Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 va pup fetelor! tocmai ce am sosit de la medic, sunt super fericita bebe e bine, a crescut are 265 gr si a ramas tot spre fericire sotului. rog fetele care au facut deja morfologia de tim II sa-mi spuna pe unde au facut-o, cu ce medic si cam cat costa pe mine mar interesa Doctorul Pelinescu de la Bucuresti (asa mi-a recomandat gineecologul meu). Si daca v-ati programat cu mult timp innainte? saptamana 18 |
Felicitari pt vestile bune!
Eu mi-am facut programare acum o sapt la Sanador (Victoriei) la dna dr Petrache si costa 355 lei, pe data de 16 martie. Atunci am sa am 21s 1z. Nu am intrebat daca in banii astia intra si un cd cu vreo amintire....dar voi suna cu o sapt inainte. Multa bafta!
tina 18+
stefania_97 spune:
citat din mesajul lui Otiliav Stefania, chiar ziceam ca n-am experimentat nascutul in apa dar nici curaj n-as avea sa renunt la epidurala acum ca stiu ce minuni face. Acupunctura de care zici se face in timpul travaliului? Ca nu ma vad arici tepos in timpul contractiilor cu ace si-n cap, si-n burta, si printre degete. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Mie nu mi-a fost frica de durere pt ca eram prea nerabdatoare sa o tin in brate si stiam ca nasterea in apa are cateva avantaje unul fiind diminuirea durerii.
Acupunctura se face in timpul travaliului. Sunt moase specializate in asa ceva de aceea inainte sa pleci de acasa suni la spital ca sa stie cu ce sa te astepte si pe cine sa aduca sa te asiste
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Alina2005 spune:
Dragelor, multumesc pentru aprecierile la burtica mea rotunda
Se pare ca suntem o odisee are frumoasa, toate sunteti care de care mai frumoase si mai radioase.
Matusa, eu mi-am facut programare cu 2 luni inainte pt morfofetala, la Medlife si ma costa 430 ron. Poate ai noroc si mai gasesti loc sa te programezi.
Laurika, tu tot la Medlife te duci? Ca preturile coincid...
Enik, morfofetala e ecografia de morfologie fetala, unde ii masoara toate cele. Sper sa nu ma insel
Denisa, eu zic sa stai linistita, e inca prea devreme sa iti simti bebeii, mai ales ca esti la prima sarcina. Ei sigur se misca si tu nu iti dai seama. Citisem in cartea "La ce sa te astepti cand esti insarcinata" ca daca vrei sa il simti pe bebe, bea un pahar de lapte seara, sau un pahar de suc de portocale si aseaza-te in pat, linistita. E posibil ca datorita aportului de energie, bebe sa isi faca simtita prezenta. Eu zic ca mai la dispozitie cel putin 2 sapt sa ii simti, eu la 18 sapt l-am simtit bine bine si am stiut ca el e.Te
Alina, 20+
Spiridush
Dragaica spune:
Fetelor de Dragobete va urez sa fiti iubite pentru ca meritati, sa fiti mame si sotii fericite
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+
deveghe spune:
Salutare! Toate bune si frumoase sa fie!
Sheri, frumoasa burtica de mamica. Fetita ta cred ca abia asteapta sa-si cunoasca fratii!
Denisa ce coincidenta si eu tot pe 8 martie am eco pentru TT. Hai sa fie cu vesti bune si ... vizionare placuta!
Lia, sa-ti traiasca pustiul si as fi curioasa sa stiu daca ii este indiferent ce va avea: frate sau sora? Cu nasterea espresso ai injectat niste curaj fetelor!
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+
Cris2010 spune:
Alina, eu ma duc la Medlife, la Steriu. Atata costa, habar n-aveam de preturi. Pe 10 martie am programare.
Cris 19+ cu
deveghe spune:
bumblebee, epiziotomia nu e sursa de durere imediat dupa nastere. Cusatura de dupa e ca o jena, dar nu dureaza decat vreo saptamana, doua. Daca e curatat bine locul si iti faci tratamentul acasa cum trebuie nu intri in belele cu vreo infectie sau mai stiu eu ce.
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+
Dragaica spune:
Nu mai vorbiti de nastere, mie mi-e frica, am vazut aseara cum arata o cicatrice de cezariana si nu prea mi-a placut
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+
Sheritra spune:
citat din mesajul lui bumblebee Ai fost tare cu kilu' trimis Shery, mai degraba trimiteai o prajitura mare de ciocolata, ca sa inteleg si eu de ce, asa nu-i corect, mananc ordonat, ma ingras, nu beau, da mi-e rau, halal distractie Alina 17+ cu gargarita |
Welcome in my world !
Nici io nu mananc nu beau nu rivnesc, dar din ce ma si ma ingras nu stiu !
O prajitura n-am prin casa ca n-ar duce-o mult ar sfirsi sfasiata in burticu meu, dar poate ne intalnim si noi cu toatele pe undeva si iti dau acolo !
Ce ziceti gagici? Intr-o seara?
Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
citat din mesajul lui matusa77 va pup fetelor! tocmai ce am sosit de la medic, sunt super fericita bebe e bine, a crescut are 265 gr si a ramas tot spre fericire sotului. rog fetele care au facut deja morfologia de tim II sa-mi spuna pe unde au facut-o, cu ce medic si cam cat costa pe mine mar interesa Doctorul Pelinescu de la Bucuresti (asa mi-a recomandat gineecologul meu). Si daca v-ati programat cu mult timp innainte? saptamana 18 |
Depinde daca la spital sau clinica, care clinica. Pe mine de ex ma costa 600 ron.
Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)