Senioare mari,mijlocii si mici (76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi

o zi buna tuturor...si un pupic apasat pentru fiecare in parte

bea,baby...intalnirea este p 1 Martie...in jur de orele 14-15...inca nu am stabilit exact...la Trattoria de pe Lascar Catargiu-Piata Victoriei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata si de la mine fete dragi si ms de cafeluta.
Tare zapacite mai sunteti dar vad ca ideea cu ,,ciocolatiul" v-a suras tuturor. Deci propun sa ne dea id-ul de mess sa-l bagam in conferinta sa vedem cat rezista .
In alta ordine de idei constat ca si D devine cam nerabdator, sau nush cum sa ii zic, ii ziceam ieri ca de pe lista de analize pt FIV mai lipseste spermocultura lui, in dreptul ei pe lista scriind martie. Imediat a sarit: poate ne amana din cauza analizei aleia, de ce nu mi-ai zis sa o fac pana acum la Ploieti?
Ce o fi cu el? S-au l-am stresat asa de tare ca vrea sa nu ma mai auda de FIV-uri, utere, ovare... samd, stiti voi mai bine ce conversatii interesante se pot purta (monologuri cam sunt ).
Va pupic pe toate si mai intru azi, macar sa va citesc.
Azi Libra e la triplu test la Bucuresti. Tinem pumnii.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaa
multumim pt cafea,sami.

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

amy,unde vrei sa faceti Fiv???
galli

mai stau si eu juma de ora cu voi si apoi ma duc la treburi...sotioru a plecat de la 7 deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

La Gynera fac cu Laura Dracea la sfarsitul lui martie.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata gagici

deci ati stabilit locul intalniri dar nu ati stabilit ora

Mergi la inceput

pa gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Buna dimineata la toate suricatele si in special la gravidute :), ca am vazut ca sunt 3 acum!

Ce mai faceti? Ma bucur f mult sa apuc cateva minute sa va scriu, nu am citit nimic din urma, decat cele 3 pagini de la prezentul capitol.
Daniel este un scump, doarme si mananca, mananca si doarme. Am un noroc cu el, INCA, ca nu e agitat, ca prefera sa manance si sa doarma. Bine, mai are puseuri de colici, dar ne tratam cu Infacol si Colief si merge bine.
Este bine. Creste.
Si mai am noroc ca a stat - si inca mai sta - soacra cu noi si imi doarme cu copilul, sta toata ziua cu el, mi-l aduce numai la alaptat si stau cu el cand mai doarme si ea. Azi noapte nu m-a trezit deloc, a zis ca a preferat sa ii dea lapte praf si sa ma lase sa dorm eu. Azi de dimineata a mancat Daniel o gramada, e un haplea, a si regurgitat....toate deodata :):)

Eu in rest lucrez, de aia ma bucur ca e soacra cu noi (si socrul, ca e la pachet, oferta promotionala), ca o parte din sefii mei, ungurii, s-au gandit sa imi ceara raportarile cu vreo 10 zile mai devreme, asta in prima luna de viata a copilului , asa ca de cand am venit din spital in principal alaptez si lucrez. Altceva....am iesit o singura data singura, cu masina, mi-am dat muzica la maxim si aproape am plans, desi iesirea a fost destul de scurta, de vreo 2 ore, dar astept cu interes sambetele si duminicile, cand e sotul acasa si imi sta cu bebe si voi putea si eu pleca mai mult. Bine, asta in situatia in care si bebe nu va mai manca la 3 ore, poate la 4-5....dar sa mai crestem.

Va pup pe toate, repet ca nu am apucat sa citesc din urma, dar sunt convinsa ca sunteti la fel de ...'suricate' ca intotdeauna.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

ma mai primiti????
Buna dimineata dragelor...ati scris nu gluma, iar eu nu am mai putut tine pasul la munca aglomerat acasa facut prostii ufff ce zile am avut

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

blue flower fericita mamica , va doresc sanatate si fericire ...

galli ce faci? cum te simti azi?

Mergi la inceput