Cu dragoste din Iasi (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Iasmin, multumim de intrebare. Stefy, tot cu mucisori... iar pe mine nu ma lasa deloc tusea asta... deja mi-a prescris Codeina... ca e tuse iritativa... seaca... nu se rupe nimic din gat, dar ma ustura ... cand tusesc... Scap eu de ea... sa vina primavara.... ca deja colegii mei s-au plans ca nu mai port fusta... Doar de 8 Martie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

doamnelor, la multi ani, sa fiti fericite si implinite!

urare de grup cu ocazia de 8 martie si individual pt. sarbatoritele recente

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si va doresc o zi frumoasa....

Am si eu o intrebare: Ati avut vreodata bataturi interioare, adica intre degete? Si cum le-ati scos? Sunt terminata... de picioare....

Mergi la inceput

La multi ani, Stefan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata si la multi an i pt sarbatorit si sarbatorite!
Miki, multa bafta cu masterul...o sa treaca repede, ai sa vezi!
Carmen vreau si eu regimul...poate reusim sa ne facem mai supli.
Lacramioara, multumim mult de cafelutza, am savurat-o de dimineata. Pt bataturi chiar nu stiu nimic, pe vremuri stiu ca era un fel de solutie..mama mea folosea...dar chiar nu stiu cum se numea. Oare pedichiuristele nu mai scot?Sau mai bine intrebi medicul de familie...mi-am adus aminte, parca se numea "clavusin" solutia respectiva.

O zi frumoasa si asteptam prmavara,
Gabriela si baietii

PS. Cea mai importanta intrebare: m-a rugat o prietena sa-i recomand un stomatolog pt copii, are un baiat de 6 ani care n-a mai fost niciodata la stomatolog si acum are o cariuta care a inceput sa doara. Se poate lucra pe maselutza...ca stiu ca e f important primul contact cu stomatologul...
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabrielaG

Buna dimineata si la multi an i pt sarbatorit si sarbatorite!
Miki, multa bafta cu masterul...o sa treaca repede, ai sa vezi!
Carmen vreau si eu regimul...poate reusim sa ne facem mai supli.
Lacramioara, multumim mult de cafelutza, am savurat-o de dimineata. Pt bataturi chiar nu stiu nimic, pe vremuri stiu ca era un fel de solutie..mama mea folosea...dar chiar nu stiu cum se numea. Oare pedichiuristele nu mai scot?Sau mai bine intrebi medicul de familie...mi-am adus aminte, parca se numea "clavusin" solutia respectiva.

O zi frumoasa si asteptam prmavara,
Gabriela si baietii

PS. Cea mai importanta intrebare: m-a rugat o prietena sa-i recomand un stomatolog pt copii, are un baiat de 6 ani care n-a mai fost niciodata la stomatolog si acum are o cariuta care a inceput sa doara. Se poate lucra pe maselutza...ca stiu ca e f important primul contact cu stomatologul...
Multumesc,

Neata tuturor, Lacramioara multumim de cafea. Dulce ca intotdeauna.
Gabriela, sotul meu e tehnician dentar si a lucrat cu multi medici in decurs de 15 ani. Pentru ca avem puiul cu probleme (cariute, a facut si abcese), am mers la diversi medici. Din cele de care am fost multumite, am sa numesc doar 3- sunt ca niste zane pentru copii.
1. doamna doctor Udila (policlinica Alexandru)
2. doamna doctor Lacatus (policlinica privata Charis)
3. doamna doctor Amariucai (policlinia privata Charis)
Ultimele doua doamne sunt in varsta. Dar toate au o rabdare extraordinara si sunt foarte bune din punct de vedere profesional.
Multa sanatate

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dali77 spune:

o primavara frumoasa tuturor mamicilor.
ofer si eu o cafea cu lapte si un platou de prajituri de la Select (bineinteles ca numai la mancare ma gandesc!).
am nevoie de ajutor sa slabesc vrea 20-25 kg. colesterolul meu a ajuns la cer si au inceput si problemele cardiace. oficial, fac parte din categoria persoanelor obeze. nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici. si poate ca nu asta e cel mai rau, ci faptul ca nu numai ca nu ma pot abtine de la mancare, dar numai la ea ma gandesc! stiu ca nu ar trebui sa ma gandesc la mancare, chiar daca pun o negatie inaintea ei. stau toata ziua acasa si mananc.
desi stiu ca trebuie sa fac ceva repede, pur si simplu nu am vointa necesara. cred ca ar fi bine sa ajung si pe la vreun psiholog.
daca stiti despre ce vorbesc eu acum, va rog ajutati-ma cumva. vreau sfaturi, idei, dar fara sa ma infometez, ca asta nu pot sa o fac. daca mi-e foame, nici macar nu pot adormi, indiferent cat sunt de obosita.
aveti grija de voi pentru a nu ajunge in situatii disperate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

mergi la un nutritionist. nu exista retete panaceu universal. un nutritionist te poate ajuta si iti poate da sfaturi pertinente si iti face un prg dedicat...

iti pot da regimul pe care il tin eu dar si noi am fost intai la nutritionist... adica sfaturile lui sunt f necesare acolo unde sunt probleme adevarate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dali77 spune:

multumesc. imi poti da datele de contact ale nutritionistului la care ai fost tu? poate ca asa voi reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

LA MULTI ANI,STEFAN !!!!Copilarie frumoasa si fericita,o cariera de scolar stralucitoare!!!Oana ,sa-ti traiasca baietelul cel mare sa ai parte numai de bucurii din partea lui si al fratiorului .
Petrecere frumoasa!!!
O zi ...calduroasaaa.
Gabi

Mergi la inceput