**Buburuze de 2009 in actiune (15)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

P.s fetelor vedeti ca au gresit astia data

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici teroricisi a mea in fruntea tuturor

haideti sa bagam cate o sub nas,pentru mine si ema e musai cate o perfuzabila dar de data a sta e ness nu cafea,multe trabuce pentru tutungistele noastresi binenteles ca nu pot sa o uit pe cuscra si am si vogue pregatit

La Multe Lunite inainte
Natalia buburuza de Alic
Bryanna Gabriela buburuza de SSABrya
Cezara-Ilinca buburuza de Serialbastre
sa cresteti mari si frumoase printesele noastre

fug la tero ca deja nu mai are stare dar sper sa revin curand

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani, Natalic , Cezara si Bryanna!

Vladut nu a mai facut febra de 24 de ore. Nu am reusit sa-i recoltez pipilica pt analize, dar mai incerc si maine.
Spuneti-mi si mie pana la cat poate creste temperatura la eruptiile dentare, ca poate asta o fi fost motivul? El a facut febra, cel mai mult 38.3 rectal,a avut si cateva scaune moi, nu a mai vrut sa manance, a reinceput sa ma muste, este f marait, se vaita noaptea....si nu pot sa ma uit in gura lui. Ma gandesc ca o fi o maseluta ca pana acum nu am avut probleme la dinti. Oricum o sa-i duc sa-i fac analizele sa eliminam alte cauze...

Cris, multumesc de cafea. Cum ai petrecut aseara? Ziceai ca pui poze, inca le astept...
Dana, sa stapaneasca sanatos pantofiori, sunt tare frumusei. Acum are cu ce sa se incalte la un fotbal. Imi place de cumnatica ta, stie ce vrea!
Mada, cum mai e Eva?
Cuscra, sa te simti excelent in plimbare, iar Karinuta sa fie cumintica cu bunicii. Are super parametrii noruta mea. Un pupic dulce de la Vladut si ii multumeste de martisor.
Iry, offf, tare rau ca tot nu-si revine Reby, ce se mai chinuie mititica. Doctorul ce v-a zis? Sanatate multa!

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

neata si de la noi!
eu sunt kam zoooombi,ca de obicei,cu n-spe mii trziri,dar ma refac de la nesul lui cris,care ii multumesc ca sa gandit si la mn,ka mi-e nu-mi place cafeaua,asa deci bag un nes cu muuuuuuult zahar
Fika'mea de ieri ma tine toata ziua in "BABA,BABO,BUBA,ABA",nu-i tace gurita,eu am inteles ca sunt baba,dar nici chiar asa
Uram si noi la muuulte lunite fericite si implinite lui Natalia,Bryanna Gabriela,Cezara-Ilinca

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

anna-mama-i-am facut toate analizele si nu are nik
asa a avut ea de mika probleme cu vomitatul,acum insa e mult mai bn,se leaga mereu virusii astia de ea,asta e problema,dar mi se reface f repede,problema e ca nu prea sta cu supozitorul in curulet,atata se screme pana il scoate si pe cale bucala,de sirop nici gand,ca imed isi face scarba si vomita.
ma bucur ca vladut e mai bn,despre dinti nu pot sa te ajut cu nimik ca reby a mea e stirbuta,poate fetele te ajuta cu ceva

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

.........
treaba treaba treaba
asa ca vreau sa urez la toate fetele:O PRIMAVARA FRUMOASA,LINISTITA SI PLINA DE SANATATE PT CEI MICI;SA FITI IUBITE,SA IUBITI SI TOT CE VA DORITI....LA MULTI ANI DE MARTISOR!
iar pt fetele buburuze mici care sunt la prima primavara si primul martisor(ca si zuza mea !)sa aiba cat mai multe primaveri si cat mai multe colwectii de martisoare!pup buburuze mici

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]        poze de la 9 lunihttp://picasaweb.google.com/alexandra769/LASANIUSDEZIUAMEAAM9LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata gagici cu pitici
La multe lunite! Natalia, Bryanna si Cezara....sa fiti sanatoase si voioase
sarumana cris....ma bucura ca nu-s singura zombi....da azi e frumos afara asa ca am moralul ridicat pana la cer
cuscro....iarta-neeeeeeeeeee, indurareeeeeeee....am remediat problema. il las bre da nu functioneste tel cu bale in el nu?????

http://picasaweb.google.com/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5443950591430411426

ia uitati ce facea ficiorasul meu aseara

Mergi la inceput

culcat brotac frate,ne-a terminat azi noapte..sigur o doare ceva ca prea scartaita erade la 3 dimineata pana la 5 si putin a tinut-o numai in plansete ..eu am reusit sa adorm pe urma ,dar ta-su la 5 dimineata isi facea un ness si pana la 7:30 cand am facut ochi cu fi-mea,el a stat la pc si acuma e e terensigur deseara o sa fie mort in front..ca eu una dupa-amiaza am de gand sa fur o ora de somn cu tero

annkkaa pe praful asta tu vrei rosii???i-a pune mana si strange bani la saltea sa-ti cumperi ,ba sa arunci tu in curtea mea cu vreun kg doua ca nici eu nu mai am moamaaaaaaaaaaaaaaa,da ce gagica lunguta aisi plecati in Anglia????super

iry eu am zis de la inceput ca tero are bucile grele ,dar nimeni nu ma credeadar cu toata suncalimea ei a reusit ieri sa se urce singura in patca de coborat stia de multuneori si in cap,dar asta e alta povesteofff rebekuta micadr. ce a spus??de la ce varsa???

anna eu auzisem ca la eruptiile dentare,febra poate sa urce si pana la 39,5si din ce spui tu sigur sunt semne de dintisor.. baiatul sa iasa odata si sa nu va mai chinuiea fost frumos aseara..pana pe la 22:30 am stat la barfa cu fetele si baietii pe balconas la o bere,ca deh...s-au tutungitsi ca si musafiri am avut-o pe sora-mea cu chaky al ei,si pe frate-meu cu viitoarea sotieei venisera s ao jumuleasaca un pic de tero si asta mica dormea de la 8 faraasa ca or sa vina sambata pe zi din noi.Am vrut sa pun poze aseara si se misca asa de incet pagina ca am renuntat,dar cum se trezeste demoliciul deschid pc-ul si va arata una bucata maimutica

iry nasol cu noaptea pierdutabun venit in clubul nou infiintat"fresh noaptea,demolate ziua"acum ce sa faci..trece si tu cu vederea si lasa fata sa exerseze

Brotac Terorist

Mergi la inceput

ce sadica estiemaaaaaaaaaaaa de ce ma vrei colega de suferintaca sunt terminata ..dar si ta-su e nu de alta dar mereu dormea tun,iar aseara tignalul lu' fi-sa a dat roademanca-i-as eu ochisorii lui,ce molfaie al acolo de zor la bananuta
alexa multumim frumos si va intoarcem inzecit si multe ,multepentru tine si printesele tale
iry ce naspa nu stiam ca de mititica a avut probleme cu varsatul..dar numai de la laptic sau si de la mancarica solida???

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

da eu nu te vreau colega de suferinta crissss....da ma simt si eu stinghera sa fiu vesnica zombi si voiiiii trageti la soamne....na, acu ma simt mai bine in compania ta, a irinei....daaaaaaaaaaa, banana papa si se strambaaaaaaaaaaaaaaaaa ceva de groaza in schimb duminica i-am dat lamaie si ziceai ca linge miere....nu schitza nici un gest....anormal, ca masa

Mergi la inceput