Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu cand sunt nervoasa patesc la fel, mi se intareste burta si ma doare
Deci.. happy thougts!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Multumesc, Mihaela. m-am tot uitat in magazine, si nu am vazut nimic

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Fetelor! Am si eu o problema......m-am gasit si eu la ora asta
De vreo 3 zile imi curge sange din nas, nu f mult dar 2-3 pic pe zi tot curge. Ce ma sfatuiti pana imi fac curaj s-o sun pe doctora?

tina 18+

E normal din cate stiu eu, mie imi curge de cand am ramas gravida in fiecare dimineata. Uneori ma trezesc cu cheguri de sange in nas. Curat si nu se mai repeta in timpul zilei dar in fiecare dimineata curge putin sau am cheaguri in nas. Eu stiu ca si in sarcina trecuta am avut si dra a zis ca e normal

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Salutari si de la mine, dupa o lunga pauza. Am avut niste zile tare rele, cu stari mari de rau; cica ar fi colonul inflamat, nu stie nimeni de la ce, dar m-a durut atat de tare burtica si de aici am dat in contractii. Si colac-peste-pupaza de azi dimineatza nu l-am simtit deloc pe bebe. Si nimic nu pare sa-l faca sa isi faca simtita prezenta. Ajung la medic abia peste 2 saptamani, nu am timp sa merg pe la spitale Am o perioada tare rea.

20+
Vine bebe!

Nu trebuie sa intri in panica ca nu ai simtit bebita. Din cate am inteles nu misca regulat (in fiecare zi), deci relaxeaza-te ca nu-i faci bine deloc cu starea asta.
Parerea mea e sa-ti faci timp si sa mergi la dr, sa-ti spuna exact ce ai si ce tratament iti trebuie. Te rog nu te supara pe mine!
Multa sanatate!

tina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

tocmai citeam la mica publicitate, 'site-uri de unde puteti comanda'...
e vorba despre produse aduse din SUA, atat pt mamici cat si pt copii...intrati sa vedeti..poate gasiti ceva sa va placa...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

M-ai omorat!!!
de cand am fost in state visez la momentul in care o sa merg la o tura de ...si cand ma uit pe lista ce-mi vad ochisorii Victoria Secrets, Old Navy... ma tenteaza

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adriana, cel mai bine e sa te linistesti si o sa vezi ca o sa-l simti si pe copilas...dar poate ar tb sa iti faci timp si de dr daca nu te lasa durerea.
Cat despre sange in nas si vise in fiecare noapte sunt nelipsite de cand am ramas insarcinata.

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Si eu am sange prea mult... Dimineata numai nu reuseam sa opresc sangerarea gingivala. Mi-am cumparat parodontax, e la gust dar dupa o saptamana te obisnuiesti.

Cristina 13 s & Elise-Stefania

Si mie mi-a adus mama pasta paradontax dar nu am putut sa suport gustul. Mi-a venit sa vomit inbstantaneu. Eu si inainte aveam gingiile sensibile si acum sangerez mereu cand ma spal pe dinti dar paradontax nu suport

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Si eu am sange prea mult... Dimineata numai nu reuseam sa opresc sangerarea gingivala. Mi-am cumparat parodontax, e la gust dar dupa o saptamana te obisnuiesti.

Cristina 13 s & Elise-Stefania

Si mie mi-a adus mama pasta paradontax dar nu am putut sa suport gustul. Mi-a venit sa vomit inbstantaneu. Eu si inainte aveam gingiile sensibile si acum sangerez mereu cand ma spal pe dinti dar paradontax nu suport

O romanca in Danemarca

Eu cu asa ceva http://www.mamanatura.ro/frumusete/ingrijire_generala/ingrijijrea_dintilor/pasta_de_dinti_organica_cu_menta-p10022031 ma spal pe dinti si sunt foarte multumita. Sigur se gaseste si in Danemarca, ca e produs englezesc.

(Nu stiu cum sa ascund un lik sub un cuvant)

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana
eu am trecut la Lacalut, pasta de dinti si apa de gura, parca nu mai imi sangereaza atat de rau gingiile

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

O sa incerc dupa ce mi se termina asta. Poate ma drege

Cristina 14 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Daca mai stiti voi site-uri de unde ma pot inspira, poate ma ajutati si voi

Paula, 18+ cu
Si eu ma mai uit fiindca am niste ocazii in mai-iunie.
Iata ce am gasit:
www.hainedegravida.ro/jspv2/hdg_elegante.jsp" target="_blank">site1
site2
www.bellemama.ro/rochii-gravide/rochii-elegant/" target="_blank">site3
www.hainedegravide.ro/rochii-gravide.php" target="_blank">site4
www.haine-gravide.com.ro/categories/Rochii-gravide/" target="_blank">aite5

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Ha, ha, noi cununam la sf. lunii mai. Eu am o croitoreasa foarte buna (face si rochii de mireasa) si o sa vorbesc cu ea sa ma programeze cu doua rochite chiar inainte de eveniment. Sa nu am surprize neplacute. Modelele rochitelor le-am luat de pe www.net-a-porter.com, modele care se preteaza la gravidute sau pot fi un pic modificate.

Cris 19+ cu

Mergi la inceput