Fibrom uterin (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Lyly, ma bucur ca poti iesi sa te plimbi, as face si eu asta mai ales ca au fost zile frumoase, dar cum plec la 7 dimineata de acasa si ajung la 6 seara, la ora ai sunt deja foarte obosita si nu mai am chef de nimic.

Ninia, la mine tot nu au inceput greturi sau alte simptome, doar ca nu prea mai dorm noaptea, ma trezesc fara vreun motiv anume (nici macar nu am nevoie la toaleta) pe la 2 sau 4 noaptea si nu mai pot sa adorm, motiv pentru care in timpul zilei ma simt destul de obosita.

Am fost luni la ginecolog cu rezultatele la niste anticorpi, sunt Ok, in schimb partea naspa e ca simteam o umflatura la sanul drept dinainte sa fac testele de sarcina, era altceva decat faptul ca simteam ambii sani mai umflati si durerosi pe lateral, m-a controlat si el si se pare ca am un adenofibrom, adica un fibrom la san. Naspa, numai la sani nu-mi apareau fibroame, se pare ca am o predispozitie spre asa ceva.
Luni voi face si eco intravaginala pentru confirmare sarcina si eco bilaterala la sani, sa vad ce e cu umflaturile alea si sa vedem daca se confirma adenofibromul si la eco. Apoi o sa merg si la ginecolog. Asta e.
Sper sa fie totul OK, am emotii, nu am facut nicio eco de cand am ramas insarcinata, trebuie sa-mi "vad" iarasi fibroamele!!!

Chiar gravidutelor, Gina, Cryss, voi ce mai faceti? Cum va mai descurcati cu burticile, in ce stadiu sunteti cu eco, analize?

Va pup pe toate!!!! O sa ptamana frumoasa!

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Lyly recuperare frumoasa in con tinuare!
Ninia poate in capitolul asta ne dai si tu vestea cea mare. Analizele iti da toate sansele!
Cryss sper ca esti bine! Cat mai ai pana vine bebe?
Cristela poate esti norocoasa si nu vei avea greturi. Eu am avut la doua luni dar putin, oricum sunt trecatoare!!
Eu am ajuns cu bine in cea de 26-a saptamana (6 luni jumate), burtica este bombata si bebe misca destul de tare, cateodata ma face sa tresar. E baietel doar si ma face sa simt asta din plin. Urmatoarea ecografie o fac imediat dupa paste si va fi 4D, cand dupa cate am inteles de la alte mamici, voi putea sa disting destul de bine trasaturile lui bebe . Pana atunci stam cuminti, mai mult la pat, si asteptam sa vina ziua cea mare.
Va doresc la toate implinirea viselor si multa sanatate!!
Gina 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Cristela, mama lor de fibroame...cum sa iti apara si la san?Asta ne mai lipseste....Te astept cu vesti bune luni, de la eco!

Gina,bebe fotbalist! Mi-as dori mult sa va dau vestea cat mai repede, dar nu tine de mine! Zilele astea astept uratii, luni merg iar la endocrinolog cu rezultatele de la analizele mele si ale sotului...si sa vedem ce mai zice. Pentru ca toate sunt perfecte! Nu stiu care o fi cauza...

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss30 spune:

Buna fetelor imi cer scuze ca scriu asa de rar, eu citesc si urmaresc ce se intampla cu fiecare dintre voi dar nu am de fiecare data energie sa mai si scriu.
Eu sunt binisor, ma confrunt cu ceva contractii, greturi, respir greu, ma misc greu dar.............mai avem putin, pe 23 martie va fi marea intalnire cu puisorul meu.
Gina , Cristela sper ca sunteti bine,lyly te felicit pentru curaj si pentru exemplul pe care-l dai celorlalte fete.
Tana sunt sigura ca acum te simti mai bine, ma gandesc mereu la tine mai ales ca mai am putin si stiu ca voi trece printr-o operatie dar nici un sacrificiu nu-i prea mare pentru a tine in brate un ingeras.
O sa ma internez pe data de 18 iar pe 23 o sa facem operatia.
Am emotii mari pentru aceasta mare intalnire dar stiu ca totul se va termina cu bine.
O sa va mai scriu inainte de internare si apoi dupa ce o sa vin de la spital.Sper ca o sa am timp si ca o sa ma recuperez destul de bine.
Va pup pe toate si cum se spune NIHIL SIN DEO (NIMIC FARA DUMNEZEU)
35+

Mergi la inceput

Crys, ne rugam pentru tine sa fie totul bine si sa revii cu sanatate, impreuna cu minunea ta!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor,
Cryss, sa dea DD sa fie bine! Nastere usoara si un bebe sanatos.Ne gandim la tine si ne rugam pentru tineDaca vrei venim cu tine sa iti facem galerie,macar asa virtual.
Tana sper ca ti-ai mai revenit si esti mai bine.
Cristela,of fetita draga!de unde au mai aparut si la san.Sa dea DD sa vii cu vesti bune de la eco!
Gina, deja ai intrat in concediu Ma bucur ca esti bine si tu si bebe.Sa stai cat mai linistita si fara stres.
Ninia
Silvia
Bluel parca ziceai ceva de eco,cd te duci?
Arrina
Eu sunt bine,astept CM care vad ca intarzie,burta s-a mai desumflat-nu chiar de tot,as vrea sa mai ies din casa.... dar vremea asta.Mai stau 2 sapt in Concediu,sper sa fie mai cald cand incep serviciul.
fetele si va astept cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Buna fetelor,

nu demult am gasit topicul si ma bucur ca nu l-am gasit mai demult si o sa va spun si de ce.

Am un fibrom intramural descoperit prin toamna lui 2007; era mic atunci (0,5 mm) si nu facea probleme. Incercam sa facem un bebe si nu prea ne iesea . Au urmat o gramada de analize, peste analize, atat eu caT si sotul, tratament hormonal pe care l-am facut (spre regretul meu) o luna si apoi am renuntat, deoarece "ajuta" mai mult fibromul (a crescut la 1.5 cm) decat pe mine.
Intr-un final, prin toamna lui 2008 a venit si cea de a 2-a liniuta mult asteptata. Nici nu stiam daca ma pot bucura si daca va fi bine pana la capat. Din fericire a fost si ii multumesc lui DD ca mi-a dat minunea pe care o am azi langa mine. Sarcina nu a fost fara emotii, am inceput cu optimistul "sa speram ca ajungem in saptamana 28", ajunsi acolo medicul a nascocit "daca ajungem la 32 de saptamani nu mai avem emotii" si uite asa gongutza mea s-a tinut bine si a iesit cu cezarina la 39s si 4z. A fost micutza, 2,700 kg dar a papat bine si a recuperat. Ultimele 6 saptamani mergeam saptamanal la control deoarece fibromul ii statea pe carotida si medicul avea emotii, mai ales ca fibromul ajunsese la ~8cm in sarcina. De la 6 luni am stat mai mult in pat ca sa ajungem cu bine la finish, finish care era si el incert: nu stiam cum voi naste, medicul mi-a spus ca ar fi cel mai bine natural, dar daca nu se va putea - cezariana. M-a avertizat ca daca intervin complicatii (si DD a avut grija de noi si nu au fost) s-ar putea sa fie nevoie de histerectomie. A fost bine si am scapat. De ce spun ca ma bucur ca nu am gasit acest topic mai devreme? Sunt foarte fricoasa, stiam ca e riscanta o sarcina cu fibrom uterin asociat, asa ca am incercat sa "limitez" cautarile mele pe aceasta tema, ca sa nu ma impacientez si mai tare.
La controalele dupa la 2 luni scazuse fibromul la ~2 cm dar la 5 luni incepuse iar sa creasca si avea~3 cm.
Intre timp, la 7 luni dupa nastere am avut primul ciclu, care a fost o hemoragie foarte puternica, iar luna aceasta s-a repetat. Imi e teama ca din cauza fibromului . Trebuie sa merg la medic, dar nu as vrea sa iau medicamente cu atat mai mult cu cat inca alaptez. As merge mai degraba pe ceva tratamente naturiste. Imi puteti da ceva sfaturi?

Sper ca povestea mea sa creasca increderea celor care au fibrom si isi doresc un puiut; sa dea DD sa vina cat mai repede.

O duminica frumoasa si plina de soare.

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Tanimi, felicitari pentru bebe! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati impreuna toata viata!Iti multumim ca ne mai dai curaj celor care inca nu am reusit!

Cristela, tin pumnii pt maine la eco!

Visul nostru

Mergi la inceput

Fie ca toate implinirile frumoase,sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni...si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale! Va doresc un 8 Martie cit mai frumos!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

La multi ani cu multa sanatate, fericire, iubire si toate dorintele sa vi se realizeze!!!

Mergi la inceput