Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Nu erai tu Dragaica, cineva care iti raspunsese, dar nu mai tin minte , , si eu le iau tot seara ca altfel ma cam termina! Daca nu te constipa atunci poate poti sta cu ele, ca e greu sa incepi cu altele!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Pentru contipatie am sacu cu purne uscate, inamicul numarul unu al constipatiei, rade bunica dde mine cand ii zic ca mananc prunele uscate ca pe bomboane si cand eram copil nu le suportam

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

, Mai eu la inceput m-am constipat foarte foarte tare de la elevit, am avut nevoie de medicatie nu era de glumit, dar acum vad ca s-a obisnuit corpul cu ele si ies de vreo luna jumate fara medicatie in fiecare dimineata, sper sa nu revina problemele!
Bumblee, tocmai la 7 luni?? Uau, pe mine de ce m-o fi programat acu'?. Nah.. atatea curti atatea obiceiuri

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Trebuie sa ma ajutati :Nu vreau sa ratez sa merg la mare si anul asta, imi face bine si mie si copiilor.Din cauza scolii copilului cel mare vom pleca pe 12 iunie cind voi avea deja 7 luni.Pina in Halkidiki facem 12-14 ore cu masina(care e f.confortabila).Incurajati-ma (sau nu),sa mergem asa de departe, sunt la a treia sarcina, nu mi-e teama,chiar savurez la maxim sarcina.Voiam sa stiu care din voi ati mai mers atit de mult cu masina cind burtica e f mare,sau exagerez cu intrebarea.Cu avionul sigur nu mi-ar da voie.
Va pup.

Catalina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Katalina, daca este vointa se poate, tu sa ai cu tine perna speciala , picioarele ridicate, la fiecare 2-3 ore opriri sa mergi pe jos cate un sfert de ora, scaunul la masina lasat pentru ca altfel poti avea probleme de circulatie care iti aduc tie si fatului consecinte din cele mai grave "piciorul nervos" al gravidei se datoreaza in parte cantitatii mari de sange si avioanele iti interzic zborul nu pentru poluare ci pentru consecintele care vin, iti dau insa voie pe zboruri scurte 1-2 ore cu scrisoare de recomandare de la medic cum ca nu vei naste in urmatoarele ore si ca analizele tale sunt perfecte!

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

dar acum vad ca s-a obisnuit corpul cu ele si ies de vreo luna jumate fara medicatie in fiecare dimineata, sper sa nu revina problemele!

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu
[/quote]

Sincer te invidiez,eu nu stiu ce sa mai fac.

Catalina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Trebuie sa ma ajutati :Nu vreau sa ratez sa merg la mare si anul asta, imi face bine si mie si copiilor.Din cauza scolii copilului cel mare vom pleca pe 12 iunie cind voi avea deja 7 luni.Pina in Halkidiki facem 12-14 ore cu masina(care e f.confortabila).Incurajati-ma (sau nu),sa mergem asa de departe, sunt la a treia sarcina, nu mi-e teama,chiar savurez la maxim sarcina.Voiam sa stiu care din voi ati mai mers atit de mult cu masina cind burtica e f mare,sau exagerez cu intrebarea.Cu avionul sigur nu mi-ar da voie.
Va pup.

Catalina 15+

vai de mine...ce m-as duce si eu in concediu unde zici tu..da mi frica.. are dreptate Carmen.. vezi cum te simti si poate reusesti sa mergi cu avionul..pt ca ii scrt pana acolo..in maxin o ora jumatate esti data jos din avion..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui didiloo

buna burtici!
sunt si eu o burtica de august. sunt in sapt. 15
as vrea sa va intreb ceva. de cateva zile ma doare putin burta si cam o data de doua ori pe zi mi se intareste pe o portiune pentru cateva secunde. oare or fi contractii. ar trebui sa-mi fac griji?
va doresc la toate sarcini usoare si o zi frumoasa!

15+
[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/

Didiloo, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen! Esti in saptamana 16 de sarcina (15+ asta inseamna).

Despre problemele cu burtica nu prea stiu ce sa iti spun, nu am experimentat pana acum. Poate fetele care au mai avut probleme de acest gen ar putea sa te ajute. Dar cred ca cel mai bine este sa-l suni pe medicul tau si sa-i spui care e problema.

Al meu cel putin mi-a spus sa-l sun ori de cate ori am vreo nelamurire.

Sa scrii datele tale: data nasterii, data ultimei menstruatii, DPN, ce medic ai si unde vei naste daca ai hotarat deja, ca sa te treaca fetele pe listuza de pe prima pagina.

Elena 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:

Mersi Michelle
Noi ne-am gandit sa alegem nasa din familie poate sora mea, si nas dintre prieteni, inca nu stim pe cine, dar mai avem timp!
Cu vitaminele, cine nu le ia, ca am uitat, este important sa stie ca este imposibil sa ia din alimente tot ce are nevoie ( decat daca angajeaza nutritionist si bucatar si aloca un fond special cumparaturilor de alimente), chiar daca analizele generale sunt bune acum, incet incet vor aparea carente, si se vor observa doar tarziu( cand cade un dinte , par, ameteli), si cand se slabeste complet sistemul imunitar ( orice virus il va contacta gravida slabita) care este oricum firav in perioada gravideniei!
Eu nu stiu de ce unii medici sunt sceptici in a le recomanda, eu numai cand ma gandesc ca datorita lor bebelusa mea are ce-i trebuie sunt multumita ca exista!!!
Iar cu Dragaica cu pozele frumoase, incearca Elevit si daca nu , atunci mai sunt unele noi noi cu mult mai puin fe, am uitat cum se numesc
si mai sunt cele premiate nobel, orthomol natal care sunt f bune dar mult mai scumpe, cam 40 euro pe luna!

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Buna burticute! Mie doctorul mi-a recomandat Omega 3, de 3 ori/ zi. Pe forum toate fetele scriu de elevit, centrum materna..etc. A luat cineva Omega 3? Care sunt cele mai recomandate?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Vai de mine, mai fetelor care mergeti pt nr 2 in fiecare zi, va invidiez tareee! Eu de fel aveam probleme si inainte. Dimineata o incep cu o lingurita de miere, dupa care bag un pahar cu apa, uneori chiar 2 si vitaminele. Micul dejun are intotdeauna cereale (musli, fucrte uscate, fulgi etc.) cu laptic. La pranz bag ce bag, intre mese mai iau un pahar de lapte cu kiwi, cu fructe uscate. Digestia mea nu e prea impresionata, ce-i drept mai fur din banane, orez, stiu ca sunt f sanatoase pe parcursul sarcinii si din acest motiv n-am vrut sa renunt la ele. Cand se ingroasa gluma, ori un supozitor cu glicerina, ori un capacel de Duphalac (nu are contraindicatii pe sarcina).

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor eu va las un pic...ma pun sa fac nani...nu stiu ce am da de 2 zile incoace mi somn pe la ora asta de mor..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Citat:

Mersi Michelle
Noi ne-am gandit sa alegem nasa din familie poate sora mea, si nas dintre prieteni, inca nu stim pe cine, dar mai avem timp!
Cu vitaminele, cine nu le ia, ca am uitat, este important sa stie ca este imposibil sa ia din alimente tot ce are nevoie ( decat daca angajeaza nutritionist si bucatar si aloca un fond special cumparaturilor de alimente), chiar daca analizele generale sunt bune acum, incet incet vor aparea carente, si se vor observa doar tarziu( cand cade un dinte , par, ameteli), si cand se slabeste complet sistemul imunitar ( orice virus il va contacta gravida slabita) care este oricum firav in perioada gravideniei!
Eu nu stiu de ce unii medici sunt sceptici in a le recomanda, eu numai cand ma gandesc ca datorita lor bebelusa mea are ce-i trebuie sunt multumita ca exista!!!
Iar cu Dragaica cu pozele frumoase, incearca Elevit si daca nu , atunci mai sunt unele noi noi cu mult mai puin fe, am uitat cum se numesc
si mai sunt cele premiate nobel, orthomol natal care sunt f bune dar mult mai scumpe, cam 40 euro pe luna!

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Buna burticute! Mie doctorul mi-a recomandat Omega 3, de 3 ori/ zi. Pe forum toate fetele scriu de elevit, centrum materna..etc. A luat cineva Omega 3? Care sunt cele mai recomandate?

14+

Nela, am sapat putin pe internet despre acest Omega 3 si, desigur, parerile sunt impartite: unii spun ca este foarte indicat in sarcina, ca previne avortul si ajuta la dezvoltarea armonioasa a copilului.

Altii spun ca administrarea in timpul sarcinii ar putea fi periculoasa din cauza riscurilor de hemoragii - dupa cum vezi..se bat cap in cap cele 2 opinii.

Nu stiu ce sa zic.. oricum, nu cred ca Omega 3 inlocuieste vitaminele si mineralele, eu cred ca e bine sa luam si pe acestea. Mai intreaba-l si pe medic inca o data.

Elena 15+

Mergi la inceput