Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat..babesc?

De ieri ma doare in capul in continuu, tampla dreapta

Am luat deja un paracetamol si nu mi-a trecut, ce leac naturist stiti, ca ma dispera durerea si am o gramada de lucru la calculator!!!

Elena 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Otilia da iau elevit, si am luat pana acum 4,5 kg max 5! Am renuntat si la fumat poate deaia am pus putin mai repede! Bebe este doar cu 2 zile mai mare decat ar trebui, gramaj si tot restul in grafic pana acum, vedem mai incolo! Eu cunosc fete care au luat si bebe a iesit in jurul a 3 kg, acum cum ne-o fi! Mananc 3 mese pe zi, nu sosuri si grasimi, nu mananc fast food, intre mese fructe si seminte prajite fara sare! Apa cat mai multa si cam atat, acum nu prea are de unde sa se faca uriasa! Daca spre exemplu imi e foame de lup imi fac un rasol de pastai si il mananc pe tot fara paine sau alte legume rasol !
Acum depinde si de ce toleram si cum digeram, ca mai este sotia unui coleg gravida are 20saptamani si deja 14 kg in plus!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Didiloo, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!

Si eu iau elevit. Pana acum a fost ok, n-am avut probleme cu constipatia si nici nu mi-a fost rau de la ele si am luat 4 kg. Mananc normal asa cum mancam si inainte. Sper s-o tin tot asa.

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Puiut mic cineva zicea ca ii trec urerile de cap cu alifie chinezeasca, din aceea la cutiuta rosie. Si eu ma confrunt des cu durerile de cap la tample, dar nu iau nimic. Daca sunt acasa, incerc sa dorm si-mi trece de cele mai multe ori.

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Puiut mic cineva zicea ca ii trec urerile de cap cu alifie chinezeasca, din aceea la cutiuta rosie. Si eu ma confrunt des cu durerile de cap la tample, dar nu iau nimic. Daca sunt acasa, incerc sa dorm si-mi trece de cele mai multe ori.

Cris 19+ cu

Multumesc, Cris, uitasem de alifia aceea...as incerca. Cu somnul nu imi trece, ba chiar ma doare mai tare cand ma trezesc..

Elena 15+

Mergi la inceput

Didiloo bine ai venit si sarcina usoara pana la capat!!
Puiut mic pune-l pe sot sa iti faca masaj la ceafa, sa-ti impinga cu degetele mari acolo ca si cum ar incerca sa te ridice!
La mine asta functioneaza!

Si cu constipatia fetele aveti grija ca eu eram constipata si de jena! Cand au inceput gazele multe imi era jena sa le elimin tot timpul si au format goluri de aer pe intestin si de aici restul il stiti! Cad am inteles eu ce si cum, mi-a trecut toata jena, si nu las unul neeliminat ca imi e mai greu cu durerea de burta!

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Si cu constipatia fetele aveti grija ca eu eram constipata si de jena! Cand au inceput gazele multe imi era jena sa le elimin tot timpul si au format goluri de aer pe intestin si de aici restul il stiti! Cad am inteles eu ce si cum, mi-a trecut toata jena, si nu las unul neeliminat ca imi e mai greu cu durerea de burta!

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Si eu am problema asta

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Subscriu Carmen! Daca tin in mine gazele ma doare burta si n-are rost, oricum, acuma-s mai potolite, dar constipatia mai are o consecinta aiurea... H... daaa, hemoroizii, din pacate eu oricum am problema asta de mult timp si cu mama tratamentelor si ceaiuri si spalari si unguente nu s-au retras complet. La internist nu am mers ca din cate am inteles rezolva aceasta problema cu clisme cu bariu si la asa ceva chiar nu ma inham. Sper la nastere sa nu fie vreo contraindicatie, dar mai e pana atunci

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Burtici, nu va jucati cu gazele. Eu de la gaze era sa ajung la spital noptile trecute cu dureri imense, nu va puteti inchipui asa dureri. Si de la durere am avut contractii mari. Si cica de la gazele astea am facut o iritatie a colonului care nu am cum sa o tratez si acum la orice urma de gaze mor de durere. Aveti grija de voi.

21+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Dragaica ,Bumblee , cred ca e prezenta cam la toate gravidutele dar e cam tabu
Ca eu si sotul am facut investigatii sa vedem daca e doar la mine, ca trebuia la un moment dat sa deschidem geamul, si cand am intrebat, toate mamicile trecusera prin asta, ba mai mult aveau program de gaze!

Bumblee si eu patisem e tare greu din pacate nu prea sunt solutii , nu sa stiu eu, dar mi-au trecut cand am combatut Problema!
Prune confiate si apa si mere Dragaica urmeaza si face minuni, stiu din copilarie aveam livada de pruni!

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput