**Buburuze de 2009 in actiune (15)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Ahaaaaaa deci sunt prima?
Asadar luati de aici cate o , o super-hiper-perfuzabila pt ema ca am vb eu cu Darius si cica iar nu a dormit azi-noapte, cate o pentru tutungioaice si ...bineinteles....niste Vogue pt cuscra lui cris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o calda,o ultra-perfuzabila pentru ema,trabuce pentru tutungiste si vogue pentru cuscraneaparat

Am avut o noapte super culcat brotac la 20:30 si sculat la aproape 7

revin mai tarziu ca am populatia pe cap si nu reusesc nici sa ma scrpin in cur

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata gagici
sarumana pt perfuzabile...ii dau si toartei una ca si el e cheaun ....dano...uite ca nu a avut decat treziri asnoapte....in schimb la 6 juma faca ca un cocos, dadea desteptarea....oricum is cheauna....daca de 6 luni n-am o noapte dormita cap coada plus ca mai e si vremea de afara, super sexoasa.
vazut fetita harnicuta, respectiv Miruna....fetita draga, lasa mopul pt mamy ca tie o sa ti se acreasca mai tarziu si vazut si botos Denis...imi vine sa-i pat boticul ala a lui si citit si bancuri.....nu il zic toartei pe ala dedicat mie ca cine stie ce-i mai trece prin cap
hai va acu, ma duc sa sparg niste nervi, respectiv ai toartei, asa de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

deci dano a avut 2 treziri...is varzaaaaaaaaaaa, n-ai treaba cu mine

Mergi la inceput

incerc sa culc brotacul,dar sa vedem si daca tine

cuscra multam de cafeace ai patit de esti asa matinala?????????dar nu inteleg de ce sta baiatul meu in cutie...am inteles ca nu are asigurarea si rovigneta platita la masina si nu poate sa conduca,dar ii da socrela bani de avion ,nu e nevoie sa mi-l trimiti prin curierat rapid
pai de ce chinui tu botoselul ???? nu stii ce era o stire de interes national??????
mai frate..dar ce semana soatele astea ale noastrecu prima ocazie ivita ,paseaza copilul..
parca are magnet in manute..asa de repede se agata de telefonul ala

ema pai nu o sa fie mai tarziu cocosul casei??asa ca isi ia rolul in serios de pe acumsa stii ca la fel i-am spus si eu,dar are o placere sadica sa plimbe mopul ala prin toata casa,iar daca gaseste usa de la baie catusi de putin deschisa e setata pe mop si la naiba...peria de buda

hai ca o sa ma pun pe treaba sa va arat si tero in actiune

Brotac Terorist

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=iBAPIcL3eZE" target="_blank">ne jucam de zor

www.youtube.com/watch?v=YbDrUbCTVL8" target="_blank">noua gaselnita

http://www.youtube.com/watch?v=P6mGSi2nozM]dezastru in casa[/url]

http://www.youtube.com/watch?v=0QVuTzn4TU4]copacel-copacel][/url]

Brotac Terorist

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=iBAPIcL3eZE" target="_blank">ne jucam de zor

www.youtube.com/watch?v=YbDrUbCTVL8" target="_blank">noua gaselnita

www.youtube.com/watch?v=P6mGSi2nozM" target="_blank">dezastru in casa

www.youtube.com/watch?v=0QVuTzn4TU4" target="_blank">copacel-copacel]

ufff....sper ca acuma mi-a iesit

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

mada lasa-i incolo de nervi ca nu sunt buni la nimic fitzoasa urlacioasa
ema pai stia Darius de ce tipa in parlament....sa trezeasca parlamentarii ca daca sunt ca ai nostrii daia care dorm in post...
andreea pai am vazut ca erai la ziua cu carbohidrati si sa stii ca am pus si cartofiori in ele
cuscra cred ca noi am batut recordul la iesit dintisorii...de la 5 luni jumate ma tot ameninta pediatra ca s-au latit si umflat gingiile si ete ca mai avem un pic si facem 9 lunite si dinti IOCLa cat de tero sunt pustii nostrii mare minune de nu i-om alerga prin discoteca mai tarziuNumai sa-mi zici ce vrei in meniu ca se rezolva...la dastea sunt bucatar sef
reby pai atunci lasa bancurile pentru cand te faci bruneta
cuscra se pare ca piticii vor sa se trezeasca amandoi odata de si-a modificat Miru ora de trezireStai ca la semnatura e doar o incercare facuta in graba...ma mai gandesc pana o definitivezAm vazut-o pe nora'mea cum "sterge podeaua"...mancai-as bucile ei de harnicutaVezi ca azi e "maine" asa ca asteptam filmuletele
ema stai linistita ca Miru a luat mopul doar de poza sa-i arate lui Denis ce nevasta harnicuta si-a luat...da ea nu stie ca Denis o sa-i angajeze menajera ca sa nu se oboseasca ea prea tareLa doar 2 treziri ar trebui sa fii fresh si sa nu te mai plangi....dupa ce ca e si el baiat bun o data la 100 de ani...
cuscra pai asa sunt mereu numai ca astept sa-mi savurez cafeaua si pe urma deschid calculatorul.Azi dimineata m-am trezit si am constatat ca nu mai am cafea si pana a coborat tata sa-mi cumpere am zis sa intru si sa iau una de la voi dar...IOC cafea la ora aiaBaiatul era in cutie pt ca tocmai venise coletul si nu ma mai intelegeam cu el ca vroia sa-i faca inspectia asa ca i-am dat ce si-a doritAm uitat sa te fac atenta la filmuletul ala cu tasu trebuia sa fii atenta la "spiritul de luptator" pe care il insufla bunicul... asta ca sa vezi ca toti sunt la fel
cuscraaaa mancai-as curu ala greu de planta agatatoare cum se urca ea pe toata mobila.....eu nu o sa-mi iau mobila culoatea wenge in veci...de cate ori pe zi o stergi?Iar cu carligele m-a dat pe spate ce talent la imprastiat areVrei s-o faci voleibalista?O invata soacrasa ca doar am voleiul in sange....si cand o reusi sa se urce pe mobila....atunci sa te tii bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO unde sunteti bre`?
Ati fugit ai?Io am dus fata la mama...azi am facut vaccinul de sase luni....a urlat doar dupa intepatura, in zece minute a mancat,a dormit singura vreo ora,cat timp am fost eu cu sotul la cumparaturi apoi a ras,a ajuns la bunica-sa...pauza....a adormit si acu` ii flocaie si ii trage de par cand pe unul cand pe altul.....io vreau sa ma relax..ca....nu mai pot...am luat ibalgin pentru durerea de cap xca nu m mai lasa.....maraie non stop motanica mea.....parca o doare ceva sau vrea ceva non stop..pe bune daca nu....
Hai bagati aici...ce faceti stati?

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Mi-am deschis paginile cu poze si acum sper sa si reusesc sa le vad. Sotul din dotare e plecat cica cu treburi. Mie imi pica ochii in gura, la 6 ne-a dat trezirea Cezara. Si tat-su a prins un pui de somn cu ea, dar eu am preferat sa ma spuia o pauzasc in cada in timpul asta.
Azi am facut ture de hipermarketuri - 4 la numar - sa gasesc Milumil 3. De unde?! Numai cu vanilie am gasit. Am luat din ala, desi as fi vrut sa nu o obisnuiesc cu arome.

V-am zis ca mi-am pierdut ochelarii? Sambata trecuta am iesit cu fata si mi-am pus pe nas (ca mai mult pe afara ii port) si cand am venit nu stiu unde i-am pus ca duminica nu i-am mai gasit. Si afara nu mi i-am dat jos ... am zis ca i-am ratacit prin casa, dar nu-i gasesc. Si sa stiti ca am verificat si pe nas.
Noroc ca mai am o pereche, cu diferente mici la o lentila, ca ma cam ustura ochii in ultimul timp.

O seara faina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Blogul Cezarei

Mergi la inceput