Amenajare/decorare living

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Lali, felicitari, ai o casa foarte frumoasa!
Mik, am ales canapea dehusabila, tocmai in ideea de a-mi permite periodic schimbari de culori.
In linkul urmator - http://www.mobdeco.ro/Canapele_Coltar-extensibil-si-dehusabil-din-stofa-Perla.-id570.html - este canapeaua, asa cum apare ea in catalog. Cred ca voi alege pt. husele canapelei o nuanta calda de maro, iar pentru pernute voi jongla cu crem si verde. Ce ziceti?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

Eu as vota cu lila

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Da, la inceput m-am gandit si eu ca voi merge pe lila. Vazusem o canapea foarte frumoasa pe nuante de mov-lila, dar nu era nici extensibila nici dehusabila. Apoi m-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca e posibil sa ma plicitisesc de nuanta si nu am prea multe optiuni de redecorare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Lali, felicitari, ai o casa foarte frumoasa!
Mik, am ales canapea dehusabila, tocmai in ideea de a-mi permite periodic schimbari de culori.
In linkul urmator - http://www.mobdeco.ro/Canapele_Coltar-extensibil-si-dehusabil-din-stofa-Perla.-id570.html - este canapeaua, asa cum apare ea in catalog. Cred ca voi alege pt. husele canapelei o nuanta calda de maro, iar pentru pernute voi jongla cu crem si verde. Ce ziceti?

Multumesc!
Mie mi se pare OK ideea ta, iar canapeaua este foarte frumoasa . Si mie imi plac mult variantele calde si mai tari de maro. Iar verdele ar da bine, cred ca aceasta combinatie va fi foarte calma. Apoi, mai poti asorta si niste vaze verzi, sau bambusi in vaze de sticla iar iarna, de exemplu poti face huse visinii sau aurii ca sa intri in decorul Craciunului. Ideea mea era sa nu ramai doar in tonurile calde de bej/maro/galben/orange. Trebuie "sparta" monotonia asta cu ceva, bineinteles cu o culoare pe sufletul tau. Sper ca vei pune niste pozici, da ?

Mergi la inceput