Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
racusor2010 spune:
apropos de nas mare...Iosup a zis ca bebe seamana cu mine si ca e delicat dar eu nu am vazut sa aiba nasul mare asa ca poate a luat nasu' lu taica'su
Bulina 20+ cu
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Mai stiti ceva de CD27?? 19+ Viitoare mamica fericita My Baby |
nuu....si eu intrebam zilele trecute de ea....poate e ocupata cu apartamentul!! sper sa fie bine!
Bulina 20+ cu
michelle1981 spune:
Si eu ma intrebam daca stiti ceva de CD27
Eu ascult muzica clasica, daca va intereseaza am un playlist pe youtube
O seara faina, eu o tai la sala!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Uite un exemplu: www.graco.ro/index.php?id=551" target="_blank">Graco la noi e 1550.00 RON, iar pe www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Quattro Tour Duo Graco&x=20&y=19" target="_blank">amazon 220-260 $. Pe ebay sunt si mai ieftine. Modelul pe care am pus eu ochii e www.graco.ro/index.php?id=557" target="_blank">Quattro Tour Sport TSB Graco si pe www.amazon.com/Graco-Quattro-Sport-Travel-System/dp/B001GQ2PNC/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1267020441&sr=8-1-fkmr0" target="_blank">amazon e 240$. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+ |
TOCMAI DE ASTA VB ACUM CATEVA ZILE.CA NOI AVEM NEAMURI IN AMERICA SI LUAM CARUTZU DE ACOLO (GRACO)SI IESE LA SUPER PRET CU TOT CU TRANSPORT.SI SUNT SI SUPER OK DINC ATE AM INTELES:)
PUPICI.
Laura 17+
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui michelle1981 puiutz_mic ce dioptrii ai? Mie chestia asta cu ochelarii mi se pare un pic absurda. Si eu am avut dioptrii, astigmatism miopic, insa m-am operat acum 3 ani ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+ |
Michelle... sincer nu mai stiu ce dioptrii am...nu am mai fost demult la control...cred ca am +2,... la un ochi si +3 la celalalt. Si astigmatism. Eu am hipermetropie.
Elena 15+
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Puiutz_mic nu esti singura ochelarista de aici.Tocmai mi-am achizitionat si eu o pereche de "inaintasi" pt distanta (-0,25) si astigmatism miopic. 19+ Viitoare mamica fericita My Baby |
Welcome to the Club! Dar la tine e mica dioptria...nu cred sa iti interzica nasterea naturala.
Elena 15+
Dragaica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui laurika1982
TOCMAI DE ASTA VB ACUM CATEVA ZILE.CA NOI AVEM NEAMURI IN AMERICA SI LUAM CARUTZU DE ACOLO (GRACO)SI IESE LA SUPER PRET CU TOT CU TRANSPORT.SI SUNT SI SUPER OK DINC ATE AM INTELES:) PUPICI. Laura 17+ |
Foarte bine faci, in State sunt mai ieftine decat aici, dupa o luna discutie cu sotu am zis sa merge sa facem cumparaturile acolo, de la noi pana in New York facem o ora si jumatate, avem chiar autobuz .
Cred ca se merita mai ales ca facem cumparaturi pentru 2.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+
Sheritra spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Sheri cat costa caruciorul acela,cu tot cu landouri si scaune sport?Si de unde il cumperi?De pe net?Din Buc? Denisa 16+ fericita cu 2 minuni in burtica http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Vreo 3,600 ron, dar daca-l iei de la targ sau reprezentanta e cu 10% mai ieftin!
Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
puiutz_mic spune:
Shery, ca tot esti prin zona, unde ai tu pozele puse, ca pe Picasa nu le gasesc..?
Elena 15+
btz_ovi spune:
Puiutz_mic intr-adevar nu am dioptriile mari,desi sincer la inceput m-am ingrijorat.Am fost la control pt fisa auto si medecul mi-a spus ca am (-0,75) cu glaucom la ochiul drept iar daca nu imi fac operatie risc sa imi pierd vederea in cateva luni Culmea e ca eu ii specificasem ca nu vad bine cu stangul,cu dreptul era ok insa el se incapatana ca are dreptate.Bineinteles ca nu am acceptat ideea lui iar dupa inca 3 controale a rezultat ca am (-0,25) si la stangul un pic problemute.Abia ast sa ma duc iarasi la el sa imi semneze fisa si sa ii zic vrei doua de dulce
19+
Viitoare mamica fericita
My Baby