Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor...ce-i morfologia aia de care tot vorbiti? ii ecografia 3D? sau ce, ca eu nu am facut..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Enik83 uite www.sanatateatv.ro/articole/parinti/morfologia-fetala---evaluarea-corecta-a-sarcinii-/" target="_blank">aici ai informatii despre morfologia fetala
19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

E singurul site pe care l-am gasit cu explicatii mai ok
19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna, fetele!!!
Si pe mine m-ati speriat cu povestile despre nastere si epiziotomie... si eu care voiam neaparat nastere naturala, asta daca se poate, acum nu mai sunt asa sigura

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Cris2010, esti foarte supla si ai o burtica simpatica. Ti-am remarcat parul care e superb, insa preferatul meu e bretonul.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Sheri,ai o burtica tare dulce ,iar cele 7kg sunt DOAR de la bebei,nu ai pus deloc in alte parti.Stai relaxIar Alesia e o scumpa,ce dulce-i cu burticutza in poza pe bili
Si de cand ai simtit bebeii cum misca?ca eu inca nu simt!!!!!!!!!
Inca ceva: ai inceput sa cauti carucior?eu nu gasesc aproape nimik.Si de care ai prefera:tip trenulet sau in tandem?

Denisa
16+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Io i-am simtit mai devreme de la 13 sapt fiind a doua sarcina, pe Alesia am simtit-o abia la 20 sapt, ma simteam codoasa odiseei!
Caruciorul va fi trenulet ca sa pot intra in magazine, sa trec la supermarketuri pe la case, plus aleile din curtea mea nu-s facute pt gemeni, le voi lati la anul sa aibe loc plozii cu tricicletele si bicicletele si trotinetele unii pe langa altii sa nu se impinga si sa cada! Plus ca daca plange unul nu-l trezeste asa repede si pe celalalt, si nici nu-i da cu bibe in cap!
Voi avea de la Inglesina, modelul cu scaune de masina inclussive, si landou, si sport. Pt mai tarziu mai am de la Alesia doua carucioare!

Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paula, nu te speria, fiecare nastere cu avantajele si dezavantalele ei. Plus ca noi suntem facute sa facem bbi, sigur o sa ne descurcam, eu una vreau sa ma inarmez cu multa putere si rabdare, chiar daca o sa ma depasasca situatia, va trece, imi voi tine copilul in brate si viata va merge inainte, dar niciodata nu va fi la fel.

Faina ideea Shery, daca vreodata va bagati la o intalneala, de-ar fi in vreun week-end, m-as putea baga, asta daca nu ma leaga sotul de pat, ca oricum am o finuta in bucuresti si ar fi un prilej s-o vizitez, dar sa se mai incalzeasca putintel afara.

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

CarmenAlbu, eu ma dau cu ulei de cocos si ulei de migdale amandoua organice, deci nici pic de chimicale. Si Mustela cu care m-am dat sarcina trecuta si mi-a facut bine (nu am nici o vergetura) e cam plina de parabeni si alte tampenii (ca si produsele pentru copii). Asa ca m-am hotarat sa mai fentez mizeriile din creme, machiaje si sa folosesc, cat de cat ceva bun si eicient. Uleiul de cocos intra in piele, nu lasa urme si miroase de iti vine sa-l mananci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

Cris2010, esti foarte supla si ai o burtica simpatica. Ti-am remarcat parul care e superb, insa preferatul meu e bretonul.

Merci frumos! Din pacate bretonul era foarte greu de intretinut si dupa un an l-am lasat sa creasca.

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor eu cred c-am simtit unu din bebei miscand, e posibil oare?????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput

matusa77, felicitari si sanatate maxima in continuare!

Mergi la inceput