**Buburuze de 2009 in actiune (15)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Dani3lla, 7 chiftele la pranz ???!!! Pai in ritmul asta eu nu mai slabesc in veci.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Blogul Cezarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Darius! Sa cresti mare, sanatos, noroco, fericit si iubit!

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am bagat somn cu tero si a foat tare bine..asta dupa ce in prealabil m-am luptat cu ea sa faca nani ca venise ta-su acasa si il manca rau in cur sa faca tot posibilul sa nu o pot culca

simina te inteleg ca asa patesca si eu,plange in somn si o gasesc la celalalt capat al patutuluisa stii ca pana ii ies dinii dureaza mullllllttttttt..la noi a durat aproximativ 2 luni de gingie umflata pana s-au hotarart si dintisorii sa apara
iry eu zic sa nu te gandesti la noptile albe de pe acuma ca ti se va face rauhalal incurajare nu????pup rebekuta mica
cuscra chiftelute,ai??daaaaa,o sa fie jale pe aicea,nu ca acuma ar fi mai bine,dar atuncea sa ma tin bine ca o sa ajunga peste tot
carinablanca mai frate e ceva in aer de toti piticii au probleme noaptea cu somnul????uite si o veste bunama bucur ca mariuta se simte mai binecred ca ar fi cazul sa bagi si tu somn pe zi bu buburuza
cucscra bun,bun meniul pentru cuscrul ;binenteles ca copiii astia sunt gand la gand ca de obicei si se pare ca s-au vorbit sa ne tero pe amandoua
mada lasa treaba din timpul zilei,oricat de multa ai avea si baga somn cu eva ,ai sa vezi ca face minuni si o ora dormita cu pitica
ema ia lasa tu baiatul ca el isi spunea opinianu degeaba ai ajuns cu el acolo...clar e ceva in aer si nu e deloc bun
andreea pai daca nu crosetezi ceva pentru sufletelul astora de aicea care sufera de idei mancaricesti,adica eu....ii dau comanda lu' cuscra de portie dubla de sarmale

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sarumana ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Ora de "bance"

1) - Mami,la usa e un nenea care strange donatii pentru azilul de batrani.
- Bine, da-i-l pe bunicul.

2)- Eu am ajuns in sfarsit la o intelegere cu sotia mea. O zi ma duc eu la cumparaturi, o zi ea.
- Si sunteti multumiti?
- Bineinteles! O zi bem, o zi mancam …

3) Fetita:
- Tati, tati, cum apar copiii?
Tatal incepe sa povesteasca:
- Intr-o zi, a sosit o pasare cu o samanta si a plantat-o in gradina. Dupa noua luni, mama a cules-o si asa ai aparut tu.
Dupa-amiaza, fetita scrie in jurnalul sau: "Azi am vorbit despre sex cu tata si e praf..."

4) Într-un sat, un preot merge la slujba. Lânga biserica, vede un magar mort într-un accident de masina si suna imediat la politie.
- Sunt preotul satului. Am gasit un magar mort.
- si ce, zice politistul ironic, vreti sa-l îngropati cu popa?
- Nu, zice preotul, eu doar am anuntat familia.

5)Doi politisti intra intr-o librarie. Dupa un moment de ezitare, vanzatoarea ii intreaba:
- Ce-i baieti, ploua afara?

6)Tineri casatoriti la masa.
Sotia:
- Ti-a placut felul doi, draga? L-am facut din cartea de bucate.
Sotul:
- Altadata, sa folosesti paginile. Coperta era cam tare.

7)Un englez, un francez si un roman se lauda cu nevestele lor:
Englezul:
- Sotia mea este o lady, este deosebit de frumoasa, toata lumea intoarce capul dupa ea, iar eu ca un lord, i-am cumparat trei masini: Jaguar, Mercedes si Rolls Royce, iar pentru fiecare masina i-am asortat cate o haina de blana. Nu va spun asta ca sa vedeti cat de bogat sunt eu, dar ca sa va dati seama ce frumoasa este nevasta mea...
Francezul:
- Sotia mea este deosebit de frumoasa si atractiva. In afara de mine mai are cinci amanti. Nu va spun asta ca sa vedeti cat de libertina este nevasta mea, dar ca sa va dati seama cat este de frumoasa, ca in afara de mine mai sunt inca cinci barbati inebuniti dupa ea
Romanul:
- Maria mea are un cur mare... Placerea mea este sa-i dau una peste cur dimineata cand plec la serviciu, ca-i tremura carnea uite-asa pe cur. Si cand vin de la serviciu inca mai tremura carnea pe curul ei... Nu va spun asta ca sa vedeti cat este de mare curu' Mariei, ci cat este de scurta ziua de munca la noi...

8)Sotul catre sotie:
- Ai vazut-o, draga, pe tanara aceea care zambea la mine?
Sotia:
- Nu-i nimic iubitule, si pe mine m-a bufnit rasul cand te-am vazut prima oara…

9)Limita bautului decent: Bea pâna ti se pare frumoasa, dar inca nu vrei sa o ceri de nevasta...

10)Mama vine acasa intr-o haina noua de blana.
- Cand ti-a cumparat taticu blana? - intreaba fiul.
- Daca m-as fi bazat pe taica-tu nu te-as fi avut nici pe tine...

asta e special pt Ema pt cand isi va lua permisul si cand o va mai enerva sotul

11)- M-am saturat de mania asta a vitezei. Este pentru a treia oara cand era cat pe ce sa ma omori! se rasteste sotul infuriat la culme.
- Iubitule, te rog, mai da-mi o sansa!

12)O femeie batuta rau se duce la doctor. Doctorul:
- Ce s-a intamplat?
- Nu stiu ce sa ma mai fac. De fiecare data cand sotul meu vine acasa baut, ma bate de ma rupe.
- Am un leac foarte bun pentru asta. Cand sotul tau vine acasa baut, tu imediat iei o cana de ceai de musetel si faci gargara si tot faci gargara.
Doua saptamani mai tarziu, femeia, aratand proaspata si renascuta, se intoarce la doctor.
- A fost o idee stralucita. De fiecare data cand sotul meu venea acasa baut, eu faceam doar gargara cu ceai de musetel, si el nici macar o data nu m-a atins.
- Vezi daca-ti tii gura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

daniella-asa somnambula cum sunt,am vaz ce semnatura mumoasa ti-ai tras ;din bancuri nu am inteles prea multe,ka de la starea asta de oboseala am devenit de toot blonda

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

gata si teroriciul....se pare ca de cand am modificat un pic are de culcare..dimineata da trezirea la 7:30acum sa nu va imaginati ca peste noapte nu are si repertoriuse trezeste de atatea ori ca ziua daca nu bag somn cu ea sunt praf

cuscra "bune bancuri" a zis soataiar eu sunt de acord cu el si nu te mai juca atat cu semnatura ca ma oftic si eu de abea am gasit ceva ce i se potriveste si piticei mele...dar imi place oricum

Brotac Terorist

Mergi la inceput

slaba activitatea pe aici.....

dar eu oricum pun poze
http://picasaweb.google.ro/cris8209/UndevaLa9Luni#5442651497785406802

si avem si filmulete dar alea maine

va pupic

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

slaba activitatea pe aici.....

dar eu oricum pun poze
http://picasaweb.google.ro/cris8209/UndevaLa9Luni#5442651497785406802

si avem si filmulete dar alea maine

va pupic

Brotac Terorist

Te sustin... si am pus si eu pozici noi dar nu stiu de ce s-au amestecat cu celelalte asa ....uite aici http://picasaweb.google.com/daniellaene/Denis8Luni#

Mergi la inceput
Mergi la inceput