Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
bamboletta spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Cris2010
Eu cu asa ceva http://www.mamanatura.ro/frumusete/ingrijire_generala/ingrijijrea_dintilor/pasta_de_dinti_organica_cu_menta-p10022031 ma spal pe dinti si sunt foarte multumita. Sigur se gaseste si in Danemarca, ca e produs englezesc. (Nu stiu cum sa ascund un lik sub un cuvant )Cris 19+ cu ![]() |
asa se ascunde link-ul
[ u r l = " aici scrii link-ul " ] pasta de dinti [ / u r l ]
eu acum l-am scris cu spatii intre ele dar le scoti si la sigur iese

Bamboletta
13+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Salutari si de la mine, dupa o lunga pauza. Am avut niste zile tare rele, cu stari mari de rau; cica ar fi colonul inflamat, nu stie nimeni de la ce, dar m-a durut atat de tare burtica si de aici am dat in contractii. Si colac-peste-pupaza de azi dimineatza nu l-am simtit deloc pe bebe. Si nimic nu pare sa-l faca sa isi faca simtita prezenta. ![]() Ajung la medic abia peste 2 saptamani, nu am timp sa merg pe la spitale Am o perioada tare rea. 20+ Vine bebe! ![]() |
Andreea, multa multa sanatate. Poate reusesti sa ajungi totusi la un consult, pt linistea ta. Am auzit ca ceaiul de cretisoara ajuta mult.
Cris
19+ cu
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui bamboletta asa se ascunde link-ul [ u r l = " aici scrii link-ul " ] pasta de dinti [ / u r l ] eu acum l-am scris cu spatii intre ele dar le scoti si la sigur iese ![]() Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 puiutz_mic, mai am si alte poze de la 16 sapt, dar nu le-am pus (in acelea sunt imbracata cu haine).. o sa le pun daca vrei Iata si dioptriile mele pe care le-am avut inainte de operatie: Ochi stg: sferic -2.75, cilindric -3.25; Ochi drp: sferic -2, cilindric -1.5 Si oricum tot natural as fi vrut chiar si asa... (si chiar daca aveam si +/-6) ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+ |
parca incep sa prind si eu curaj cu nasterea naturala...
despre poze - le astept pe cele cand implinesti 18 saptamani!

Elena
15+
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+ |
Merci
. E mai usoara metoda ta.Cris
19+ cu
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
haha..mortal sotul tau..si modest... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
multumesc, Eladea! Daaa... intotdeauna a fost un "modest" sotul meu...
Elena
15+
btz_ovi spune:
Puiutz_mic acum sa speram ca o sa vrea bebitza sa ne arate ce se ascunde intre picioruse.Noi vrem o fetita amandoi,deja ne imaginam cum va arata: bruneta,inalta si cu ochii mari albastri-verzi 

,dar daca e cuculetz nu ma deranjeaza,mai ales ca sotul e rapidist convins si as scapa de discutiile fortate despre fotbal ![]()
Bumblebe super,felicitari pt miscare,imi imaginez ce emotionat era sotul tau,sunt niste senzatii pt ei de nedescris.Si eu aseara i-am aratat cum "vibreaza" burtica
Si l-am pus iarasi sa pipaie burtica,iar la un momentdat mogaldeata( in complicitate cu mine) i-a facut o surpriza taticului:s-a miscat atat de tare sub mana lui incat el s-a speriat enorm.Saracu.I-a fost frica sa mai puna mana pe burtica ca nu cumva sa faca rau la mogaldeata,insa l-am calmat si i-am zis ca eu am vb cu ea dimineata si am rugat-o sa il salute ca el sa ii dea un pupic de Dragobete.Nu va zic ca avea ochii umezi deja ![]()
.Se pare ca va fi bebe lu tata caci numai la el sta la pipaiala,eu nu reusesc sa o simt mai deloc sub mana 

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby
puiutz_mic spune:
AdrianaBuc, multa, multa sanatate! Cum ti-au spus si fetele, incearca sa mergi la doctor, sa iti dea un tratament.
Bebe nu cred sa fi patit ceva, poate are un somnic mai lung. In viata intrauterina (ca si in primele luni dupa nastere...) nu au un program regulat de somn, asa ca nu te impacienta prea tare. Daca totusi nu il simti cateva zile, suna-l pe ginecologul tau, ce daca ai programare abia peste 2 saptamani? Daca e ceva urgent TREBUIE sa te consulte.
Sanatate si optimism!
Elena
15+
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Puiutz_mic acum sa speram ca o sa vrea bebitza sa ne arate ce se ascunde intre picioruse.Noi vrem o fetita amandoi,deja ne imaginam cum va arata: bruneta,inalta si cu ochii mari albastri-verzi ![]() ![]() ![]() ,dar daca e cuculetz nu ma deranjeaza,mai ales ca sotul e rapidist convins si as scapa de discutiile fortate despre fotbal Bumblebe super,felicitari pt miscare,imi imaginez ce emotionat era sotul tau,sunt niste senzatii pt ei de nedescris.Si eu aseara i-am aratat cum "vibreaza" burtica ![]() ![]() 19+Viitoare mamica fericita My Baby |
Iti doresc, ca tuturor burticilor, sa stea bebe frumusel cu piciorusele desfacute ca sa vedeti ce va fi: fata lu' tata sau baiatul mamei
Orice ar fi, sanatos sa fie!
Elena
15+

. Mi-am cumparat parodontax, e
&