Cu dragoste din Iasi (93)
Raspunsuri - Pagina 7
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ary_v La multi ani Carmen! Multa sanatate si multi ani fericiti alaturi de cei dragi! A avut cineva probleme cu unghii incarnate. Cum ati rezolvat-o? Cel mic al meu are ambele unghii mari de la picioare incarnate si zona de langa rosie si umflata putin. As vrea sa rezolv cumva fara prea mult chin pentru el. |
inainte de orice incearca sa dai cu tinctura de propolis
pui 2-3 picaturi pur si simplu
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte si va urez multi ani fericiti alaturi de minunile voastre. O primavara frumoasa sa aveti.
GabrielaG spune:
La multi ani doamnelor!
Sa fiti iubite si fericite si sa aveti o zi de 8 Martie plina de surprize si bucurii.
Lacramioara, multumim de cafea, a prins bine de dimineata la frigul de afara .
Gabriela si baietii
connie1974 spune:
La multi ani, sa aveti o zi minunata!
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
amironeanu spune:
La multi ani dragi mamici! Multa sanatate si bucurii de la cei dragi!
La multi ani Carmen, buni si frumosi! Te rog sa-mi trimiti si mie regimul vostru, poate gasesc vointa necesara sa ma apuc. Cu toate ca eu am spus ca imi caut psiholog sa ma ajuta sa gasesc motivatia si vointa necesara sa tin regim si apoi nutritionist
Multumesc tare mult pentru ideea cu salteaua, am gasit la Bolero. Si se pare ca in aceasta saptamana Matei va avea pat nou.
Citat: |
citat din mesajul lui ary_v La multi ani Carmen! Multa sanatate si multi ani fericiti alaturi de cei dragi! A avut cineva probleme cu unghii incarnate. Cum ati rezolvat-o? Cel mic al meu are ambele unghii mari de la picioare incarnate si zona de langa rosie si umflata putin. As vrea sa rezolv cumva fara prea mult chin pentru el. |
La noi merge cu Betadina. De cand erau mici am avut probleme la amandoi, la Stefi a trecut, sper sa treaca si la Matei pe masura ce va creste.
Iasmin08 spune:
LA MULTI ANI, dragi mamici. Multa sanatate si fericire va doresc, sa va bucurati alaturi de puisorii vostri de ziua de astazi.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte si o poezie.... de la serbarea Stefaniei... poezia ei pentru mami....
Mama-i zambet si lumina
Mama-i lacrima si dor
Tu esti ziua mea senina
Ingerul meu pazitor
Pentru dragostea ta mare
Vreau acum sa-ti multumesc
Sa-ti aduc in dar o floare
Si sa-ti spun ca te iubesc.
Si a mai avut una....
Mama mea mult ma iubeste
Ea mereu ma ocroteste
De Isus ea ma invata
Si imi da buna povata
Parul ei este de aur
Ochi ei sunt un tezaur
Esti frumoasa asa cum esti
Si pe mine ma iubesti.
M-am topit.... Iar felicitare ape care am primit-o, facut cu manuta ei... trebuie sa recunosc ca am si plans putin.....
Iasmin08 spune:
Neata tuturor
Lacramioara, pe mine ieri m-a inecat plansul la o melodie de la serbare, canta fiu-meu cu foc: " Te aud cand suspini". Mi-a venit in minte instantaneu imaginea cand el doarme si eu suspin langa el, si vad pumnutul lui tresarind. Parca ofteaza si suspina cu mine- pana si prin somn. Iar daca ma vede trista cand e treaz, se intristeaza si el, imediat ii dau lacrimile Frumoasa poezia fetitei tale.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori