Senioare mari,mijlocii si mici (76)
Raspunsuri - Pagina 5
menics spune:
mona,
off, m-am facut de cacao cu G, eu cu banuielile mele, ca ar mai calca si stramb...m-a impins pacatul la un gest foarte urat( sa nu faceti asa!) sa ma uit pe tel la mes... si surpri: un mes ciudat...eu plina de nervi, i-am facut bagajul, si i-am spus ca vreau sa ne despartim, el , mirat, surprins ca-si gaseste bocceluta la usa, eu plesneam de nervi...
dupa o zi in care eu la munca am fumat un pachet de tigari in 8 ore gandindu-ma ce nemerci este ca nu are curajul sa recunoasca macar caa fost magar... seara dupa ce ma imbarbatez ca sa zic asa cu un wiskey, accept sa iesim la o plimbare... el ma intreaba de unde atatea banuieli.. ii spun de apeluri si mesaje ...el: ce mesaje??? la care imi da telefonul sa vad.. normal ca la un moment dat gasesc mes cu pricina...ii arat, iar el cauta in detalii si-mi arata data primirii 21 sept 2009 - coincidea al naibii cu data de 21 adica duminica, cand a spus ca pleaca acasa ca sunt meciuri... si uite asa m-am facut de minune... asta e ... deci m-a fost invatare de minte, pe viitor pana nu am date verificate, nu mai fac acuzatii...
acum suntem ok, eu m-am linistit, iar lui probabol ii este foarte clar ca daca va calca stramb vre-o data, isi va gasi iar bocceluta la usa...
Manu
Mona40 spune:
Manu,
Lasa draguta...ca lor le place sa se simta geloziti si suspectati...
asta le ridica moralul...ca adica sunt doriti si iubiti..
E o mica gafa...dar cred ca i-a crescut inima in gandul lui...
Hai, baga o fasolica si va impacati...
galliciana spune:
mona, multumim pt vot!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
se pregatesc pt intalnire de 1 martie:
samira33
mirela2
nicoguzel
soricica
lumy
lyly
violab
beatrix
babyblue
micomic??
blueflower??
hai, fetele din bucuresti??!!
cine se mai inscrie?
doritoarele sunt invitate sa se inscrie
meniurile si locatia se dezbat pe pm!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
asupra subiectului,mire!
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menics galli, cum votam?? v-am zis ca m-am facut iar blonda??? Manu |
soroooooooo,noi blonda te stim!!
manu, unde scrie evaluati subiectul..
Mona40 spune:
Gali, am si eu o intrebare.
Avand in vedere efortul tau de a gestiona subiectul ( timp, pedanta, devotament, dragoste fata de surate ) macar faptul ca noi dam voturi subiectului...iti mareste numarul de puncte? Si daca da, de ce nu mergi cu ele la banca...poate asa obtii si tu un credit avantajos
Si sa nu uiti sa adaugi ca ne cunosti
Eu simt nevoia sa-ti multumesc tie pentru "Maintenance Of The Subiect"