Nou stil de viata (291)
Raspunsuri - Pagina 13
gusta spune:
Tumpi facem targul,numai sa asteptam sa vedem ziua de maine.
Dani eu sunt interesata de asa subiecte ca si eu ca tine citesc dar cu practica stau prost.
Am intrecut numarul de mesaje trimiteti-ma la culcare serios prea multa vorbarie pe mine.
Marilena si Mara Augusta
danitin spune:
Tumpi,
Gusta ... am sa caut printre articolele vechi sa vad care sunt cele mai interesante pe subiectul asta. Asta daca vrea cineva sa citeasca cineva sfaturi de slabit de la cineva care se chinuie sa se mentina sub 80 kg
hcclara spune:
Salut! ce faceti?
sanatate bolnaviorilor mari si mici!
Tumpi aici sunt, n-am intrat toata saptamana din lipsa de timp, am incercat sa citesc acuma ce ati mai scris. ma bucur ca e bine nepotica ta. am fost ieri in oras si chiar m-am uitat dupa palarii ca a ta si n-am vazut nici unde, as fi incercat una.
Gabi a trecut uraganul, a facut ravagii, au murit multi prin Franta, au fost si in Germania cateva cazuri. Lui Marc e tare frica cand e asa vant mare, chiar veneam de la bunici si erau o gramada de pomi cazuti pe strada, cand ne-am dat jos din auto, sa ne ia vantul cu tot. Acum e frig si la noi, de maine cica ninge.
Violeta si eu te tzuc pe tine.
lou eu zic ca faci baiat, cred ca ti-am mai spus, mai ales daca ai pus numai pe burta .
yubi
Crys felicitari pt finut, un voinic in toata regula!
Tumpi eu mai si claxonez cateodata...mai si zic cate ceva in romaneste
Dordia felicitari pt schimbarea prefixului.
Maine e Marc invitat la ziua unui coleg, de la 13-17, si merg la cinema, cred ca am sa stau ca pe spini, se duc cu tramvaiul si i-am zis lui barbatu-meu ca ma duc si eu si ii urmaresc sa fiu sigura ca e totul bine. Da zice al meu, si daca te vede si zice"uite-o pe mama"...pai atunci zic ca am si eu drum incolo, doar e sambata si merg in oras. Asa nu-mi place sa-l las, of , da ce sa fac, ca el se bucura...
na va tzuc pe toate
tumpi spune:
asa ma simt acum. plus ca-mi pica ochii in gura.
Claudia, eu palaria am luat-o de la Pimkie.
Pe mine ma distreaza presupunerile astea despre ce o sa ai , fata baiat.Sora cea mijlocie la prima sarcina avea o burtica,ca numai burta era de ea, tuguiata de toata lumea zicea ca este baiat.3 sarcini a avut si toate cu forme diferite,da toate 3 au iesit fete.
Marilena, vedem maine cum e vremea.
Meniu de azi:
MD: 1LC1 + o cafea + branza de faci degresata cu tarate si putina miere
Gustare:un mar
Pranz:iarasi putina branzica cu tarate
Cina: 3 chiftelute de falafel cu o salata din 3 rosii,ceapa verde si putin castravete si o prajiturica cu banane
Prajitura am facut-o din faina integrala si zahar brun si am papat doar o bucatica(cat un muffin, ca le-am facut in astfel de forme)
Am facut si cateva abdomene.
O seara placuta va doresc.Ma retrag la nani
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
bb_yasmi spune:
seara buna!!!
am fost cu Miha la aerobic!! mamaaaa da' nu e usor deloc...
din pacate acum am comis-o: am mancat un gratarel (miccc de vreo 50 gr) cu castraveti murati....cat e de grav???
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
Zuzilici spune:
Salutare "babelor".
M-am tinut de ieri sa anunt ca eu de cand ma stiu am "baba" pe 8 c-atunci m-am nascut. Asa ca fiti pregatite pentru o Ziua Femeii "interesanta".
Va pe toate si va urez un weekend superb. Merg sa citesc subiectul pus de Mari.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
danitin spune:
BB asmi, sincer, nu cerd ca e foarte grav ... Eu acum mi-s baba, dar tin minte ca mai spre tinerete, cand mergeam fest la aerobic, stiam ca nu e voie sa mananc imediat dupa, asa ca bagam doar suc de rosii sau ceai verde pana ma umflam. A tinut ... am dat jos atunci frumos de tot. Ideea e insa sa nu-ti refuzi mici placeri, altfel risti sa ajungi la momentul in care chiar nu mai rezisti, si chiar dai iama prin frigider ...
Cum e, de fapt, cu babele? Eu am stiut, multa vreme, ca-ti alegi data, si baba mea era traditional, in 7 martie, dar am vorbit cu o doamna entograf care mi-a explicat ca baba nu o aleg, ci se ia in functie de data nasterii ... adica, daca esti nascut intre 1 si 10 martie, baba e in 1, 2,3 si asa mai departe, iar daca esti nascut intr-o zi care depaseste intervalul, se aduna cifrele pana dau una in interval. De exemplu, la mine 20 noiebrie, ar fi 2 + 0 = 2 deci in 2 martie, sau la cineva nascut in 25 ar fi 2 + 5 = 7 martie . Voi cum stiti?
bb_yasmi spune:
danitin, cat de "baba" mami?? pai cati ani ai?? (daca nu sunt indiscreta )
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Cum e, de fapt, cu babele? Eu am stiut, multa vreme, ca-ti alegi data, si baba mea era traditional, in 7 martie, dar am vorbit cu o doamna entograf care mi-a explicat ca baba nu o aleg, ci se ia in functie de data nasterii ... adica, daca esti nascut intre 1 si 10 martie, baba e in 1, 2,3 si asa mai departe, iar daca esti nascut intr-o zi care depaseste intervalul, se aduna cifrele pana dau una in interval. De exemplu, la mine 20 noiebrie, ar fi 2 + 0 = 2 deci in 2 martie, sau la cineva nascut in 25 ar fi 2 + 5 = 7 martie . Voi cum stiti? Mamica de spiridus De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI #8211; ETERNA LUMINA; NOI Spiridusul meu drag |
eu stiam ca iti alegi data .....eu am ales 6... deci am nimerit- 2+4=6 oricum o sa fie o vreme de kko...:(
gusta spune:
Neatza.
In olanda vremea e frumoasa ,senima soarele inca nu a iesit si adie un pic de vant.Mai vin cu un buletin meteo in timpul zilei..
Tumpi sa vedem daca facem schimbul.
Yasmi vezi cum fac eu cu tumpi schimbam locatia asa se poate si la tine.
Dani asa stiam si eu ca tine ,dar anul asta am ales-o singura.
Claudia cum mai sa urmaresti copilul.Ca si eu as face la fel ca tine nici nu vreau sa mai zic cat de mult s-a schimbat Mara de cand e la scoala.Sa ne tii la curent cu ce ai facut.
Zuzi nu e de slabit subiectul da iti da buna dispozitie.
Si va dau si o cafea de dimineata si ceai mai mult nu am ca e criza.
Marilena si Mara Augusta