Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 18
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 mercic tina...poate am ratat eu eu iau materna si magneziu aseara am fost la un film si am papat niste floricele (cam sarate)...hm.....azi noapte nici nu am dormit extraordinar de bine... hmmm...mai vedem maine! ![]() Bulina 21+ cu ![]() |
Eu iau tot materna, le luam dimineata apoi toata ziua imi era rau, sau le varsam imediat.
Mi-am sunat asistenta si mi-a zis sa incerc sa le iau seara exact inainte sa ma bag in pat. Aseara asa am facut si n-am avut nimic

eu facusem o pauza de 4 zile si m-a certat http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
14+
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 Buna burtici azi am fost si la Dna Dinu la ecografie ... bebe era bine, chiar daca eu fusesem foarte nervoasa (m=am calmat cand l-am vazut pe mititel)....se juca ![]() dar nu am stat asa de mult ca la Iosup, ca a vazut in sistem ca mai facusem o ecografie si atunci a fost mai rapida... mi-am facut ecografie la dansa pentru saptamana 28. atunci mi-a zis sa fac urmatoarea ecografie, dar sa vb si cu doctorul meu... luni merg la doctorul meu (Niculescu) sper sa nu se supere sau sa nu zica ca sunt paranoica ca am fost la 2 ecografii..oricum sunt cam ingrijorata de doctorul meu...ca am incercat vreo 2 zile sa dau de asistenta lui sa vad cum sa iau tratamentul prescris....dupa i-am scris mail si nimic...nu prea stiu ce sa zic...bine, inainte cand am avut urgente, am dat de el pana la urma, dar acum nimic :( sper sa nu am surprize neplacute acum imi fac tot felul de idei...sa il fi deranjat cu ceva....aaa, sa nu uit...Dr Dinu mi-a zis placenta grad de maturitate 0, dar Iosup zisese 2. Si la Iosup IR era mai ridicat pe stanga, azi aveam egale 0/45 pe ambele parti. si bebe luni avea 384 grame, azi 400 dar oare e posibil ca IR sa difere asa de la o zi la alta? hai ca am scris....pentru o zi intreaga ![]() (am schimbat si semnatura Bulina 21+ cu ![]() |
E posibil cum sa nu? E aproape sigur de fapt daca unul dintre ei este Iosup. Da o cautare pe forum sa vezi cate mamici vin de la el cu IR-uri mari, placenta mai imbatranita decat in alte parti si cu instructiuni sa bea 3-4 l de apa
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Si e faimos si ca spune sexul si te intreaba de nume sa-l scrie pe fisa. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Si ce faci daca nu-l ai inca stabilit
Eu la ecograf cand vorbesc de bebei vorbesc numai la masculin, doctorul rade de mine, ma tot intreaba ce-am sa fac daca pe 10 nu o sa vada nimic atarnand intre picioare
I-am zis ca e de rau pentru sot, va trebui sa cumpere absorbante, sutiene pentru 3 sau cadouri de 8 Martie si alte sarbatori

Deja zice ca-mi intind cosmeticalele peste tot in baie, ce o sa faca cand o sa fie de 3 ori mai multe

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
14+
michelle1981 spune:
Asa i-am zis si eu sotului cand am aflat ca e fetita: ca ne trebuie mai multe dulapuri pentru papuci si haine 

puiutz_mic am pus niste poze facute in seara asta![]()
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+
Otiliav spune:
Andreea, pai si "aspirantele la trei fete" ce planuri sa mai faca 
?
Acum pe seara am vazut poza de la eco de 13s pusa de Elena. Acolo se vede clar "clopotelul" baiatului. Asa ca de azi intr-o saptamana va bat la cap cu nume de fete ca epuizaram 5 variante pana acum si multe altele complementare celor 5
.
Eu zic sarumana ca m-am mutat singura in birou. N-am probleme cu gazele, doar lucrez in oil&gas
. In schimb primul meu simptom de sarcina a fost ca am ragait dupa masa de pranz, lucru rar la mine sa pot face asa ceva, in sarcina insa nu stiu de ce nu ma pot abtine.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Andreea, pai si "aspirantele la trei fete" ce planuri sa mai faca ![]() ?Eu zic sarumana ca m-am mutat singura in birou. N-am probleme cu gazele, doar lucrez in oil&gas Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Trebuie sa suporte cu stoicism, iti imaginezi 4 femei in casa toate cu toanele lor in acea perioada a lunii

Cat despre ragait.......ragai ca o scrofita mai ales dupa ce mananc fructe sau beau apa minerala

.....gata ca azi am vorbit numai despre gaze http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
14+
maya71 spune:
Buna seara burtici si... Noapte buna burtici! Acum 15 min am ajuns acasa de la munca si am intrat doar sa va salut, sunt franta de oboseala si... noroc ca maine e vineri.
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
Neata tot din Mures ![]() |
Ooana, Paula
mama e din Tg. Mures (sunt pe jumatate ardeleanca si... in afara de cluj, e orasul meu de suflet) Toate neamurile sunt acolo, dar vorba ei, ne vedem doar la nunti, botezuri si inmormantari
maya71 spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Si noi folosim Lacalut de cativa ani. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+ |
E ok? Eu folosesc paradontax si e groaznica la gust, o mai alternez cu blend-a-med ca sa pot sa o folosesc...altfel zici ca are gus de insecticid
maya71 spune:
| citat din mesajul lui didiloo bumblebee am luat si ieri si azi nospa. puiut mic multumesc de primire! am sunat-o pe dr. si mi-a zis ca r putea fi de la vreo infectie urinara. am sa fac analiza si antibiotic. datale mele sunt: data nasterii: 16 iunie UM: 13 nov. 2009 DPN: 18 august 2010 sarcina obtinuta prin FIV este baietel! va multumesc si va pup! ![]() 15+[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/ |
Didiluu, bine ai venit

Am fi nascut amandoua... SI la mine UM era pe 13 nov dar mi/a spus DPN.ul pe 20 Aug.

acum imi fac tot felul de idei...sa il fi deranjat cu ceva....
tot din Mures