Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata, burtici! O zi frumoasa, linistita si insorita va doresc!
Lara, felicitari pt rezultatele bune de la eco! Doamne ajuta! Ieri la eco am rugat dr sa-ne spuna cat a mai crescut bebe fata de saptamana trecuta. A calculat si ne-a zis CRL 6.26 cm. Sotul meu a cerut clarificari, respectiv de unde pana unde se masoara si dr, i-a spus ca de la cap pana la fund. Parca auzind si intelegand discutia, in acelasi moment, bebe si-a intins o frumusete de picioruse, iar dr a fost pe faza si le-a masurat: 3.5 cm. Si uite asa avem noi in jur de 10 cm. ![]()
Darene, asta-i tot ce ti-a spus dr? Ca sunt mai putine batai pe minut fata de normal? Nicio alta explicatie? Ohhhh.. Poate ar trebui sa mai ceri o parere... si asta cat mai repede, ca se te linistesti! Dar sa stii ca bebe este influentat si de starea/atitudinea ta. Trebuie sa fii optimista, nu-ti da voie sa aluneci pe panta pesimismului! Doamne ajuta, sa fiti (tu si bebe) puternici si sanatosi! 
Iony, esti f tare! Te admir si te respect enorm pentru puterea de care dai dovada! Bebe e pe vine, stiu eu! 
Multumesc fetelor care m-au felicitat pentru rezultatele de la eco si sper sa aud vesti bune de la toate!!!
12+
Buburuza_10 spune:
Dragutelor, vorbeati aseara de constipatie... Ceea ce am vrut sa spun eu este ca tranzitul meu intestinal s-a reglat. De unde in primele saptamani de sarcina eram f ingrijorata si ma simteam ca un butoi pe cale de a exploda, iata ca de vreo 2-3 saptamani am scapt de constipatie. Nu am facut nimic deosebit, decat am mancat caise si prune uscate si cate un iaurt Activia pe zi. Sper sa o tin tot asa pe tot parcursul sarcinii!
12+
andra_b spune:
Buna dimineata! 
Vai, eu nu pot tine pasu la cat scrieti!!!!!
Alice suntem la diferenta de 1 zi cu DPN, iti doresc sarcina usoara si la termen!
Karin (Edith), eu o sa nasc daca ajuta Dumnezeu la Stanca cu dr Razvan Ciortea. Tu?
Kitzy, ma bucur mult ca ne reintalnim pe forum, mi se pare asa ciudat dupa atata timp... am intrat din nou pe forum! ![]()
Mie imi cam curge nasul, sper ca nu ma racesc. Ma bazez pe vit C care mi s-a prescris sa o iau! ![]()
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
nastasie spune:
uff, si eu.l-am dus pe fi-miu la gradi si il apucasera pandaliile in masina si de nervi mi-am uitat cheile in contact si masina inchisa.am sunat sotul sa-mi aduca rezerva.acum am ajuns.
buburuza, felicitari.
darene, mai cere o parere.gandeste pozitiv.
aniast,o sa vezi ca va fi bine.stiu eu.
bun venit noilor fete.si sarcina usoara si la termen.
abia astept si eu luni la eco.nu mai am rabdare.ma trec toate gandurile si toate starile.nu am mai dat afara de 3 zile
.desi acum dau in extrema cealalata.o fi bine?e bine bb?
ieri mi-am primit si eu cadoul si de dragobete si martisor ca sotul nu a mai avut rabdare:o pereche de cercei finuti si draguti exact pe gustul meu.
ma duc la treburi.revin ca voi iar scrieti mult.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
eu nu am avut probleme cu constipatia.mananc si fructe, beau si iaurt si o gurita de cafea dimineata care ma ajuta fff mult.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
andra_b spune:
Nastasie, esti o norocoasa ca nu ai problema asta! ![]()
Tu in ce saptamana esti?
Lasa ca o sa fie bine! Tre sa ne gandim optimist! 
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
nastasie spune:
andra, maine fac 14s.sunt norocoasa ca nu sunt constipata,o singura zi am patit-o si am zis ca mor.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
LoraG76 spune:
'Neata!
Eu sunt acasa, ca am o durere de cap care nu-mi trece de cateva zile.
Incercati sa beti bors acru pentru constipatie, ajuta f. mult!
Buburuza, lara_c, ma bucur pentru rezultatele bune de la eco!
Darene, mai cere o parere...auzi, sa te lase asa, ca-n tren...
Bafta fetelor care merg astazi la eco! O sa am si eu ceva emotii sambata, dar sigur totul o sa fie bine!
Va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina si
13+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Klarisse spune:
Buna dimineata la burtici
, sa aveti o zi minunata
.
Bun venit gravidutelor noi si ma bucur tare pentru vestile bune de la eco.
Darene fii optimista si mai cere o parere, pentru linistea sufletului tau.
Am fost dimineata si mi-am facut prima tura de analize sa vedem cum primeste organismul bebelutzul.
Va pup
8+
andra_b spune:
Eu inca nu am facut analize. ![]()
Saptamana ce vine...
Klarisse tu ce analize ai facut??
Ale