Amenajare/decorare living

Amenajare/decorare living | Autor: andreutac

Link direct la acest mesaj

Imi bat capul cu amenajarea livingului, ma rog, o sufragerie normala de bloc, asa ca am decis sa apelez la ajutorul vostru.
Datele problemei sunt urmatoarele: peretii sunt zugraviti intr-o nuanta de galben, parchetul este o nuanta deschisa de stejar, usile la fel, iar mobila va fi inchisa, probabil o nuanta de nuc. Cred ca voi alege o canapea/coltar maro, dupa cautari indelungi.
As vrea totusi sa inviorez un pic atmosfera, care e un pic cam sobra datorita nuantelor alese. Ce ma sfatuiti?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

poti adauga accente de culoare : portocaliu, verde, auriu, bej, galben, cu oarecare retinere iti recomand albastru-turcoaz, acesta merge combinat de minune cu anumite nuante de maro.

le poti folosi la alegerea covorului, perdelelor/draperiilor/jaluzelelor, a corpurilor de iluminat, obiecte decorative, lumanari parfumate; pe canapea poti adauga cateva pernute-fantezie, cu husa intr-o culoare contrastanta sau cu un amestec de culori; mai poti adauga pe canapea un sal asortat cu pernutele
daca ai loc, poti pune in colturile incaperii vase mari de ceramica pictata, asezate direct pe parchet, in care se pot adauga plante uscate sau alte elemente decorative, viu colorate (se gasesc de ex in selgros)

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Buna

cred ca portocaliul s-ar potrivi foarte bine aici ,il poti utiliza pe diverse accesorii din camera

www.cutiegadget.com/get-custom-logo-design-for-27" target="_blank">Customized Logo Design

_
www.cutiegadget.com/get-custom-logo-design-for-27" target="_blank">Customized Logo Design

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si eu tot portocaliu as zice.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Primul gand al meu a fost tot la albastru. Da foarte bine in combinatii cu anumite nuante de maro, si un albastru potrivit (electric) invioreaza f bine atmosfera.
Insa: conteaza f mult cum ai lumina? Daca e o incapere luminoasa in mare parte a zilei sau nu, spre ce pct cardinal are orientarea? Intr-o incapere umbroasa, albastrul cu maro dau un aer rece. Si atunci merg nuante de auriu, oranj, culori calde.

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hobby

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Multumesc pentru sugestii, fetelor.
La verde si auriu ma gandisem si eu, dar la portocaliu si albastru, recunosc ca nu, cu toate ca stiu ca dau bine impreuna.
Da, si visez la un vas ceramic maricel, insa momentan nu e posibil din cauza de copilita mica si curioasa, care risca sa-l traga peste ea.
Cred ca voi opta totusi pentru niste perdele care sa contina ceva insertii verzi si aurii si niste draperii in ton cu ele.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eu as vota cu lila

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu zic musai un albastru sau verde. Sau poate si un visiniu ? Depinde de nuante.
Mama mea are un living cu cires/bej/galben/auriu/orange si e cam plictisitor.
Pe cale de consecinta eu am in living asa: bej dominant la gresie, maro-visiniu canapele, pereti albi, mobila neagra, perdele portocalii, accente gri-albastrui si albe. Uita-te mai jos:
http://family.webshots.com/photo/2426370740061127569INEyMK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Lali, ai o casa superba! am recunoscut cateva chestii de la Ikea, pe care le am si eu.

PS nu mai pune asa poze, ca iar vin cate unii si o sa-ti spuna ca al tau copil nu merita alocatia.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

EDIT ; sper ca nu te-ai suparat, a fost o gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Multumesc de aprecieri.

Off topic: aceia care vor spune ca nu merit alocatia, sa citeasca mai bine sa vada ca nu o vreau, dar ca am niste printipii pe baza carora am ajuns sa construiesc asa o casa. Si nu, nu m-ai suparat, am inteles gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu te-as sfatui pentru perdele de culoare neutra si care se intrenin usor. pentru decorat (covor, tablouri, pled, pernute, alte accesorii) in nuantele care ca va plac voua in ideea ca dupa 2-3 ani sa le poti schimba complet (si sa schimbi si pozitia la mobile).

Mergi la inceput