Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Puiutz_mic sa dea Domnu sa ai gura pocita.Noi sincer am vrut la inceput un dolofanel,dar de revelion am fost la nasa surorii mele si acolo ne-am indragostit de fetita ei:o blonda creata cu niste ochi albastri ca marea.Si in plus am primit foarte multe hainute pt fetita.Deci sa dea Domnu sa fie asa cum ne dorim,dar cum am mai zis:daca e cuculete nu ma supar,important e sa fie bebe sanatos.

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna fetele si din Budapesta!

Am venit de la controlul cardiologic si oftalmologic pregatitoare nasterii, si l-am mai intrebat cate ceva pe oftalmolog!
A spus ca nu dioptriile sunt imortante ci calitatea retinei in nasteri normale, pentru ca de la travaliu se poate desprinde!
Una peste alta nu am probleme, asa ca daca aveti probleme doar cu dioptriile dar retina este fixata bine si nu se vad urme de desprinderi puteti naste normal daca doriti!
conttrolul pentru retina e destul de nasol ca nu mai vedeti nimic dupa pentru aprox 1 minut, plus doctorul care merge cu microscopul si lupa in toate colturile ochiului!
Sa aveti o zi frumoasa!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui Iulia_N

Bunaa burtici,

Fetelor am o intrebare: credeti ca este posibil sa o simt pe bebita acum la 14 sapt fara 2 zile?
pentru ca azi dim dupa ce am stranutat imediat s a miscat ceva pe acolo...eu cred ca e ea, sau asa vreau sa cred...voi ce ziceti??

va pup, astept parerile voastre!!

13+

Nu stiu sa-ti explic cum l-am simtit eu pe bb, dar a fost ceva special, o zvarcoleala, un mormoloc care te loveste, plus ca s-a repetat dupa, de atunci miscarile lui au prins din ce in ce mai multa putere.
Ideea e ca daca a fost bb, o sa-ti dai seama

Alina 17+ cu
gargarita

mersii de raspuns,
sper sa incep sa l simt ca mor de nerabdare!! abea astept sa imi intrerupa sedintele plictisitoare, cand mi e mai somn sa nu ma lase in pace!! offf...grea e asteptarea! dar trebuie sa ne bucuram de ce este acum!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna burtici...
voi v-ati gandit la nasi pt copilas? sau ii inca prea devreme? ca noi am inceput sa primim oferte..sa-i zic asa.. pana acuma s-au oferit 3 cupluri de prieteni sa ni-l boteze..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

noua ne boteaza nasii care ne au cununat. este prima lor finutza...in rest mai au 3 fini botezati!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La noi tot nasii de cununie il vor boteza. Suntem primii lor fini si va fi primul lor finut
Problema e ca nasa e si ea cu burtica.. are 8 sapatamani in urma mea. Sa vedem cum ne vom sincroniza cu botezul

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulia_N

noua ne boteaza nasii care ne au cununat. este prima lor finutza...in rest mai au 3 fini botezati!

13+

desi nasii nostri de cununie sunt sora si cumnatul meu..sincer nu as vrea sa-i punem tot pe ei.. pt ca am vazut ca faptul ca ne-am inrudit si mai tare..sa-i zic asa...nu ne-a apropiat mai mult...tot din an in paste ne vedem..asa ca am zis ca de data asta am vrea pe cineva din acelasi oras...sa avem si noi pe cineva.. dar deja sunt prea multi care vor...

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

A spus ca nu dioptriile sunt imortante ci calitatea retinei in nasteri normale, pentru ca de la travaliu se poate desprinde!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu
Felicitari pentru analize!
Exact, de asta ziceam ca mi se pare aberant ca dioptriile sa impiedice nasterea naturala, dar nu am stiut cum sa detaliez

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

din acelasi motiv, ca suntem deja rude, nu am ales nici noi unu din frati sa ne cunune sau boteze...oricum suntem rude! si am ales un cuplu minunat, tanar si petrecaret cu care ne intelegem f bine si ne vedem f des, de cateva ori pe luna!

mult succes la alegere!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata de la gasca din Montreal, s-a oprit ninsoarea, slava Domnului, vremea e mai calda +1 grad iar Canadienii i-au batut pe Rusi la hochei aseara....yupiiiiii .....deci viata e perfecta

Vorbiti de nasi....noi mai ave de cautat pentru un bebe, nu as vrea sa fie aceeasi nasi pentru amandoi

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput