama asa ca nu apuc sa intru nici macar sa citesc iar de scris...
Incerc sa ma mentin la 30min/zi sport, mic dejun sanatos dar putin, pranz relativ normal cu grija la carbohidrati air cina fara carbohidrati si grasimi. Cam asta e regimul meu de baza.
Mai alerg dupa cei mici, incerc sam ai trec si prin gradina... ma misc, nu-s sedentara asa ca sper sa se duca si kilogramele ramase.
Noapte buna!!!
tlaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi buna seara pe mine iarasi nu m a vazut nimeni... ca si data trecuta.....din acelasi motiv nu am mai intrat aici...:( happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee |
Nu mai fi suparata, uite eu te-am vazut! Sunt sigura ca si restul fetelor te-au vazut! E foarte aglomerat acest subiect, sunt multe fete, si eu as vrea sa le scriu cate ceva la fiecare in parte dar, intru foarte rar pe forum, le citesc pe fete, dar, chiar nu am timp sa scriu mai mult de doua ori pe saptamana; cateodata am impresia ca pentru mine timpul trece mai repede decat pentru altii!
Oricum, mie imi face bine sa intru sa dau raportul; astept cu nerabdare zilele de marti sa ma cantaresc!
acum , trebuie sa fug, ca de obicei; oricum va pup pe toate si pentru ca vine we, va doresc unul cat mai placut!
EDIT
Vezi ca nici pe mine nu m-au vazut pe la pagina 6 cand am dat raportul: acum am vazut ca nu sunt modificata in listuta! Si ce ma mai bucuram!
Oameni buni, am 57 kg.
Cum sa scriu sa ma vada cineva???
Cred ca de vina e primavara!
pupici!
gusta spune:
Neatza.
Nu s-a schimbat nimic in lista ca o poate face numai Zuzi si a zis ca e racita.Asa ca toata lumea va vede dar asteptati putin si o sa se schimbe.
Ma duc la patul meu ca sunt cobza rupta nici nu va pup ca nu vreau sa virusez pe nimeni.
Marilena si Mara Augusta
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi buna seara pe mine iarasi nu m a vazut nimeni... ca si data trecuta.....din acelasi motiv nu am mai intrat aici...:( happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee |
sa nu te prind ca nu mai intri ca scot biciul!
tumpi spune:
Neata la pranz
Mai fate frumoase si stilate nu va mai faceti atatea pb ca inca nu s-a modificat lista, cum zicea si Marileana, Zuzi serifa cap a anuntat ca e bolnava si de la raport incoace n-a mai intrat,asa ca putintica rabdare si compasiune pt oamenii bolnavi.
BB.yasmi, nu mai fi suparici,uite chiar nu mai stiam daca ti-am scris, si m-am dus in urma la posturile anterioare fiinca eram sigura ca ti-am raspuns.De multe ori vreau sa raspund la fiecare in parte, citesc tot ce se scrie ,dar cand dau sa scriu, pauza, in cerebelul meu se produce o nebuloasa.
De ex, am vrut sa o felicit pe Happy pt reusitele Sarei, de vreo 2 ori am vrut sa scriu, dar am ajuns prin nu a scrie, de ce?Ca nu-mi mai functioneaza cum ziceam cerebelul la nivelul normal.
Nu o fac cu rautate, de multe ori scriu mesajele si dau sent si ies nu ma mai uit ce am scrie.Uneori vad tarziu ca am scris cu greseli, da nu mai vin sa modific.
Nimeni n-are personal nimic cu nimeni, sa nu crezi ca fetele nu te baga in seama,Dar daca vezi ca nu ai fost perceputa, striga mai tare, insista.Mai sunt si babe cu orbul gainilor pe aici.
Uite ia de la mine
O zi minunata va doresc, fug ca azi am zi de beauty si rasfat.
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
danitin spune:
Salut! fac mea culpa la postarea lui bb yasmi. Intr-adevar, si eu intru des, citesc, scriu ce am de zis despre mine, si nu prea reusesc sa raspund. Nu e cu rautate, doar ca reusesc sa intru numai de la serviciu si acolo cum striga cineva, cum trebuie sa raspund prezent, asa ca foarte des imi uit ideile pana sa scriu raspunsul.
La noi, in Tm e tot frig, burnitzeaza, primavara se incapataneaza sa intarzie si mie imi e in continuu somn.
Meniul de astazi:
- paine neagra cu miere si cafea fara zahar
- supa de legume si o felie de carne fiarta cu cartofi fierti si iaurt
- salata verde cu ridichi
- un mar
Pe la 11 m-a lovit o foame cumplita dar m-am tinut tare si am ingurgitat doar un pahar mare cu apa plata. Gimnastica nu reusesc sa fac, dar poate se pun plimbarile dese cu catzelul si tzopaitul prin casa in compania lui ?
Tumpi, cum te rasfeti tu astazi?
Gusta, sanatate multa, si tie si lui Zuzi.Imi pare rau ca a rcit dar ma bucur ca nu a actualizat lista, poate pana martea viitoare reusesc si eu sa raportez scadere in greutate, nu doar stagnare.
Tlaura - weekend placut si tie.
ClaudiaH - spor la treburi si la slabit
BB Yasmi
Eftimie - sanatate multa iti doresc.
Cam atat, ca ma striga ...
bb_yasmi spune:
nah gata mi-a trecut "suparelile"!!
va si eu pe toate!!
miha, un si pt tine!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
bb_yasmi spune:
imi dati si mie cateva exemple de la voi de mic dejun/cina cu putineeeeee calorii??
stiu ca nu procedez corect, dar pana ajung la kg dorite 60 trag cum pot pt ca apoi sa incerc sa ma mentin prin consumarea a 1300-1500 calorii/zi. acum ma chinui sa ma abtin cat pot la maxim 800 cal/zi :((
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
tumpi spune:
Wow ce liniste pe aici.
Bb_yasmi.De calorii eu nu pot spune ca eu nu le calculez , nici nu stiu si nici nu-mi bat capul.
Danitin, m-am rasfatat prin bai cu spume, masaje, peelinguri corporale si faciale, masti, epilat, chestii din astea.
plus am iesit la plimbare,am ascultat muzica..As fi vrut sa-mi pun gel pe unghii dar cum dureaza intre 1,5 pana la 2 h n-am avut la dispozitie inca atata timp ca mai aveam si treaba de facut,asa ca maine in functie de cum stau cu timpul imi aranjez si manechiura.
Eftimie, sanatate multa
la restul fetelor
Meniul de azi
MD: 2 felii paine integrala prajita cu putina margarina si dulceata, 1 LC1 + 1 cafea
Pranz:2 felii de friptura porc degresata, dar f suntiri,cred ca 2 cm grosime si putina branza rasa si sfecla rasa langa
Gustare:o banana
Cina:2 portii de supa(cam 4 polonice) Tom Kha Gai(home made), branza de vaci degresata cu tarate
10 abdomene si exercitii cu gantere pt brate, umeri pt ficare 3 serii a cate 15
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Zuzilici spune:
Dragelor imi cer scuze ca ... m-am imbolnavit pardon am vrut sa zic ca n-am actualizat listuta la timp, dar m-am imbolnavit. Am racit cum n-am mai racit eu din Romania, adica de mai bine de 10 ani.
Mi-au curs nasul si ochii ca un robinet stricat. Efectiv stateam cu hartia la/in nas ca mortu de pe masa. In orica caz acum mi-e bine si-s sunt frumoasa tare ca mi se cojeste si nasul si ochii ca la balamuc. Dar macar pot respira si conduce cu ambii ochi deschisi.
ZIn alta ordine de idei, pe scurt, am actualizat listutza felicitari tuturor celor care au slabit si mult succes celor care inca se chinuie sa faca asta, asa cam ca mine.
Crys felicitari nasico si sa-ti traiasca finutul. Daca nu-l botezi repejor ai sa faci exercitii de fortza in timpul slujbei.
BB sunt cu ochii pe tine. Da-te bine pe langa Anda ca-ti de niste retete de mic dejun, de te lingi pe degete.
Cami Ce ti-ai cumparat?
Hopes ce surpriza placuta. Tumpi felicitari c-ai reusit s-o scoti din barlog. Cum se mai simte Edi? Cum merge scoala?
Happy felicitari mamico. Trebuie sa fi foarte mandra cu Sarah premianta. Pot sa ma simt si eu mandra si fericita alaturi de voi ?
Gusta sanatate multa. Stiu cum e sa fi bolnav asa ca nu-ti doresc decat sa te faci bine cat mai repede. Baiat bun Olandezul tau, nu-i egoist deloc, ti-a pasat si tie raceala.
No plec sa-mi iau puica de la gradinitza. Va pe toate si mai vorbim.
Inainte sa plec, Gabi Felicitarile mele, stai foarte bine cu kg.
Lou o si tie ca ti-a pastrat aceeasi marime la pantaloni.
Bye now!
p.s. Tzuni
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)