Cu dragoste din Iasi (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amironeanu

Te rog sa-mi trimiti si mie regimul vostru, poate gasesc vointa necesara sa ma apuc. Cu toate ca eu am spus ca imi caut psiholog sa ma ajuta sa gasesc motivatia si vointa necesara sa tin regim si apoi nutritionist

daca imi trimiti adresa de mail...

Mergi la inceput

la multi ani Cristina - Miki

Cu tot ce iti doresti si nu mai bine! Sa fii fericita si iubita si sa ai parte de bine si de implinirea tuturor dorintelor!

Mergi la inceput

La multi ani Eloise!

Sa fii fericita si sanatoasa! Si iubita si sa te bucuri de Vladut si de toti ai tai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Buna, fetelor!

Imi trag putin sufletul pe forum si va scriu cateva randuri.

Va urez tuturor o primavara frumoasa, sa fiti iubite si sa auzim numai de bine (speranta moare ultima)!

Urez si eu multi ani, frumosi si buni fetelor: l_carmen2003, Miki68, Eloise, Anca_Oana si Soni.

Am mai citit si cate ceva. Am vazut c-ati discutat despre reginuri. N-ar fi rau sa ma informez din timp, ca tre' sa ma pun pe treaba, cat mai curand posibil, dupa sarcina. Asa ca, daca nu cer prea mult, Carmen, te rog trimite-mi-l si mie regimul. Iti trimit PM cu adresa de e-mail. Multam fain!

Simona, mama Mirunei , din 13 Iulie 2007, & 27+ , Raluca

Mergi la inceput

Simona dar in primul rand Lacramioara... Din nefericire Sony nu mai este printre noi si ar fi bine sa o scoti din aceasta lista... cea de aniversati...

Mergi la inceput

Simona, am trimis...

Mergi la inceput

Andreea, adresa pe care mi-ai dat-o nu exista... rescri-o daca vrei sa iti trimit ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Fetelor, multumesc pentru urari! Eu dau din ce in ce mai rar pe forum pentru ca m-a pus aghiuta sa ma inscriu la un master si e cam greu Dar, nah, am platit asa ca merg inainte
Va pup si mai trec eu pe aici

cristina d.

"Idealurile se aseamană cu stelele: nu poti ajunge la ele, în schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si aromata si va doresc o zi frumoasa.

La multi ani, Miki!

La multi ani, Eloise!

La multi ani, Anca_Oana!

Carmen, am sa editez lista. Nu am stiut. Scuze.

Iasmin, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Multumim de cafea Lacramioara, ce zi cu soare. Poate totusi o sa se maiincalzeasca un pic si la noi, ce zici? Cum te mai simti? Stefy e bine?

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput