Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
didiloo spune:
bumblebee am luat si ieri si azi nospa.
puiut mic multumesc de primire! am sunat-o pe dr. si mi-a zis ca r putea fi de la vreo infectie urinara. am sa fac analiza si antibiotic.
datale mele sunt:
data nasterii: 16 iunie
UM: 13 nov. 2009
DPN: 18 august 2010
sarcina obtinuta prin FIV
este baietel!
va multumesc si va pup!
15+
[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didiloo bumblebee am luat si ieri si azi nospa. puiut mic multumesc de primire! am sunat-o pe dr. si mi-a zis ca r putea fi de la vreo infectie urinara. am sa fac analiza si antibiotic. datale mele sunt: data nasterii: 16 iunie UM: 13 nov. 2009 DPN: 18 august 2010 sarcina obtinuta prin FIV este baietel! va multumesc si va pup! ![]() 15+[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/ |
Bine ai venit, inca o fivoasa printre noi, acum suntem 4

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
14+
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nela_didea
Buna burticute! Mie doctorul mi-a recomandat Omega 3, de 3 ori/ zi. Pe forum toate fetele scriu de elevit, centrum materna..etc. A luat cineva Omega 3? Care sunt cele mai recomandate? 14+ |
Eu am luat 60 de zile Omega3 cu Acid Folic, in Norvegia cam toata lumea de la mic la mare ia Omega 3. Acum le-am terminat de cateva zile si nu mai iau nimic, vreau o pauza.
Carmen, in concluzie iei Elevit? Eu la primele sarcini cum am bagat vitamine in luna a 5-a cum am luat kilogramul pe saptamana
. Acum ma tenteaza ideea de a face un experiment si anume sa trec direct la Ca si Fe in luna a 7-a. Copil urias nu vreau, la 3 kg e perfect. Numai sa-mi faca doctorita analize din cand in cand sa stiu cum stau.Katalina, eu am mers la 5 luni, de la Mangalia am plecat la Bucuresti-Moreni-Sibiu-Maramures. Nu mai zic de hurducaielile de rigoare ca n-au fost numai drumuri bune, am fost si pe rumuri neasfaltate. Si dupa aceea din cu avionul in Norvegia. Daca n-ai avut niciodata probleme cu contractii, col, eu zic ca va fi bine.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
crissy77 spune:
Carenta de vitamine/minerale se va simti la 2-3 luni dupa nastere. Acum ne simtitm bine si credem ca e totul ok, dar dupa nastere... vb lui Carmen, ba cade un dinte, ba ramai cu 3 fire de par n cap. Eu sunt patita. Si am luat vitamine din luna 6-9 + inca 2 luni dupa nastere.
bumblebee, la Stulpicani (pe langa GH) nasi sunt toti satenii care vin la nunta/botez [:-))]. Cand creste copilul... nici nu stie pe cina sa strige "nanu".
Noi la Elise avem nasi tineri, un fost coleg de facultate si un fost coleg de clasa de-al sotului. Am vrut neaparat nasi tineri si sufletisti.
enik, la noi nasii de botez nu trebuie sa fie casatoriti. Pot boteza pana si copii, sotul meu a botezat primul baietel pe la 16 ani. Bine, parintii au suportat cheltuiala, dar e a tinut lumanarea in biserica.
didiloo, bine ai venit si sarcina usoara. Si... cand ziceai ca te-ai nascut
?
Cristina
14 s
&
Elise-Stefania
btz_ovi spune:
Michelle,Bamboletta voi unde faceti morfofetala?Pe mine m-a programat sotul la Dr. Nemescu,la el mi-a recomandat si dr mea,si am auzit numai de bine de el,iar costul e de 150 lei.
19+
Viitoare mamica fericita
My Baby
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Michelle,Bamboletta voi unde faceti morfofetala? 19+Viitoare mamica fericita My Baby |
Insa am inteles ca dr. Iliev e f bun in ecografii.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+
bumblebee spune:
Eu la morfologie cred ca vin la Iasi, la Dumitrasc. Si eu din cate stiu Iliev e f bun.
Alina
17+ cu 
gargarita
btz_ovi spune:
Aha,mersi de informatii.Uff,deja eu am programarea facuta.Si asa cu chiu cu vai am reusit sa ma strecor in programul lui,de acuma nu mai renunt.Insa o sa tin cont de ceea ce mi-ati spus si daca nu o sa imi placa de Nemescu pt viitoarea morfologie (mi-a zis doctorita ca mai trebuie una facuta in sem III ) o sa ma duc la el.Fetelor eu am vazut o poza cu un bebe care pur si simplu ma innebuneste.Uitati-va aici,eu deja ma topesc

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby
bamboletta spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Michelle,Bamboletta voi unde faceti morfofetala?Pe mine m-a programat sotul la Dr. Nemescu,la el mi-a recomandat si dr mea,si am auzit numai de bine de el,iar costul e de 150 lei. 19+Viitoare mamica fericita My Baby |
eu merg tot la dr.Mihalceanu care imi urmareste sarcina de la inceput...nu mi-a recomandat sa merg la altcineva...la morfofetala de 12 sapt am dat 100 lei...acum la cea de trim 2 nu stiu cat costa....
Bamboletta
14+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)