Fibrom uterin (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Ninia, eu merg deocamdata tot la Dr. Mitroi, la Medlife Favorit, mi s-a parut ca are cea mai pozitiva atitudine referitoare la fibroame, la fel ca si Dr. Herghelegiu, dar la el voi merge in continuare la ecografii, cand prind liber, ca este foarte-foarte aglomerat.

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Cristela, sa stii ca ma gandesc sa ma duc si eu la Mitroi. Este important sa gasim un medic cu gandire pozitiva. Eu pana acum am gasit medici care se sperie de fibroame si nu prea concep sarcina cu ele!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia81 spune:

Dragele mele,
Va multumesc din suflet pentru sprijinul vostru! Sper ca totul sa deurga bine si sa ma intorc acasa plina de speranta! Am emotii destul de mari si am reusit sa le gestionez destul de bine pana acum! Abia astept sa vina doctorul dupa operatie si sa-mi explice ca lucrurile au decurs bine!
Astazi plec la Bucuresti si cred ca va voi putea scrie abia dupa ce ma externez!
Va pup pe toate si va multumesc inca o data pentru ca imi sunteti alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Salutare,
am fost azi la medic - fibromul a crescut, are ~4,5 fata de 3 cat era in decembrie .
Mi-a propus solutia unui sterilet - Mirena sa vedem daca rezolva sangerarile abundente la ciclu, si el zicea ca au fost cazuri in care datorita secretiei de progesteron al acestuia fibromul s-a redus in dimensiuni. Ati folosit careva sau ati auzit ca a folosit cineva (adica cineva care are fibrom si sa fi dat rezultate?).
oricum mi-a spus sa nu pierd din vedere eventualitatea unei interventii chirurgicale daca situatia nu se remediaza.
Eu as incerca asta; stiti cumva daca exista ceva remedii naturiste sau homeopate? Eu am citit dar in afara de zmeur, nu am gasit altceva.

Pupici

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Tanimi,daca o sa cauti in postarile de acum 2-3 ani ,una dintre fete a folosit si era multumita(Miorita).Poti sa dai cautare in forum si sa afli si alte pareri. Din ce am citit eu ,parerile sunt impartite
Imi pare rau ca fibromul a crescut,dc tb sa faci operatie....fa laparoscopic,se face pt fibroame pana in 5-6cm .Dar incearca si cu tincturi de zmeur,cocaz si arin( de la planktextract), poate au efect ,la unele fete chiar a avut.Poti sa incerci si cu tincturi si cu Mirena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Lyly

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Are cineva vesti despre Silvia? Sper ca este bine!
Sa o ajute Dumnezeu sa se refaca cu bine!

Visul nostru

Mergi la inceput

Ce liniste!!! Ce faceti dragelor? Gravidutelor sunteti bine?

Silvia, ne rugam sa fie totul bine cu tine!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Ninia, si eu sper ca operatia Silviei a decurs bine si ca e totul in regula! Ne-a zis ca nu va putea scrie decat dupa externare, cand se intoarce acasa, eu asa retin!

Cat despre mine, am fost usor deprimata zilele astea. Am mai fost marti la o eco la Dr. Herghelegiu, ca la el am facut ultima eco in decembrie si am vrut sa am termen de comparatie pentru fibroame. Sarcina este in regula se dezvolta normal, conform ultimei menstruatii, insa fibroamele au crescut deja foarte mult, cu mai mult de un cm fiecare. Cel mai mare are cum 6,3 cm, celalalt 5,5 si ultimul pana in 3 cm. Primele doua sunt subseroase si ultimul e intramural. Plus ca mi-au mai aparut in sarcina mai multe fibroame mici, sub 3 cm. Pe astea nici nu le-a mai masurat sau numarat. Si mi-a mai si zis ca o sa-mi mai apara si altele in sarcina. M-a cam intors pe dos, desi ma asteptam. Speram totusi vesti mai bune.
Stiu ca si Tana a plecat tot cu vreo 3 fibroame in sarcina si ca i-au mai aparut si altele, sper sa intre sa ma mai incurajeze, am nevoie, acum sunt usor bulversata de chestia asta.
In schimb bebele e foarte cuminte, nu ma simt deloc insarcinata, nu am niciun fel de greturi, ameteli, somnolenta, oboseala, sunt chiar energica. Din fericire nu am nici dureri.Asta e, nu am de ales, trebuie sa merg mai departe si sa ser ca va fi bine. Cel putin analizele sunt in regula toate.

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Cristela, sa ai multa incredere in Dumnezeu si grija de tine si totul va fi bine!

Visul nostru

Mergi la inceput