**Buburuze de 2009 in actiune (15)**
Raspunsuri - Pagina 8
dani3lla spune:
Buna ziua gagici....iar ati scris de nu stiu cum ma cheama?Azi nu va mai servesc cu carnaciori azi va servesc cu ....chiftelute...
cuscra sa stii ca afumati au fost toti ca la fiecare am bagat cate o tigareSa-i pap bucinele ei de tzitzirica idependenta care cat de curand merge singuricaBravo norameaaaaa.....ferea cuscra daca incepe sa mearga singura sa vezi alergatura prin casa dupa ea
ema lasa ca stiu eu cum cititi voi ca toate ati spus ca cititi si nici una nu ati observat ca lipseste carnatoiul cu nr 5 asa ca ati luat toate "insuficient" la extemporal
Asta e chifteluta nr1
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
pozitii de somn
inainte / dupa
1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni8 luni
carinablanca spune:
Buna dimi la gagici si buburuze,
La Multe Lunite Darius Mihail buburuza de Emanouela
Sun asa de obosita ca nu mai pot. De azi dimi de cand s-a trezit buburuza intruna se smiorcaie. Acum am adormit-o cu greu dar acusi se trezeste si o ia d ela capat si eu mai am treaba in bucatarie, sa ii fierb neaparat apa si sa strerilizez bibe si nupot face nimic pana doarme. SI mie o foame de mor dar daca fac putina galagie hope sus si prefer sa rabd. Azi a fost mai ok cu scaunele si nu a mai vomat, dar probabil tot nu se simte bine ca ii asa de maraita.
M-am plans acum va pup si revin mai tarziu daca mai pot.
Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
dani3lla spune:
cuscra sa stii ca si eu aseara l-am asteptat pe sot cu ardei umplut cu intuneric,file de balerina,somn trezit in palme,caracatita batuta la cur si sarmalute in foi de....sticla....a papat cu placere
picky pe mine ma uitasi?Si eu am patit-o cu lapticul....pe care l-am dat cu linguritaEu asa am vazut ca face Denis cand il deranjeaza gingiile...nu mai da voie la nimeni sa umble la gurita si tipa.Acum il ia acum il lasa exact cum face cand avea colici....il lua si ii trecea bruscNoi cand ne imbracam ne stie tot blocul....si cand ne dezbracam la fel...trebuie sa ma maimutaresc la maxim si sa cant (cu vocea mea de sopranina) de ma stiu toti vecinii drept cntareata cheala
alic nocturna care nu are somnce mai face Nati?
mada,cuscra multam de cafea si tigarete
Aollleeeeeuuuu am uitat si chifteaua cu nr 2 a iesit cam babanoasa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
pozitii de somn
inainte / dupa
dani3lla spune:
Chifteluta asta o fac special cu meniul de care eu tot timpul uit deci:
7:30-tzitzi
9:30-mar+para+branzicutza
13-ciorbica de puiut
17-bananuta cu biscuiti
20-iaurtel cu cereale
21-tzitzi si somnnnnnnnnn si masa forumeala
pozitii de somn
inainte / dupa
dani3lla spune:
ema asa sunt baieteii cateodata huliganiSi fimiu a inceput odata sa scuipe pe strada
asa cuscra explica-i tu emei si cu faza cand face prrrrrrr cu lingurita in gura...sau cand esti cu lingurita la gurita bebelului si fix in mom ala da cu mana peste ea... eu am noroc ca am catel pe post de aspirator si tot ce pica din lingurita lui Denis linge cutzu
reby hai ca te mai iertam o perioada pana iti revii cu oboseala
Alta chifteluta gata
pozitii de somn
inainte / dupa
dani3lla spune:
picky spor la treaba si bucatareala si La multi ani fericiti inainte pt Tony
cuscra sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine....si Denis a avut arici multi in cur azinoapte si s-a trezit fix de 7 ori nici mai mult nici mai putin
simina eu ma consolez cu gandul ca pana la 18 ani se regleaza si fimiu cu somnul
carina important e ca e pe drumul cel bun si sanatate multa in continuare
Asta e penultima chifteluta
pozitii de somn
inainte / dupa
dani3lla spune:
Ultima chifteluta si cea mai importanta suna cam asa
LA MULTE LUNITE INAINTE DARIUS MIHAIL SA FII SANATOS,FERICIT,IUBIT,VOIOS,ZGLOBIU SI ....STRESEAZ-O PE MAMI LA MAXIM ACUM PT CA MAI TARZIU NU O SA MAI AI OCAZIA
pozitii de somn
inainte / dupa
eumada spune:
Bun venit in clubul celor care au nedormici...Eva se trezeste de cateva ori pe noapte si mai nou de o saptamana urla apropae non stop de simt ca ajung la nebuni......numai ca se pare ca unele dintre voi nu sunteti obisnuite,eu macar da ca asa mi-a facut de cand avea cinci zile...leganam cate 3 ore noaptea....
Las` ca trece,da` eu am nervii deja prastie,intinsi la maxim si nu mai pot...imi vine sa-mi dau una in cap......nu ma mai pot controla...deja tip la toata lumea...ca nu mai pot.Bine macar ca e sanatoasa...
va pup
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
emanouela spune:
sarumana feteleeee irina, picky, simina, carina, dana multumim mult.
da cris atunci sa ma vad, intradevar
dano noi cetiram nu mai si numaratam....misto de tot sa se apuce de stuchit pe starda....al meu a zbierat in parlament, pe holuri....si erau inalte si avea un ecouuuuu, de-l incita sa zbiare si mai tare si zbiera si radea....si eu nu stiam unde sa ma ascund
mai eu zic ca e cea in aer.....prea sufera de insomnii piticii astia
eumada spune:
Si Eva face prrrrrr cu mancarea in gur sau da cate una peste linguritza sau castronel de-mi zboara mancarea cat colo..plus ca de ate ori o pun in scaunel ..face criza deci trebuie sa-i dau fie in scoica ea sta langa scoica,in genunchi si se joaca cu curelele iar eu trebuie sa ghicesc unde-i gura si sa-i dau...casca gura ia o inghititura apoi rade si-i cade toata..asa da,nu?
cred si io ca sunt etape frate...ca altfel nu se poate
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii