Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

bumblebee am luat si ieri si azi nospa.
puiut mic multumesc de primire! am sunat-o pe dr. si mi-a zis ca r putea fi de la vreo infectie urinara. am sa fac analiza si antibiotic.
datale mele sunt:
data nasterii: 16 iunie
UM: 13 nov. 2009
DPN: 18 august 2010
sarcina obtinuta prin FIV
este baietel!
va multumesc si va pup!

15+
[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui didiloo

bumblebee am luat si ieri si azi nospa.
puiut mic multumesc de primire! am sunat-o pe dr. si mi-a zis ca r putea fi de la vreo infectie urinara. am sa fac analiza si antibiotic.
datale mele sunt:
data nasterii: 16 iunie
UM: 13 nov. 2009
DPN: 18 august 2010
sarcina obtinuta prin FIV
este baietel!
va multumesc si va pup!

15+
[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/

Bine ai venit, inca o fivoasa printre noi, acum suntem 4

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

multumesc dragaica!

15+
MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Cu vitaminele, cine nu le ia, ca am uitat, este important sa stie ca este imposibil sa ia din alimente tot ce are nevoie ( decat daca angajeaza nutritionist si bucatar si aloca un fond special cumparaturilor de alimente), chiar daca analizele generale sunt bune acum, incet incet vor aparea carente, si se vor observa doar tarziu( cand cade un dinte , par, ameteli), si cand se slabeste complet sistemul imunitar ( orice virus il va contacta gravida slabita) care este oricum firav in perioada gravideniei!
Eu nu stiu de ce unii medici sunt sceptici in a le recomanda, eu numai cand ma gandesc ca datorita lor bebelusa mea are ce-i trebuie sunt multumita ca exista!!!
Iar cu Dragaica cu pozele frumoase, incearca Elevit si daca nu , atunci mai sunt unele noi noi cu mult mai puin fe, am uitat cum se numesc
si mai sunt cele premiate nobel, orthomol natal care sunt f bune dar mult mai scumpe, cam 40 euro pe luna!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Buna burticute! Mie doctorul mi-a recomandat Omega 3, de 3 ori/ zi. Pe forum toate fetele scriu de elevit, centrum materna..etc. A luat cineva Omega 3? Care sunt cele mai recomandate?

14+

Eu am luat 60 de zile Omega3 cu Acid Folic, in Norvegia cam toata lumea de la mic la mare ia Omega 3. Acum le-am terminat de cateva zile si nu mai iau nimic, vreau o pauza.
Carmen, in concluzie iei Elevit? Eu la primele sarcini cum am bagat vitamine in luna a 5-a cum am luat kilogramul pe saptamana . Acum ma tenteaza ideea de a face un experiment si anume sa trec direct la Ca si Fe in luna a 7-a. Copil urias nu vreau, la 3 kg e perfect. Numai sa-mi faca doctorita analize din cand in cand sa stiu cum stau.
Katalina, eu am mers la 5 luni, de la Mangalia am plecat la Bucuresti-Moreni-Sibiu-Maramures. Nu mai zic de hurducaielile de rigoare ca n-au fost numai drumuri bune, am fost si pe rumuri neasfaltate. Si dupa aceea din cu avionul in Norvegia. Daca n-ai avut niciodata probleme cu contractii, col, eu zic ca va fi bine.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Carenta de vitamine/minerale se va simti la 2-3 luni dupa nastere. Acum ne simtitm bine si credem ca e totul ok, dar dupa nastere... vb lui Carmen, ba cade un dinte, ba ramai cu 3 fire de par n cap. Eu sunt patita. Si am luat vitamine din luna 6-9 + inca 2 luni dupa nastere.

bumblebee, la Stulpicani (pe langa GH) nasi sunt toti satenii care vin la nunta/botez [:-))]. Cand creste copilul... nici nu stie pe cina sa strige "nanu".

Noi la Elise avem nasi tineri, un fost coleg de facultate si un fost coleg de clasa de-al sotului. Am vrut neaparat nasi tineri si sufletisti.

enik, la noi nasii de botez nu trebuie sa fie casatoriti. Pot boteza pana si copii, sotul meu a botezat primul baietel pe la 16 ani. Bine, parintii au suportat cheltuiala, dar e a tinut lumanarea in biserica.

didiloo, bine ai venit si sarcina usoara. Si... cand ziceai ca te-ai nascut ?

Cristina 14 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Michelle,Bamboletta voi unde faceti morfofetala?Pe mine m-a programat sotul la Dr. Nemescu,la el mi-a recomandat si dr mea,si am auzit numai de bine de el,iar costul e de 150 lei.

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Michelle,Bamboletta voi unde faceti morfofetala?
19+
Viitoare mamica fericita
My Baby
Eu merg de la inceputul sarcinii la Medcenter (dr. Tarnovanu), insa nu stiu cat costa (noua ne deconteaza firma, avem un abonament cu o firma de asigurari privata).
Insa am inteles ca dr. Iliev e f bun in ecografii.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu la morfologie cred ca vin la Iasi, la Dumitrasc. Si eu din cate stiu Iliev e f bun.

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Aha,mersi de informatii.Uff,deja eu am programarea facuta.Si asa cu chiu cu vai am reusit sa ma strecor in programul lui,de acuma nu mai renunt.Insa o sa tin cont de ceea ce mi-ati spus si daca nu o sa imi placa de Nemescu pt viitoarea morfologie (mi-a zis doctorita ca mai trebuie una facuta in sem III ) o sa ma duc la el.Fetelor eu am vazut o poza cu un bebe care pur si simplu ma innebuneste.Uitati-va aici,eu deja ma topesc

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Michelle,Bamboletta voi unde faceti morfofetala?Pe mine m-a programat sotul la Dr. Nemescu,la el mi-a recomandat si dr mea,si am auzit numai de bine de el,iar costul e de 150 lei.

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby

eu merg tot la dr.Mihalceanu care imi urmareste sarcina de la inceput...nu mi-a recomandat sa merg la altcineva...la morfofetala de 12 sapt am dat 100 lei...acum la cea de trim 2 nu stiu cat costa....

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput