Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Corrina, felicitari pentru ! Si pentru masuratorile bune!!

Multumim de icurajari cu nasterea naturala... Parca, parca incep sa inclin spre ea.

Mai ales dupa ce Otilia dragutza ne-a explicat ca se taie multe straturi la cezariana ... banuiesc ca la epiziotomie sunt muuuult mai putine straturi de taiat si..de cusut

Elena 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Citat:

Citat:

Dragaica, e posibil sa-l fi simtit. Cum s-a simtit? Descrie un pic.

Alina, 20+

Spiridush

Si ieri am simtit la fel, sunt obisnuita sa stau gheuita pe canapea, sau cu picioarele sub mine la masa , cand mi-am strans piciorul cred ca l-am cam inghesuit si nu i-a placut, e ca si cum te atinge usor cineva din interior, o labuta de pisica catifelata ...... mama ce descriere....
I-am zis sotului, a venit repede sa puna mana, i-am zis ca el nu poate simti si s-a bosumflat, a zis ca el tine mana acolo ca sa stie bebeii ca e si taticu in preajma. L-am simtit putin gelos, nu vroia sa mai plece la munca

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Din descriere, n-aveau cum sa fie niste gaze. Felicitari! Inseamna ca l-ai inghesuit bine de si-a facut simtita prezenta.
Eu de obicei cand pun mana pe burtica, nu-l mai simt, se retrage. Oare de ce?

Alina, 20+

Spiridush

Vorbeste cu el in timp ce mangai burtica.
Am vazut un material despre trairile fatului in uter, era un studiu aplicat pe 5000 si ceva de gravidute, la jumatate le-au pus saptamanal aceeasi melodie, celorlalte nu, cand bebeii s-au nascut le-au pus la toti melodia respectiva cand plangeau.
Copii care au ascultat melodia respectiva la mami in burtica s-au calmat in timp ce ceilalti au continuat sa planga.
Mi s-a parut super interesant studiul, acum ma gandesc ce melodie sa le pun, cred ca raman la melodia lui Zamfir "The lonley shepard" din "Kill Bill".

Sa stii ca e perfect adevarat. Probat pe amandoi copiii cu melodii diferite, deh. Functioneaza si este absolut fabulos cand verifici asta prima oara, ii vezi cum brusc se linistesc si se simt "acasa".
Foarte buna alegere cu Kill Bill. Si mie imi place. Insa gandeste-te dacapoti s-o reproduci cu glasciorul tau, ca la nevoie trebuie sa te dai si in spectacol.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna, fetele!!!
Si pe mine m-ati speriat cu povestile despre nastere si epiziotomie... si eu care voiam neaparat nastere naturala, asta daca se poate, acum nu mai sunt asa sigura

Paula, 18+ cu

Hai mai Paula ca esti simpatica. Pai daca ti-e frica de-o banala epiziotomie ce sa mai zicem de o cezariana cu n-spe straturi taiate, cu anestezie serioasa si asa mai departe.
Acum am intrat in hora trebuie sa jucam

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Ok....ok....acum m-ai speriat pe mine, eu fac cezariana

Dragaica, . Si nu rad pentru ca ma dau eu rotunda ca stiu una, alta, da' esti foarte simpatica, asa in sinceritatea ta cam speriata. Iar descrierea cu labuta si pisica e foarte adevarata si, probabil ca, daca se tot repeta, EI sunt. Sa te vad, daca poti sa faci diferenta intre ei. E o fericire absolut induiosatoare si inaltatoare de fiecare data.

Fac diferenta, cand am facut ecografia mi-a aratat doctorul cum stau si mi-a scris pe poze bebe 1 si bebe 2.
Cel cu nasu mai mare e in partea stanga cu fata in sus, cel care seamana cu sotu e in partea dreapta cu fata in jos........bine ei se sucesc....asa erau pozitionati ultima oara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Dragaica, e posibil sa-l fi simtit. Cum s-a simtit? Descrie un pic.

Alina, 20+

Spiridush

Si ieri am simtit la fel, sunt obisnuita sa stau gheuita pe canapea, sau cu picioarele sub mine la masa , cand mi-am strans piciorul cred ca l-am cam inghesuit si nu i-a placut, e ca si cum te atinge usor cineva din interior, o labuta de pisica catifelata ...... mama ce descriere....
I-am zis sotului, a venit repede sa puna mana, i-am zis ca el nu poate simti si s-a bosumflat, a zis ca el tine mana acolo ca sa stie bebeii ca e si taticu in preajma. L-am simtit putin gelos, nu vroia sa mai plece la munca

Din descriere, n-aveau cum sa fie niste gaze. Felicitari! Inseamna ca l-ai inghesuit bine de si-a facut simtita prezenta.
Eu de obicei cand pun mana pe burtica, nu-l mai simt, se retrage. Oare de ce?

Alina, 20+

Spiridush

Vorbeste cu el in timp ce mangai burtica.
Am vazut un material despre trairile fatului in uter, era un studiu aplicat pe 5000 si ceva de gravidute, la jumatate le-au pus saptamanal aceeasi melodie, celorlalte nu, cand bebeii s-au nascut le-au pus la toti melodia respectiva cand plangeau.
Copii care au ascultat melodia respectiva la mami in burtica s-au calmat in timp ce ceilalti au continuat sa planga.
Mi s-a parut super interesant studiul, acum ma gandesc ce melodie sa le pun, cred ca raman la melodia lui Zamfir "The lonley shepard" din "Kill Bill".

Sa stii ca e perfect adevarat. Probat pe amandoi copiii cu melodii diferite, deh. Functioneaza si este absolut fabulos cand verifici asta prima oara, ii vezi cum brusc se linistesc si se simt "acasa".
Foarte buna alegere cu Kill Bill. Si mie imi place. Insa gandeste-te dacapoti s-o reproduci cu glasciorul tau, ca la nevoie trebuie sa te dai si in spectacol.

Pai daca reproduc melodia cu vocea mea ori nu mai iese copilu, ori cand iese imi da cu biberonul in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

puiutz_mic ce dioptrii ai? Mie chestia asta cu ochelarii mi se pare un pic absurda.
Si eu am avut dioptrii, astigmatism miopic, insa m-am operat acum 3 ani

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Puiutz_mic nu esti singura ochelarista de aici.Tocmai mi-am achizitionat si eu o pereche de "inaintasi" pt distanta (-0,25) si astigmatism miopic.
19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Delfinariu... Buna dimineata, Pofta buna de pranz, O dupa-amiaza placuta... ca seara ne 'auzim'. Azi nu am timp nici sa mor... nu am mancat,imi vajaie capul, am tot desertil Gobi in ochii si sunt f agitata si nervoasa.
Sper ca sunteti bine, de recuperat o sa recuperez diseara... asa ca hai sa 'vad valurile' cu delfinasi...ooooo si aveti spor la scris nu gluma.... ziua si capitolul, ziua si capitolul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Dragaica ce m-ai facut sa rad cu vocea ta...

la mine e mai rau asa ca nu ma risc sa ii cant ceva culmea e ca atunci cand eram mica eram la cor

Bulina 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mai stiti ceva de CD27??
19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Corina ,Matusa felicitari pentru vestile bune si sa aduceti mereu asa!

Dragaica si eu am simtit-o si ieri si azi si as descrie la fel, sunt sigura ca ai simtit! Felicitari! Azi la mine a fost un cioc cioc in perete si era burtica gazele sunt mai in spate, i-am raspuns! Eu ii pun julio iglesias!
Apropo in spania toti copiii abandonati de tata sau nerecunoscuti inainte primeau numele bisericii iglesias, ca sa aiba un nume in spania franchista!
Unde se gasesc cremele de care vorbiti la farmacii?

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput