Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_b

Eu inca nu am facut analize.
Saptamana ce vine...
Klarisse tu ce analize ai facut??

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

Prima tura sunt cele obisnuite: hemoleucograma, deterninare grupa sanguina si Rh, hepatitele, examen complet urina, HIV, TGO, TGP si mai urmeaza o serie la Institutul de Igiena (toxoplasma, listeria, rubeola, citomegalovirus, etc).

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Aha, asa ceva o sa fac si eu!

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Buna dimineata burticute!

9+

Mergi la inceput

Nu stiu cum e la voi dar in Iasi e ceata, intunecat.., urata vremea, motiv pentru care as lenevi toata ziua ..
Azi n-am deloc chef de munca...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Si aici e innorat, vreme de leneveala...

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

eu primele analize le-am facut pe la 5 saptamani, la o saptamana dupa ce am fost la doctor sa imi confirme sarcina......si eu am facut destul de multe , cred ca am vreo 3 pagini, Klarisse le-am facut si pe cele care le ai tu in listuta mai putin examenul de urina.....mie de ce nu mi le-a dat sa le fac?

apropo de vreme si aici e la fel de innorat...cred ca da sa ploua

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa80 spune:

'Neata fetelor! E cam urata vremea azi afara asa ca nici eu nu am chef de servici.
Saptamana aceasta am facut si beta Hcg, avem o valoare de 3777 mUI/mL.Maine avem si noi prima intalnire cu dr ginecolog si primul nostru ecograf.
Va doresc o zi buna!

Alina +5 si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

eu primele analize le-am facut pe la 5 saptamani, la o saptamana dupa ce am fost la doctor sa imi confirme sarcina......si eu am facut destul de multe , cred ca am vreo 3 pagini, Klarisse le-am facut si pe cele care le ai tu in listuta mai putin examenul de urina.....mie de ce nu mi le-a dat sa le fac?

apropo de vreme si aici e la fel de innorat...cred ca da sa ploua

9+

Vanyy chiar nu stiu, probabil o sa ti le dea mai tarziu. Si eu prima oara am fost la 5 saptamani la eco dar nu se vedea decat saculetul si a zis sa asteptam sa se 'populeze' si la 7 saptamani cand am revenit am vazut si i-am ascultat inima; atunci mi-a dat si analizele.
Fiecare medic cu parcursul sau.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Neata! Ce faceti?
Azi am venit dotata la lucru - 10 mere, 3 iaurturi, portocale si cu ambitia sa beau muuulta apa. Trebuie sa se intample minunea, ca altfel explodez .
Buburuza, felicitari pentru vestile bune si bebelinul mare .
Darene, eu zic sa mai mergi la un eco, pentru ca nu este ok cum a procedat dr. Trebuia sa iti dea mai multe informatii, nu sa arunce bomba si sa te lase asa. Sunt sigura ca bebe este bine.

O zi buna sa aveti

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burtici, va pup... azi am o zi full. o sa va simt lipsa si o sa/mi fie dor de voi. ne 'vedem' diseara

Mergi la inceput