Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

tocmai citeam la mica publicitate, 'site-uri de unde puteti comanda'...
e vorba despre produse aduse din SUA, atat pt mamici cat si pt copii...intrati sa vedeti..poate gasiti ceva sa va placa...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Am intrat si eu acum pe site-urile respective, si am gasit si niste modele pentru rochite mai elegante...
In aprilie am o nunta importanta, si m-am gandit ca, atuci o sa am burtica mare, si as vrea o rochita frumoasa, nu gen sac.M-am uitat si prin magazine, dar nu prea sunt rochite elegante, mai mult de zi cu zi, cel putin aici,in Tg Mures. Daca mai stiti voi site-uri de unde ma pot inspira, poate ma ajutati si voi

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

buna burtici!
sunt si eu o burtica de august. sunt in sapt. 15
as vrea sa va intreb ceva. de cateva zile ma doare putin burta si cam o data de doua ori pe zi mi se intareste pe o portiune pentru cateva secunde. oare or fi contractii. ar trebui sa-mi fac griji?
va doresc la toate sarcini usoare si o zi frumoasa!

15+
[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Si eu am sange prea mult... Dimineata numai nu reuseam sa opresc sangerarea gingivala. Mi-am cumparat parodontax, e la gust dar dupa o saptamana te obisnuiesti.

Cristina 13 s & Elise-Stefania

eu am trecut la Lacalut, pasta de dinti si apa de gura, parca nu mai imi sangereaza atat de rau gingiile

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si noi folosim Lacalut de cativa ani.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Salutari si de la mine, dupa o lunga pauza. Am avut niste zile tare rele, cu stari mari de rau; cica ar fi colonul inflamat, nu stie nimeni de la ce, dar m-a durut atat de tare burtica si de aici am dat in contractii. Si colac-peste-pupaza de azi dimineatza nu l-am simtit deloc pe bebe. Si nimic nu pare sa-l faca sa isi faca simtita prezenta. Ajung la medic abia peste 2 saptamani, nu am timp sa merg pe la spitale Am o perioada tare rea.

20+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui didiloo

buna burtici!
sunt si eu o burtica de august. sunt in sapt. 15
as vrea sa va intreb ceva. de cateva zile ma doare putin burta si cam o data de doua ori pe zi mi se intareste pe o portiune pentru cateva secunde. oare or fi contractii. ar trebui sa-mi fac griji?
va doresc la toate sarcini usoare si o zi frumoasa!

15+
[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/

Se poate sa fie contractii, sa iei no spa, daca nu te lasa, intreaba si medicul, si eu am contractii, ce-i drept sunt rare, dar o sa fie amuzant mai incolo, cand o sa ne apropiem de DPN.

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Salutari si de la mine, dupa o lunga pauza. Am avut niste zile tare rele, cu stari mari de rau; cica ar fi colonul inflamat, nu stie nimeni de la ce, dar m-a durut atat de tare burtica si de aici am dat in contractii. Si colac-peste-pupaza de azi dimineatza nu l-am simtit deloc pe bebe. Si nimic nu pare sa-l faca sa isi faca simtita prezenta. Ajung la medic abia peste 2 saptamani, nu am timp sa merg pe la spitale Am o perioada tare rea.

20+
Vine bebe!

, te rog frumos sa te calmezi, sa vezi ca totul o sa fie bine! Si atunci o sa-si reia activitatea si bb, lui clar nu-i convine starea asta stresata pe care o ai.
Eu am luat Capricon pentru raceli jos, se gaseste la farmaciile naturiste! Sanatate multa!

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Daca mai stiti voi site-uri de unde ma pot inspira, poate ma ajutati si voi

Paula, 18+ cu
Si eu ma mai uit fiindca am niste ocazii in mai-iunie.
Iata ce am gasit:
www.hainedegravida.ro/jspv2/hdg_elegante.jsp" target="_blank">site1
site2
www.bellemama.ro/rochii-gravide/rochii-elegant/" target="_blank">site3
www.hainedegravide.ro/rochii-gravide.php" target="_blank">site4
www.haine-gravide.com.ro/categories/Rochii-gravide/" target="_blank">aite5

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata delfinariu o zi buna va doresc...
felicitari burticilor pr rezultate bune la DT si TT

Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulia_N

Bunaa burtici,

Fetelor am o intrebare: credeti ca este posibil sa o simt pe bebita acum la 14 sapt fara 2 zile?
pentru ca azi dim dupa ce am stranutat imediat s a miscat ceva pe acolo...eu cred ca e ea, sau asa vreau sa cred...voi ce ziceti??

va pup, astept parerile voastre!!

13+

Nu stiu sa-ti explic cum l-am simtit eu pe bb, dar a fost ceva special, o zvarcoleala, un mormoloc care te loveste, plus ca s-a repetat dupa, de atunci miscarile lui au prins din ce in ce mai multa putere.
Ideea e ca daca a fost bb, o sa-ti dai seama

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput