Fibrom uterin (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia81 spune:

Dragele mele,
Ma bucur ca imi sunteti alaturi! Eu sunt bine. De luni sunt acasa dar ma misc destul de greu, doar sunt operata de vineri!
Totul a decurs bine, uterul ,ovarele si trompele sunt la locul lor!
Doare destul, dar nu ma las eu doborata!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Hello fetelor

Cristela, pentru tine mi-am invis lenea si m-am hotarat sa scriu , ca de citit va citesc...Nu iti face ganduri negre, e absolut NORMAL ca in sarcina fibroamele sa creasca, ba sa mai apara si altele, ai sa vezi, la controlul de 2 luni de dupa nastere, vor da inapoi cam la jumatate iar cele mai mici nici nu se vor mai vedea. Eu in saptamana 20 aveam deja o colectie impresionanta, cel mai mare dintre fibroame ajungand deja la 7 cm, pe urma dr-ul a renuntat sa mai masoare ceva si bine a facut, adica mi-a facut bine la pisic , la controlul de dupa au dat inapoi la jumatate. Dar uite ca a trecut mai bine de 1 an si jumatate de cand n-am mai fost si tare ma tem ca au crescut iar, vom vedea marti la eco...o sa va dau raportul. Dar ma tare ma ingrijoreaza sanii, am gasit ceva noduli durerosi in alte zone, ca de mastoza bilaterala stiam ca am...

Tanimi, eu n-am incercat MIRENA, dar in rest, le-am cam incercat pe toate, tratamente alopate si naturiste, homeopatie (1 an), ceaiuri, tincturi, celebrele ovule din insecte, Noni, Diphereline, etc, insa fara rezultate spectaculoase... am avut timp, ca ma chinui de aproape 10 ani cu fibroamele; totusi, singurul tratament care a avut fecte miraculoase a fost ceaiul de marul lupului pe care l-am urmat 3 luni, dar dupa m-a apucat lenea si iar au recidivat fibroamele....Acum depinde de fiecare organism in parte, sa ne spui si noua ce rezultate ai avut daca incerci steriletul asta.

Si apropo, a fost cineva la clinica Euvita? imi place ce am citit pe site-ul lor, abordarea lor vis-a-vis e boli, fac biorezonanta mai intai, apoi tratamente combinate...as incerca si asta, orice in afara de operatia clasica!

Silvia, recuperare usoara si te asteptam cu vesti bune!

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia81

Dragele mele,
Ma bucur ca imi sunteti alaturi! Eu sunt bine. De luni sunt acasa dar ma misc destul de greu, doar sunt operata de vineri!
Totul a decurs bine, uterul ,ovarele si trompele sunt la locul lor!
Doare destul, dar nu ma las eu doborata!

Va pup pe toate!

buna,silvia!! chiar si eu ma intrebam ce e cu tine!
fii cumintica si insanatosire grabnica!!!
ia exemplul lui lylyshor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Silvia,ma bucur ca operatia a decurs bine si ca totul este ok!Dar ai venit f repede acasa,ti-au scos si firele?ti-au dat ceva tratament pt refacerea uterului?ce tip de fibrom era?
Eu am fost la controlul de 6 sapt (fac vineri,dar am reusit sa-l prind pe dr intre 2 plecari in strainataturi) si am un hematom deasupra operatiei de cam 7cm/3cm ,sub buric,si tb sa dau cu antimflamatoare ca poate scade si nu tb sa mi-l scoataMa mai duc dupa Pasti la control si vad ce si cum.Tratament nu mi-a dat nimic ,pana nu scap de hematom.De fapt burta mea este umflata si ma doare locul unde este hematomul si este si tare,in rest burta nu ma mai doare,este moale.Sunt in concediu pana la Florii.
Cristela,ma bucur ca sarcina este bine,fibroamele cica cresc pana in luna a 4,dar cred ca fetele te pot ajuta mai bine cu informatii.Roaga-te ca bebe sa fie bine si nu le lua in seama prea tare.
Bluel,Ninia,Tana,Gina,Cryss si sa veniti cu vesti super bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Silvia, bine ai revenit!Recuperare grabnica! Tie dupa cat timp ti-a zis dr ca poti incerca sa faci bebe?

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Lyly, dar de la ce a aparut hematomul ala? Din cauza operatiei?

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ninia81

Lyly, dar de la ce a aparut hematomul ala? Din cauza operatiei?

Visul nostru

Da,de la operatie.Ideea este ca ,nu este anormal ca mi-a aparut,se mai intampla,ci ca este atat de mare dupa atatea sapt de la operatie

Silvia si eu te intreba :dupa cat timp poti sa ramai insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Silvia, felicitari pentru reusita operatiei si recuperare grabnica!

Lyly, imi pare rau ca a aparut nenorocitul de hematom! Sper sa dispara repede.

Va multumesc tuturor de incurajari, o sa incerc sa ma gandesc doar la bebe si sa ignor pe cat posibil fibroamele...oricum multumesc Bluel, ma simt incurajata de ideea ca a mai trecut cineva printr-o experienta cu cresteri si aparitii de fibroame peste tot in sarcina, adevarul ca n-are cum sa nu te sperie chestia asta, macar un pic.

Va pup pe toate!

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss30 spune:

Buna fetelor, va scriu acum pentru ca nu stiu cand o sa mai am timp dupa ce o sa nasc.
Nasterea va fi pe 25 sau pe 30 martie in functie de cum este bebe.Eu ma simt binisor, am contractii, ma mai doare si mijlocul dar............mai avem foarte putin.Astept cu nerabdare si cu emotii clipa in care o sa-mi tin puiul in brate.
Cristela as vrea sa-ti spun ca si eu am trecut prin aceeasi experienta ca si tine.Am 3 fibroame unul are 10cm, unul are 6cm si altul vreo 5cm.Am avut dureri foarte mari de la aceste fibroame in timpul sarcinii dar cu ajutorul lui Dumnezeu le-am depasit si acum mai am cateva zile pana cand o sa-mi vad puiul.Mergi cu incredere inainte caci Dumnezeu face minuni.
Gina ce mai faci?Cum te mai simtti?
Ma bucur ca am descoperit acest forum penntru ca aici am gasit sprijin, informatii utile si mai ales multa caldura sufleteasca.
Va pup pe toate aveti grija de voi.
O sa va mai scriu dupa ce nasc.
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Oau, Cryss, ce putin mai ai, de Pasti o sa fii ce bebelusul in brate! Felicitari pentru taria de caracter cu care te-ai uptat cu fibroamele. Eu deocamdata nu am dureri, dar este si foarte devreme. Cu Dumnezue inainte, m-am rugat atata sa raman, acum trebuie sa fac tot posibilul sa duc sarcina asta la termen!!!
Tin pumnii la nastere! Sa fie totul bine!
Va pup pe toate.

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput