Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
alinaa80 spune:
Eu am facut recent pe 22 ianuarie analize la sange si medicul de familie mi-a spus ca nu are rsot sa fac altele, doar Hiv-ul , Hcv si acum sa vedem ce ne mai cere dr ginecolog.
Eu de la prima sarcina am grupa, rh si o toxoplasmoza la care am anticorpi.
Alina
+5 si mamica de Teodora Ilinca (20.07.2007)
Klarisse spune:
Eu am Rh negativ si sotul pozitiv..totusi mi-a spus sa repet analiza de Rh, nu am inteles de ce..dar fie.
Sper sa nu am probleme cu sarcina din cauza incompatibilitatii de RH.
8+
vanyy2009 spune:
eu cand am fost prima oara aveam 4 saptamani, fusesem sa imi confirme sarcina.....cred ca a stat vreo 10 minute doctorul sa vada ceva(avea si un eco vechi rau), intr-un final l-a zarit pe bebic....si mi-a dat sa fac analizele alea, ...oricum eu mmi-am schimbat doctorul pt ca nu mi-a placut cum vb , nu mi-a explicat mai nimik....ma lasase in ceata in plus pe mine nici nu ma baga in seama vb mai mult cu al meu om

si de fapt eu eram pacienta acolo.......asa ca noul doctor e super super sunt ft multumita de el, mi-a explicat tot tot cu varf de amanunte
....si tot cu el o sa si nasc, nu stiu klarisse...vb ta fiecare dc pe parcursul lui
........hai ca m-am intins ca o placinta....sper sa nu va plictisesc
9+
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Eu am Rh negativ si sotul pozitiv..totusi mi-a spus sa repet analiza de Rh, nu am inteles de ce..dar fie. Sper sa nu am probleme cu sarcina din cauza incompatibilitatii de RH. 8+ |
eu din cate am citit, o sa fie nevoie sa faci un vaccin sau 2 parca, nu mai stiu exact.
noua ne-a iesit pozitiv la amandoi
9+
andra_b spune:
Alina felicitari pentru bebic!
Si eu o sa ma pun azi pe baut apa, cel putin 2l. Nu ma las!
Fructele care mereu sunt cu mine...
Sa vedem!![]()
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
Klarisse spune:
Ma simt asa greoaie azi, obosita, am o greata usoara dar deranjanta..ce mai o stare generala cam nasoala..si vad ca incepe sa-mi dea si mie de furca constipatia
. Off
..Vreau acasa sa dorm..
8+
kiti2205 spune:
Klarisse, nu vorbi de lucruri sfinte
. Am o canapea in birou, ataaat de comoda si de vreo jumatate de ora in tot face cu ochiul, ma inspiteste sa ma asez si sa
.
As dormi intr-una. La 22.30 pic rupta.
Kiti,
7+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Klarisse, nu vorbi de lucruri sfinte .As dormi intr-una. La 22.30 pic rupta. Kiti, 7+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
Canapeaaaaa

...Pana acum am fost norocoasa din pdv al simptomelor, foarte lejere..dar de cateva zile parca sunt mai intense..deh..sa fie samburele sanatos ca noi suportam de toate.

8+
crina-s spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Eu am Rh negativ si sotul pozitiv..totusi mi-a spus sa repet analiza de Rh, nu am inteles de ce..dar fie. Sper sa nu am probleme cu sarcina din cauza incompatibilitatii de RH. 8+ |
Buna dimineata dragele mele!
Chiar daca e mai innorat afara aper sa aveti o zi insorita in sufletele voastre!
Klarisse eu am la fel ca tine rh negativ si sotul pozitiv. Nu este o mare problema asta mama mea a avut la fel si are 2 copii mari si sanatosi.
Din cauza acestui rh incompatibil se fac niste dozari de anticorpi. Defapt iti ia sange si se face o analiza. Deobicei normal este ca prima dozare sa se faca la 20 saptamani, insa doctorita mea mi-a facut din prima luna de sarcina si din cate am inteles vrea sa-mi faca lunar aceste dozari ca sa fie sigura ca e totul ok.
O alta chestie: dupa nastere este obligatoriu sa ti se faca un vaccin in termen de 72 de ore pentru a nu fii probleme la urmatoarele sarcini (adica sa nu apara malformatii la urmatorul copil).
Deci nu e cine stie ce, ci doar trebuie monitorizare din partea medicului.
hai ca m-am intins......

9+
crina
Klarisse spune:
Crina multumesc mult, astept reconfirmarea analizei la Rh si o sa vedem ce are de spus doctorita. Oricum am inceput sa ma documentez si eu pe aceasta tema.

8+