Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
stefania_97 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
M-am ineteresat si eu de nasterile in apa (asa ca idee), dar in Ro deocamdata la Cluj se practica si la Regina Maria parca, dar din pacate la noi personalul nu e destul de calificat... Cris 19+ cu |
Am uitat sa spun ca am nascut doar cu o moasa si cu sotul.
Aici moasele sunt foarte bine instruite. Si dupa ce nasti nu te duci la pediatru, vine acasa o sora medicala specializata in bebei care iti spune ce si cum. Cantareste, urmareste dezvoltarea iti zice ce sa faci daca ai probleme cu alaptarea, daca are bebe o iritatie sau nu stii cam cate grade ar trebui sa aiba apa de la baita. Vine pana bebeloiul ate 1,5 ani.
Mie mi-a placut ca nu a trebuit sa ies eu cu bebe ci venea ea acasa.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Cris2010 spune:
Crissy, multumim pt felicitarile virtuale. Foarte frumoase operele voastre de arta!
Si mie imi place lucrul manual foarte mult. Deabea astept sa fac si eu felicitari si martisoare cu copilasul meu.
Spor la treaba in continuare!
Cris 19+ cu
enik83 spune:
fetelor...ce-i morfologia aia de care tot vorbiti? ii ecografia 3D? sau ce, ca eu nu am facut..
15+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui Cris2010
Felicitari! Ne bucuram de vestile bune Din experienta stiu ca trebuie programata din timp, cel putin o luna, dar poate ai noroc. Mai sunt fete care au gasit totusi loc cu putin inainte de eco. Eu la prima morfofetala am patit-o. Cu doua saptamani inainte nu am mai gasit loc la medicii pe care mi i-a recomandat dr. meu. Asa ca morfo de sem II am programat-o cu o luna jumate inainte, sa fiu sigura ca prind loc Cris 19+ cu |
Si eu la fel am facut.cu 2 luni inainte m-am programat la morfofetala de sem II.mi-a dat trimitere acu o luna si tot atunci m-am programat pentru aprilie.oricum, o sa le zic sa-mi dea cd fiindca la banii pe care o sa-i dau, merit si eu : 430ron.ne rupe, dar nah,..sper ca pe 6 martie sa ne zica de bebe ca e bine...si ce e
peste 2 zile schimbam saptamana :)
pupici
Laura 17+
stefania_97 spune:
Matusa felicitari pt bebe sanatos si putos
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu m-am dat cu ulei de masline pe corp ca ma manca pielea tare si nu va sfatuiesc!! Brrrr, miroseam a cartofi prajiti desi era de prima presiune rece, nu a intrat in corp, am dat cu un tampon imbibat(iach), si am stricat si lenjeria, avea pete verzi si uleioase:-((! Asa ca sa stiti cina vrea sa incerce! Eu am stat in picioare juma' de h sa intre in corp pe urma tamponare cu prosop si degeaba! Acum is data cu ulei de aragon sa vedem daca e mai breaz, tot a ulei miros, dar nu ma mai mananca pielea de pe sani! In afara de mustela (pt mine nu-i suficient de grasa) ce mai recomandati? http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 17+ cu |
La prima sarcina pe langa creme ma mai dadeam si cat de des puteam cu ulei de masline. Cand am intrat in luna a 8-a eram acasa in prenatal si toata ziua ma ungeam, ma infasuram in folie din aceea alimentara, cea care se muleaza, si dupa aceea pijamale. Normal ca stateam in casa toata ziua .
A doua oara nu mai puteam aplica aceeasi strategie, care oricum nu stiu cat a contat ca tot m-am brazdat, am dat cu ulei de migdale si Mustela. Rezultat, hm, cam zero, bagati ochiul la poza din album.
Acum stau sa ma gandesc daca sa mai dau banii pe ceva, plus timpul meu irosit ca e de frecat nu gluma la burti imense
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Crissy, multumim pt felicitarile virtuale. Foarte frumoase operele voastre de arta! Cris 19+ cu |
Apropo de asta, am vazut acest anunt si anul acesta am comandat martisoare pentru o cauza umanitara. Poate fetele din Bucuresti pot ajuta si ele
matusa felicitari pentru vestile bune!
Si eu am sunat si sunt gata rezultatele de la TT. Sper sa le iau diseara.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+
carla_2008 spune:
Sheri,ai o burtica tare dulce ,iar cele 7kg sunt DOAR de la bebei,nu ai pus deloc in alte parti.Stai relaxIar Alesia e o scumpa,ce dulce-i cu burticutza in poza pe bili
Si de cand ai simtit bebeii cum misca?ca eu inca nu simt!!!!!!!!!
Inca ceva: ai inceput sa cauti carucior?eu nu gasesc aproape nimik.Si de care ai prefera:tip trenulet sau in tandem?
Denisa
16+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Otiliav spune:
citat din mesajul lui beluistef
Sa stii ca nu se simte durere doar o usooooara usturime. Te ustura un pic, dar nu se compara cu contractia...si mai depinde si cu ce te taie...la prima m-a taiat cu bisturiul, iar la a doua cu foarfeta. E mai usor in foarfeca ca face o data PAC si gata, pe cand la bisturiu face de vreo 3 ori ca nu merge tot odata. Stati linistite ca nu cand te taie e problema...aaaaa...si m-a taiat in timp ce aveam contractia si impingeam sa iasa ... *************************************************** Elena, 20+ cu Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
Eu n-am simtit deloc cand m-a taiat ca a facut-o pe contractia finala si eram prea preocupata sa-l vad pe bb. Oricum am crezut ca am scapat fara epiziotomie numai ca s-a apucat sa ma coasa si s-a scuzat ca a uitat sa-mi faca o anestezie locala. Practic am simtit cateva intepaturi la cusut si atat.
Stefania, chiar ziceam ca n-am experimentat nascutul in apa dar nici curaj n-as avea sa renunt la epidurala acum ca stiu ce minuni face. Acupunctura de care zici se face in timpul travaliului? Ca nu ma vad arici tepos in timpul contractiilor cu ace si-n cap, si-n burta, si printre degete.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
carla_2008 spune:
Carmen bine ai revenit!!Si eu ma duc in 8 martie sa fac eco pt TT,si facem si 4D cu ocazia asta.Tu ce test genetic faci??
Dar o burtica nu ne arati si noua?
Denisa
16+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP