**Buburuze de 2009 in actiune (15)**
Raspunsuri - Pagina 13
dani3lla spune:
Votati si voi pentru marirea alocatiei la copii
http://www.alocatia-copiilor.ro/votat.php
eumada spune:
zxcf tv multumim...cum se poate masura altfel decat rectal?
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
dani3lla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada zxcf tv multumim...cum se poate masura altfel decat rectal? Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA# povestea nasterii |
Cu termometru normal se masoara doar rectal sau la subrat....varianta a doua doar la adulti ca la copii nu prea tineDar sunt anumite termometre cu care se ia temperatura din ureche sau de pe frunte sau mai sunt alea tip suzeta...depinde de care ai
emanouela spune:
cris stai calma...te iarta ca e fata de treaba. daaaaaaaaaa, abia astept sa fac o terapie de soare
dano si eu as fi facut la fel cu Grecia si tot pt caracatita....e asa de bunaaaaaaaaaaaa....la gratar si cu lamaie...... lasa ca-i bun asa....si nu se cheama adidasi se cheama nikeidasi...e super sa ai o doza de nebunie in tine....nu ducem lipsa nici majoritatea dintre noi. zi-i cumnatei sa pape portie dubla....si pt je
cris_82 spune:
eu sunt la capitolul culcat teroma suge de energie total
anna sper ca rezultatul sa fie unul bunpai fetita are 1 an si 4 luni si e la fel de tero ca a measi aia mica o gadila pe fi-mea in talpi cum o prindea,si ca a mea sa nu fie mai prejos o jumulea pe saraca copila de ambele codite normal ca daca a me e mai chelioasa ,de ce alta fetita sa aiba parsi scandal pe jucariimi-e rau..acum astept sa vina ta-su de pe teren ca ne-a facut poze cu telefonul lui
cuscra vai ,ce ginere amsi miru a mea trimite sincer,nu pot decat sa-ti dau dreptate..zana mai "umblatoare cu zaharelul"decat maseloasa asta nu am vazut pana acumachiar,nici nu stiu de ce ma mai obosesc sa o sterg eu la sfarsitul saptamanii,ca la cat de "spalata"e de fi-mea nu are rost sa ma mai obosescnormal ca trebuie sa invete si tero ceva de la denislasa gagicutele ca vine fi-mea acusica la bucale si e jale(hihihi..la naiba,vorbesc si in rime)neaparat vreau sa o vad si pe asta..astia doi sunt facuti unul pentru celalaltai un vot si de la minenu spune asa ca sa mor de nu as face crima la ora asta pentru niste caracatitasi daca o bgi si intr-o salata cu scoici,creveti si feliute de lamaiesi sa sti ca e doar cumnatica..imagineaza-ti ca eu daca plec la shopping cu sora-mea imi trebuie si un flacon de distonocalmnice baschetiisa-i poarte cu placere
ema mare dreptate ai eu recunosc ca am stoluri intregi de berze de cand stau acasa cu terorista
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
emanouela spune:
cris stoluri??? eu am un intreg aeroport ....e un trafic de avioane in capppppp si sa vezi cand se mai si ciocnescccc
cris_82 spune:
ca de obicei esti de comaema sigur noru-ta o sa fie pro soacra
va pupic pe toate +inclusiv buburuzele din dotareca se pare ca in seara asta am musafiri
va astept maine dimineata la o cafea
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
annkkaa spune:
Pupici si de la noi!
Sa dea Dumnezeu la toata lumea o primavara linistita,calda cu puiuti sanatosi si cuminti!
nu aruncati cu rosii... dar am avut o perioada foarte incarcata si nu am mai reusit sa va citesc decat pe sarite...vineri plecam pana in Anglia ptr o saptamana (am gasit de anul trecut bilete ieftine - 150 euro 2 bucati dus intors cu toate taxele incluse) si cand ma intorc promit sa va povestesc mai multe... Am emotii legate de Karinuk,... dar sper sa fie cuminte... Aseara,la 9 luni fara o zi.. ..avea 9370 g si 76 cm... gagica de gagica... si multumesc lui Dumnezeu e bine sanatoasa. Eu am inceput sa-i dau lapte pasteurizat si doar o data pe zi lapte praf. Vad ca l-a primit foarte bine!
Pupici speciali lui Vladut si un martisor frumos de la Karina ( aici,la noi,in Bucovina, astazi primesc martisoare baietii/barbatii..iar noi gagicile pe 8..).. sa te faci sanatos pui mic!!!
Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC
reby-iry spune:
buna ziua de 1 martie
multumim fetelor pt floricele si va oferim si noi inzecit
am mai citit eu pe ici-colea,dar nu prea scriu asa muult ka va scriu din capatana mea uzata,si defragmentata,asa,deci,fara pretentii,va rog...
serialbastre sidaniella-ce ma bucur ca mai sunt si altii asa ka al meu,ma gandeam ca numai al meu e cu sforaitul si capoos cand il pun sa se intoarca si sa va mai spun ceva,de ce nu se mai intoarce al meu,nu va vine sa credeti...sa nu-si rideze fata,ka doarme asa rau si isi face o dunga pe-o parte,bn ca in mare parte e somnambul de-abineleam-am luat rau de el si a dat rezultate,pei ce face se pune cu mn
daniella-tin sa te anunt ca mi-am facut suvite negre,asa deci am mai inteles pe alocuri din bancurile tale,insa mai dureaza pana ma fac bruneta
am vazut filme cu denisel-smecherel,vroia si baiatul sa-si sune iubitika si tati nu l-a lasat,eeeeeei,las' ca se face el mare si sa vezi ce-l boxeaza,de fapt ce va boxeaza ka si tu nu-l lasa-i sa-si vada serialul preferat,asa deci,intariti-va bn cocoasa de pe acum
cris si ema-tocmai eram pregatita cu pt voi,dar am vazut ca ati remediat problema pe parcurs si tinand cont ca e 1 martie va iert
cris-am vazut filmulete si cu tero,s-a facut asa dulce,vrea fata sa se catere,dar vb ta,curul kam greu,lasa ca scade el acum kand incepe sa mearga
tu nu ai vazut ca fetita vroia sa se incalte cu adidasii(nu sa-i baleasca )si sa se duca la denis sa-i faca cadou mingia,maimuta mika si duuulce
alic-ce mumusica s-a fac naty,imi place tare muult cum ii sta cu rochita de blugi si botosei,pei voi aveti bebei mari,vad ca sta in picioare,merg de-a buselea,a mea nimikk frate,n-are nici dinti,si nici semne nu sunt,precum k'ar venii,ce sa mai zic?!mai bn tac,ca e mai indicat,m-am laudat destulpe naty
picky-tu ne parasesti,usor,usor,vad ca tot mai rar intri pe forum,ne lipsc postarile tale,precum si a le'lui lavinia,yoanna,etc,ce faceti fetelor,nu mai dati nici un semn de viata?imediat vb cu daniellasa vina sa va nitel,ka sa reveniti la normal
daniella-nu te supara ca le amenint cu tine,dar eu sunt mai plapanda si mi-eca mi-o iau,te bag pe tine la innaintare,ka stiu ca te scapa tero
anna-mama-imi pare f rau de vladut ca iar e bolnavior sa treaca mai repede,si te ast cu rez analizelor,nci noi nu suntem asa bn,de 2 zile reby vomita,o data pe zi ce-i drept dar ii bag supozitoare in fundik pt asta si atata se screme pana il scoate,de siropuri nu pot sa ma ating ca imediat isi provoaca scarba si le vomita si uite asa ne luptam cu tampitul ala de virus
annkkaa-felictari pt masuratori si distractie placuta in anglia
ema,adika cuscra-lasa baiatul sa o sune pe fimea,ka ea e mereu pe recpetie,isi asteapta izbitulduuulce pe ginerika ka-mi este tare dor de el.
tu ai pus-o cu somnul,in aprilie te duci in tara si are grija bunicuta de putos,dar eu...,sa te gandesti si la mn cand dormi,ka poate asa imi mai revin si eu
eumada-multumim pt martisoare si speram ca bebe e mai bn si a scapat de febra
daniella-si eu sunt idem cumnata-ta cu hainele,parca mai descris pe mn,nu mai vb de cracatita ka mi-e o
,uuuuuuuuuupsss deja nu mai vad sa scriu ca-m inundat tastatura,asa deci pe maine sa vina sa va nitel,ka sa reveniti la normal
daniella-nu te supara ca le amenint cu tine,dar eu sunt mai plapanda si mi-eca mi-o iau,te bag pe tine la innaintare,ka stiu ca te scapa tero
anna-mama-imi pare f rau de vladut ca iar e bolnavior sa treaca mai repede,si te ast cu rez analizelor,nci noi nu suntem asa bn,de 2 zile reby vomita,o data pe zi ce-i drept dar ii bag supozitoare in fundik pt asta si atata se screme pana il scoate,de siropuri nu pot sa ma ating ca imediat isi provoaca scarba si le vomita si uite asa ne luptam cu tampitul ala de virus
annkkaa-felictari pt masuratori si distractie placuta in anglia
ema,adika cuscra-lasa baiatul sa o sune pe fimea,ka ea e mereu pe recpetie,isi asteapta izbitulduuulce pe ginerika ka-mi este tare dor de el.
tu ai pus-o cu somnul,in aprilie te duci in tara si are grija bunicuta de putos,dar eu...,sa te gandesti si la mn cand dormi,ka poate asa imi mai revin si eu
eumada-multumim pt martisoare si speram ca bebe e mai bn si a scapat de febra
daniella-si eu sunt idem cumnata-ta cu hainele,parca mai descris pe mn,nu mai vb de cracatita ka mi-e o
,uuuuuuuuuupsss deja nu mai vad sa scriu ca-m inundat tastatura,asa deci pe maine
reby,printesa lui mami
reby-iry spune:
picky-ne lipsesc postarile... am vrut sa spun,scz,ora e de vina pletoasa mika si ne este tare dor de ea
apropo,cum e cu "ai tai" acasa?acum ai si u timp mai muult de tine si te asteptam
reby,printesa lui mami