Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
vanyy2009 spune:
Alina mie doctorul mi-a zis sa vin nemancata si nebauta.....si eu cum ma trezesc dimineata cu foameeee imensaaaaaa , pfffffffffff imagineaza-ti![]()
9+
andra_b spune:
Bai da voi scrieti nu gluma!
Multumim de capitol si ca m-ati bagat si pe mine la listuca ![]()
Ayda Doamne ajuta cu testul!
Vanny, eu nu stiu ce sa ma fac cu constipoatia ca am baut intr-o zi atatea lichide si am mancat fructe si nimic.
Am auzit si eu de prune uscate ca sunt bune si iarasi semintele de in.
Crina - corect, la multi ani! Iubiti-va mult!
Si nu doar azi, in fiecare zi! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
Buburuza_10 spune:
Primiti cu vesti bune de la eco?
L-am vazut pe bebe, i-am vazut si nasucul, totul e ok!!!!!! Avem 10 cm lungime, din care 3,5 cm sunt picioarele!!! Offff, m-am linistit!!! Doamne, daca ati stii cat se agita bebe, cum da din manute si picioruse, cred ca il/o fac mare dansatoare! 
Doar ce am intrat in casa si v-am scris. Acum ma duc sa citesc din urma - ca ati avut un mare spor azi! Sper ca si Crina a venit cu vesti bune!
12+
vanyy2009 spune:
buburuza felicitari pt vestile bune.....mama dar e maricel....asa va fi si al meu cand voi avea 12 saptamai?????noi la 9s avem numai 2.20cm.......Vai cand citesc ce ai scris ma emotionez asa tare....ufffffff abia astept sa imi vad si eu minunea mica
Felicitari inca odata

andra din cate stiu alimentatia e de vina pt constipatie....si eu cum mananc ft haotic pfffffff....da de prune am auzit si eu ca ar face bine, iaurtelul.....
9+
andra_b spune:
Buburuza ma bucur enorm pentru tine!
Cred ca e super sa ilvezi pe bebe din ce in ce mai marisor 
Abia astept si eu, Doamne ajuta!
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
crina-s spune:
BUBURUZA bravo! Ma bucur din suflet pentru vestile aduse!Dragobete ne-a adus astazi numai vesti bune!

9+
crina 
Buburuza_10 spune:
Bun venit noilor gravidute! Va doresc o sarcina frumoasa si linistita, nastere usoara si bebe perfect sanatos!
Multumesc, Crina, Vanessa si Andra!
Am intrebat doctorita daca se poate pronunta asupra sexului si mi-a spus ca e mult prea devreme, mai ales ca am uter retrovers.. ok, asteptam!
Apropos de discutiile noastre mai vechi, am intrebat daca trebuie folosita caciulita cand ne jucam de-a mama si de-a tata. Dr. a fost f categorica: NU! Mai am programare tocmai pe 30 martie!!! Oare am sa am rabdare pana atunci? 
12+