Senioare mari,mijlocii si mici (76)
Raspunsuri - Pagina 4
Beatrix69 spune:
Mie mi-ar fi placut sa ma vad cu Libra azi, ca tot e in Bucuresti, dar nu a mai spus nimic...Oricum, ii urez succes!!
Beatrix 22+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png
galliciana spune:
se pregatesc pt intalnire de 1 martie:
samira33
mirela2
nicoguzel
soricica
lumy
lyly
violab
beatrix
babyblue
micomic??
hai, fetele din bucuresti??!!
cine se mai inscrie?
doritoarele sunt invitate sa se inscrie
meniurile si locatia se dezbat pe pm!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
babyblue spune:
fetelor, eu incerc sa ajung.:) pupici.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
galliciana spune:
mami de bobita
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
blue, mamica frumoasa de bb daniel!!!
galliciana spune:
bruni,putin mai bine,......
blue_flower spune:
Vreau si eu la intalnire, dar ....nu am cum!!!
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
ANI.G spune:
Manu ce prostii facusi ???
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
menics spune:
gina...nu mai spun ca mi-e rusine...important este ca in urma unor discutii, am facut putina ordine in relatia mea cu G
acum e totul Ok, slava Domnului...
galli , ce faci bun, fetele azi ce mancam???
eii sa nu va spun ca G nu mai mananca seara, eu nu am mai facut nimic dulce...se pregateste de sezonul estival... nu vrea sa-mi fie rusine cu el pe plaja... hehe...
ce frumos ca se intalnesc fetele... dragelor, neaparat sa faceti poze...
Manu
Mona40 spune:
Salve fetuci...
Sosesc si eu in zbor de la paradontologa...sau ce o mai fi..
am stat 2 ore pe scaunul ei..
O mare placere. Noroc ca e o scumpica...
Pricum eu tre sa fac la 4 luni curatatul dintilor ca am mari prob cu dantura in general si cu gingiile in special.
Am ustensile de curatat dintii, fire, perii...etc..de pot deschide o mica farmacie
Anyway...acum sunt bine, in sensul ca nu ma doare doar ap urino-sexual ci si cel bucal...asa pentru echilibru.
Drept care si prin urmare...mi-am facut in regim de urgenta rand la ....cosmetica
Asa ca sa-mi scot parleala.
A fost misto treaba cu petrecerea si cu rochiile tip Funda ( am uitat sa precizez inflorate) si mai ales cu unsurosul
Imi fuge si mie gandul la intalnirea voastra...si sper sa faceti poze misto sa ne buxuram si noi.
Manu...hai la raport cu prostioarele...
Blueflower, mamica fericita...multa sanatate si ...intr-adevar...este important sa iesi putin singura macar o ora pe zi din cand in cand.
Ideal este sa o hushchiti in doi vreo 2 ore 2 ore si juma , maxar o data pe saptamana. mai ales ca ai la promotie pe Maman si pe Papa De La Socrelii....mare noroc....nici nu stiu daca realizezi ce ajutor este asta.
Si eu am fost cu mama cand era fica-mea mica si era ff misto...
Nu trebuia sa ma gandesc la Babysitter...Ei..ce timpuri...
Ieri am iesit la cafele si apoi am mancat cartofi prajiti cu ketch-up si cu maioneza....da ...da ...stiu...ingrasa.....
Lasw ca recuperez la...cosmeticiana...ca am ratat astazi sala de sport pt cosmeticiana....viata grea..
Bruna
libruto...timnem pumnii....
Eu inca sunt balonata...maine la nenea gine...
pupi