Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
vanyy2009 spune:
multumesc de urare Karin
....si eu urez sa avem cu toate sarcini usoare si la termen 
fetelor eu v-am
ma duc la
......va doresc sa aveti o seara minunata
9+
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Karin25 Maia eu scriam cand ai postat tu! De ce ai intrat in starea asta? Nu ai voie! Noi suntem aici langa tine! Nu are de ce sa iti fie frica! Capul sus! Esti o luptatoare si o persoana plina de vita asa ca nu ai voie sa te sperii de NIMIC!!! Dumnezeu e PRETUTINDENI si ne ocroteste pe toti! Te imbratisez cu tot dragul!!!! Edith 6+ |
Karin, am avut azi o zi de tot r.... si acum sunt stoarsa, epuizata, battery low.. in pana mea. Am avut azi la serviciu un debit la injuraturi mama, mama ce spor aveam la astea. toti colegi avea urgente si tre. sa las treaba mea si sa ma ocup de lapt.op.urile lor cu toate ca nu intra in atributiile mele si nici nu am vreo obligatie la ei. Am ajuns la concluzia ca tebuie sa invat sa spun 'NU', sa fiu mai egoista si de ce nu, putin mai nesimtitoare...
Lasa ca vineri trag chiulul de la munca, asa in ciuda... sa vad ce se fac fara mine...
Multumesc Karin!

kitzy spune:
Andra is pe aici, da numa in vizita, le mai citesc pe fete ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
IONY_82 spune:
Asa o sa fac Crina mai intai analizele dupa aceea ce o vrea Domnul.Te 
Maya tu esti puternica nu te descuraja.Ai avut o zi mai proasta,dar nu trebuie sa te demoralizezi.Hai sa ne luam de manuta, sa ne rugam si sa ne "intalnim "cat de curand pe o noua odisee a buricilor.Bine??
Pana atunci eu voi ramane aici alaturi de burticle dragalase de pe aceasta odisee.

lara_c spune:
Buna fetelor.
Ce mai faceti?
Ce spor la scris aveti.Nu am mai intrat vreo 10 zile si ati scris deja cateva capitole.Profit de cateva momente libere sa va salut caci maine pelcam in vacanta si iarasi nu voi mai intra o vreme.Dar astazi promit sa mai citesc din urma, sa ma pun la curent..
Vad ca s-au alaturat mamici noi!!
Felicitari si sarcina usoara le doresc!
Noi suntem bine .Acum doua zile am avut nuchal scan ( pt depistarea sindromului Down) si totul este in regula.
Din pacate nu ni s-a putut spune sexul inca...Cand am facut scanul asta cu fiica mea mai mare ne-a spus.Intr-adevar l-am facut la 12 sapt nu la 11...Deci mai asteptam cu decorarea camerei..Voi stiti deja?
In rest ma simt f bine, am mai multa energie ca in primele saptamani si profit de asta ca sa fac f mult sport.
La prima sarcina inafara de innot si mult mers pe jos prin parc nu am facut nimic.Am avut f mare noroc ca am revenit la greutatea initiala in cateva sapt, dar de data asta chiar mi-e frica ca fiind a doua sarcina s-ar putea sa nu mai am acelasi noroc.Asa ca sport de 5 ori pe sapatamana.
Voi ce faceti, cum va simtiti?
Buburuza felicitari pt voinic .La noi se calculeaza lungimea CRL ( deci numai de la cap la fund) si avem 4, 5 cm. Dar din picioruse si manute tot asa energic da.
De abia astept urmatoarea echografie. De la una din ecografiile facute fiicei mele avem o poza in care statea cu mainile sub cap si parea ca se relaxeazca intr-un hamac.E asa de haioasa.De abia astept ceva de genul asta si de la bb nr 2.
Avem oricum vreo 20 de 'poze' deja.De abia astept sa anunt la serviciu ca sa pot sa pun una pe birou.
Voi ati anuntat deja, sau mai asteptati?
La mine s-au cam prins pt ca nu mai beau , nu fumez si am si un mouse mat cadou de la sot ( si el are unul identic) cu o poza cu noi trei cu mesajul ' my Mummy and Daddy....where's my baby brother?
Deci toata lumea stie ca ne doream.Dar inca mai astept pana sa anunt oficial.
In rest noutati nu mai am, va pup si aveti grija de voi si de bebei.
Mai intru dseara sa va citesc ( la noi e 9 dimineta).
Lara
w10+ si Huckleberry Errie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
darene spune:
Buna dimineata,
Am fost ieri la eco si bebe e dezvoltat conform varstei insa inimioara ii bate mai incet decat ar fi normal. Nu a stat insa prea mult sa-i masoare bataile, in total cred ca am stat 5-10 min. Nu o sa ma mai duc la el pentru eco.
Acum cand m-am trezit am eliminat un cheag de sange cat varful unui deget...nu ma asteptam. La eco nu s-a vazut sangerare in uter. La gine o sa ma duc duminica sau luni.
Nu stiu ce sa mai cred - inca presimt ca bebe nu o sa mai stea prea mult in burtica.
Caut un pic pe net despre bataile inimii si dupa aceea daca nu se trezeste Khalid citesc din urma.
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
6+
darene spune:
Am uitat - l-am intrebat cat sunt bataile inimii pe minut si mi-a raspuns : mai putin decat normal. Am impresia ca nici nu a stat sa le masoare. O sa vad la gine ce a scris pe raport.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
6+