Fibrom uterin (27)
Raspunsuri - Pagina 4
lyly_mar spune:
Tanimi,sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa si norocoasa!
Incearca un tratament naturist pe baza de tincturi de zmeur,cocaz si arin de la DaciaPlankt.Gasesti mai multe informatii pe internet.Tincturile le gasesti la magazinele naturiste.Poate te ajuta. Dar mai repeta eco sa vezi cat de mare este.Nu sta sa creasca f mult.
Bluel spune:
LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase, iubite, alintate si fericite!
Nu am mai scris, m-a lovit o lene de primavara , dar va citim, stim tot...
Lyly, multumesc ca te gandesti la mine, abia pe 23 merg la eco, dupa va dau raportul....deocamdata m-a plesnit o hemoragie, asa ca voi fi lesinata 2 zile , in plus, am simtit o umflatura mai mare la sanul stang, sper sa dispara dupa cm.....; recuperare grabnica si tie si anul asta doua liniute!
Fug, ca se catara Bubu peste tot si tre sa fiu cu ochii pe el!
Va pup pe toate!
Gina36 spune:
Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni.. LA MULTI ANI!!
Cryss in caz ca nu mai intri iti urez de pe acum nastere fara probleme si sa ne revedem sanatoase sa ne spui povestea voastra. Mult succes!!
Cristela mult succes la eco! Sa ne dai vesti bune!!
Lyly eu nu am nevoie de concediu. Mi-am dat liber singura (am firma mea)si imi platesc darile la stat ca persoana fizica. Vineri ma duc pana la casa de sanatate sa vad ce demersuri trebuie sa fac pentru indemnizatia la bebe.
Ninia poate nu vin uratii, si ne dai vestea celor doua liniute!!
Va pup pe toate!!!!
Gina 27 +
galliciana spune:
LA MULTI ANI,doamnelor!!!
Tot ce va doriti,si ne dorim,noi,toate!!!
sanatate si implinirea visului cel mai de pret, mult dorit!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
silvia81 spune:
La multi ani, dragele mele!
Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti!
Eu urmeaza sa ma operez vineri si am emotii destul de mari! Sper sa ma recuperez repede si sa vin cu vesti bune!
Va pup pe toate!
kiki_cri spune:
LA MULTI ANI fetelor mele dragi!!!!Sanatate si implinirea dorintelor!
SILVIAbafta!Sunt sigura ca totul va fi bine!Suntem alaturi de tine toate!Doamne ajuta!
Noi suntem bine, momentan suntem la scori mei la Alba si vom sta aici 2 saptamani.
Va pe toate.
Poze Kiki&Twins
lyly_mar spune:
Silvia,nu iti fa probleme ,o sa vezi ca o sa fie bine.Prima zi este mai grea dupa operatie.Dar tu esti tanara si organismul isi revine repede. Dc dr ti-a garantat succesul operatiei ,nu iti face probleme.Daca tot te taie ,sa se uite si pe la ovare,sa iti verifice trompele,ca tot umbla pe acolo.Sa incerci sa nu stai prea mult in pat dupa operatie.Cand poti,sa te ridici si sa te plimbi ,putin cate putin. Cand obosesti sa stai la orizontala.Asa iti revii mai repede.Sa ai la tine supozitoare cu glicerina si strepsils, asa preventiv.Iti tin pumnii si ma rog pentru tine vineri!Doamne ajuta!
Gina,super ca poti sa iti iei Concediu cand vrei. Sa aveti grija de voi!
Kyky,sa fiti sanatosi cu totii!
Cryss,Doamne ajuta!
Ninia,Tu stii ce iti doresc eu tie,nu te stresez...
Cristela,ai fost la dr?
Bluel,,te astept cu vesti bune.
Arrina,Tana,SlimamateiSper ca sunteti bine!
Azi declar ziua 1 a CM.Sapt viitoare ma duc la dr.
fetele
tanimi spune:
La multi ani si o primavara calda senina si plina de lucruri frumoase!
Lyly multumesc de raspuns. Miercuri merg la medic.
Silvia tinem pumnii sa scapi repede si usor!
O seara frumoasa tuturor!
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
cristela spune:
Buna fetele! LA MULTI ANI de 8 MARTIE!
Cryss, tinem pumnii sa fie totul bine pe 23 martie!
Silvia, iti tinem si tie pumnii pentru operatia de vineri!
Tanimi, multumim pentru povestea ta!
La mine la eco pare totul in regula cu sarcina, embrion unic, arata de 7 saptamani si o zi (eu am 6 saptamani si 6 zile de la um), deci e dezvoltat ok, exista activitate cardiaca primitiva, 107 bmp, deci sarcina e in evolutie, nu sunt hematoame sau alte chestii ciudate pe acolo, fibroamele sunt la locul lor, tot 3, dar cel putin n-au crescut inca si teoretic nu deranjeaza nimic in zona. Nimic dubios.
Iar adenofibromul de la sanul drept are 1 cm diametru si trebuie doar urmarit prin ecografii anuale, doar daca creste foarte mult si deformeaza sanul ar trebui operat.
http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png
Ninia81 spune:
Lyly, si tu stii ce iti doresc eu tie!Si sunt sigura ca va veni si vremea noastra!
Silvia, Doamne ajuta sa fie totul bine la operatie! Ne rugam pt tine vineri!
Cristela, ma bucur ca este bine sarcina!Doamne ajuta in continuare! Tu la ce medic mergi acum?
Tana, tu ai mers la dr Badiu Alexandru?
Visul nostru