Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Buburuza felicitari.M-am emotionat citind msj tau.Sarcina usoara si bebe frumos si sanatos.Te
Crina, scuza-ma te mai intreb ceva: dupa cat timp ai ramas din nou de la ultima pierdere? mersi si
Sa o tineti tot asa cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Buburuza felicitari.M-am emotionat citind msj tau.Sarcina usoara si bebe frumos si sanatos.Te
Crina, scuza-ma te mai intreb ceva: dupa cat timp ai ramas din nou de la ultima pierdere? mersi si
Sa o tineti tot asa cu vesti bune

Dupa doua luni!Stii cum zice lumea atunci cand nu te astepti atunci apare. Nu spun ca nu ni-l doream insa a venit bebe fara nici un fel de programare.Eu am avut ovulatia mai devreme si nu am stiut, dupa care ne-am protejat. Pana la urma bebe apare atunci cand vrea Dumnezeu. Sunt convinsa ca si la tine va aparea repede bebelul mult dorit!
Uterul se reface destul de repede, acum nu stiu ce sa zic intreaba si tu doctorul tau. La mine dupa o luna nu se vedea absolut nimic, doctora s-a si mirat.

9+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

alice bine ai venit , iti doresc o sedere luuuuuuuunnnngaaaaaaaaaa, o sarcina usoara si la termen

buburuza eu cand am fost la control la doctorul meu m-am dus cu o listuta de intrebari destuuuuul de lunga ...si printre intrebarile mele l-am intrebat si de sex si mi-a spus ca e chiar indicat

9+

Mergi la inceput

alice scrie repede vreo 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem/citim in mod real

9+

Mergi la inceput

am vrut sa spun sa te vedem/citim in timp real scuze de greseala

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Asa cred eu si eu Crina cand vrea D-zeu atunci se intampla.Stii cum e cand te gandesti si vrei atunci nu iese.Inseamna ca tu ti-ai facut imediat analizele.Si la mine se eliminase deja aproape tot cand mi-au facut eco a 2 zi.As incerca si imediat dar cred ca ar fi mai bine sa-mi fac analizele.Te .Esti o dulcica ca ai rabdare cu mine si-mi raspunzi la intrebarile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:

Asa cred eu si eu Crina cand vrea D-zeu atunci se intampla.Stii cum e cand te gandesti si vrei atunci nu iese.Inseamna ca tu ti-ai facut imediat analizele.Si la mine se eliminase deja aproape tot cand mi-au facut eco a 2 zi.As incerca si imediat dar cred ca ar fi mai bine sa-mi fac analizele.Te .Esti o dulcica ca ai rabdare cu mine si-mi raspunzi la intrebarile mele.

Oricand cu mare placere!Da e mai bine sa-ti faci analizele si asa esti mai impacata cu tine insati ca ai facut tot ce tine de tine.
fa-le si gata.

9+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:

Iony, ia/ma si pe mine de manutza. sunt in aceeasi situatie ca si tine si nu stiu de ce... dar a/nceput astazi sa mi se faca o frica, unde am fost si f stresata cu serviciul, alergatura multa. si acuma am un gol in stomac... nu sunt in cea mai buna forma 'de cozonac'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare burtici!

ARTHURANA Ma bucur ca esti pe aici! M-am linistit! Eu sunt ok. Am niste arsur pe gat destul de enervante si niste "crize" de somn de as dormi oriunde. In rest toate bune si frumoase! Urmatoarea eco pe 9 martie.

CRINA, BUBURUZA Asa DA!!! Bravo voua! Doar vesti de acest fel mai vrem! FELICITARI

ANIAST Imi place de tine ca esti super cerebrala si nu privesti dramatic lucrurile. Asa si trebuie! Este o etapa peste care trebuie sa treci si gata! Asteptam vestile bune de la tine!

YONI, VISS Curaj!! Noi vac suntem alaturi!

Bun venit noilor burtici ALE, VANESSA si ALICE Sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si la termren si bebici sanatosi!

ALE Am vazut ca esti din cluj. La ce medic mergi si unde vrei sa nasati?

MAIA??? Unde esti? De ce nu ai facut azi prezenta?? Tocmai tu care resti nelipsita???

Va pup dulce pe toate si sa ne vedem maine cu bine!

Noapte buna!

Edith 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Maia eu scriam cand ai postat tu! De ce ai intrat in starea asta?
Nu ai voie! Noi suntem aici langa tine! Nu are de ce sa iti fie frica! Capul sus! Esti o luptatoare si o persoana plina de vita asa ca nu ai voie sa te sperii de NIMIC!!! Dumnezeu e PRETUTINDENI si ne ocroteste pe toti!
Te imbratisez cu tot dragul!!!!

Edith 6+

Mergi la inceput