Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 17
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didiloo fetelor multumesc la toate pentru primire ![]() ![]() ![]() puiutz mic si eu am foarte des dureri de cap. si eu mai iau uneori cate un juma de paracetamol, beau ceai de tei, masaj....sper sa-ti treaca cat mai repede aaaa...am uitat la data nasterii anul 16 iunie 1983 15+MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
multumesc, didiloo!
Elena
15+
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Puiut mic cineva zicea ca ii trec urerile de cap cu alifie chinezeasca, din aceea la cutiuta rosie. Si eu ma confrunt des cu durerile de cap la tample, dar nu iau nimic. Daca sunt acasa, incerc sa dorm si-mi trece de cele mai multe ori. Cris 19+ cu ![]() |
Asta vroiam si eu sa-ti spun
Eu am folosit si mi-a trecut...sper sa-ti treaca si tie!

tina
18+
racusor2010 spune:
Buna burtici
Azi am avut o zi ingrozitoare.....dimineata m-au apucat ametelile la serviciu de la lipsa de aer..dupa m-am enervat foarte tare de eram in stare sa ii bat pe toti unul cate unul...
azi am fost si la Dna Dinu la ecografie ... bebe era bine, chiar daca eu fusesem foarte nervoasa (m=am calmat cand l-am vazut pe mititel)....se juca
prima data era cu genunchii la gura :)) dupa s-a plictisit si a inceput sa isi faca de lucru cu cordonul ombilical ...si apoi facea cu manuta...aaa, si ii era somn
de vreo 2 ori l-am surprins cascand 
dar nu am stat asa de mult ca la Iosup, ca a vazut in sistem ca mai facusem o ecografie si atunci a fost mai rapida...
mi-am facut ecografie la dansa pentru saptamana 28. atunci mi-a zis sa fac urmatoarea ecografie, dar sa vb si cu doctorul meu...
luni merg la doctorul meu (Niculescu) sper sa nu se supere sau sa nu zica ca sunt paranoica ca am fost la 2 ecografii..oricum sunt cam ingrijorata de doctorul meu...ca am incercat vreo 2 zile sa dau de asistenta lui sa vad cum sa iau tratamentul prescris....dupa i-am scris mail si nimic...nu prea stiu ce sa zic...bine, inainte cand am avut urgente, am dat de el pana la urma, dar acum nimic :( sper sa nu am surprize neplacute
acum imi fac tot felul de idei...sa il fi deranjat cu ceva....
aaa, sa nu uit...Dr Dinu mi-a zis placenta grad de maturitate 0, dar Iosup zisese 2. Si la Iosup IR era mai ridicat pe stanga, azi aveam egale 0/45 pe ambele parti. si bebe luni avea 384 grame, azi 400 ![]()
dar oare e posibil ca IR sa difere asa de la o zi la alta?
hai ca am scris....pentru o zi intreaga ![]()

(am schimbat si semnatura
)
Bulina
21+ cu 
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Multumesc Tina, doar ca sotul nu prea avea chef sa se duca la farmacie dupa alifia minune. O s-o cumpere maine, s-o am in casa pentru situatii de genul asta... Acum parca mi-e ceva mai bine, dupa comprea aceea calda. Asta vroiam si eu sa-ti spun Eu am folosit si mi-a trecut...sper sa-ti treaca si tie! ![]() tina 18+ |

Elena
15+
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Burtici, eu ma retrag. ![]() Noapte buna, somn usor si vise placute .Cris 19+ cu ![]() |
Noapte buna burtici

Bulina
21+ cu
racusor2010 spune:
mamici care ati ajuns pe la 20 saptamani, vi s-a intamplat sa aveti greturi, stari de rau? 
eu azi dimineata am crezut ca o sa vomit...cand am iesit putin la aer mi-am revenit..si acum am o oarecare stare de greata...foarte usoara, dar e ...
aveti idee de la ce ar putea fi? 
Bulina
21+ cu 
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 mamici care ati ajuns pe la 20 saptamani, vi s-a intamplat sa aveti greturi, stari de rau? ![]() eu azi dimineata am crezut ca o sa vomit...cand am iesit putin la aer mi-am revenit..si acum am o oarecare stare de greata...foarte usoara, dar e ... aveti idee de la ce ar putea fi? ![]() Bulina 21+ cu ![]() |
Dragaica ne-a spus in paginile anterioare ca are stari de rau, greata, de la vitamine.
Sau poate ca ai mancat aseara sau azi dimineatza ceva care nu i-a placut bebelusului
Mie mi se mai intampla ceva de genul asta cand mananc mai mult
tina
18+
racusor2010 spune:
mercic tina...poate am ratat eu
ca am citit repede in seara asta...azi dimineata mi s-a facut rau dupa ce am luat vitaminele intr-adevar...dar de obicei mi-e bine
eu iau materna si magneziu
aseara am fost la un film si am papat niste floricele (cam sarate)...hm.....azi noapte nici nu am dormit extraordinar de bine...
hmmm...mai vedem maine! 
Bulina
21+ cu 
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui enik83
desi nasii nostri de cununie sunt sora si cumnatul meu..sincer nu as vrea sa-i punem tot pe ei.. pt ca am vazut ca faptul ca ne-am inrudit si mai tare..sa-i zic asa...nu ne-a apropiat mai mult...tot din an in paste ne vedem..asa ca am zis ca de data asta am vrea pe cineva din acelasi oras...sa avem si noi pe cineva.. ![]() 15+ cu o minune de ![]() poze [url=http://lilypie.com] [/url] |
si noi ne tot gandim daca sa punem tot nasii de cununie... ei au 4 perechi de fini dar nici un finut...din pacate insa ne vedem din an in paste si asta nu ne prea place

[/url]