Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

buna ziua si de la mine
vad ca deja discutati despre nastere. Pentru mamicile incepatoare, nu va temeti de clisma si de epiziotonomie ca nici n-o sa le simtiti.Clisma nu mi s-a parut prea groaznica, oricum in momentele alea ma concentram la altceva si abia asteptam sa-mi vad fetita, as fi suportat orice.Un lucru e important de retinut:in timp ce voi faceti clisma, sotul sa tina libera o toaleta ca altfel...
Eu n-am simtit cand m-a taiat moasa doar am vazut cand a luat bisturiul de pe masa. Nu pot spune acelasi lucru despre cusaturi, alea au fost cam dureroase, desi imi facuse o anestezie.
Oricum ce nu suportam noi pentru bebelusi. Acum sunt curajoasa, vedem noi cand se va apropia marele eveniment.

cris

Mergi la inceput

Si v-as ruga daca ar putea sa-mi trimita si mie cineva parola de la contul comun ca m-ar interesa si pe mine carti pt. mamici.

Multumesc.Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Carlageneticul este echo de trim 2, de 18 saptamani, sau morfologia cred!
Multumesc mult fetelor pentru sfaturile cu uleiurile!
Cat despre preturile din Romania am vazut si eu ca sunt cu mult mai ridicate la aceleasi produse decat in alte tari!
Ce parere aveti de carucioarele bugaboo sau mclaren?
Eu merg in week end la londra si ma uit si pe acolo de preturi, cert e ca vor fi chiar si cu lira mai mici decat pe aici!
Si mai sunt si reduceri in perioada asta sa vad ce-i gasesc la printesa !
Azi am fost putin intr-un magazin de mobila de exterior si am dat peste niste cosulete ursulet, care de fapt sunt ca si sertare de pus pe rafturile din camera copilului si am luat, 8 euro unul, la fabrica de unde vreau sa comand mobila imi ofereau la 65 euro unul!
De aceea ma interesez de aceeasi mobila si la sediul central!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

matusa77 felicitari pentru vestile bune! eu am fost la CMU, la dr Iosup si mai merg maine la Dr Adela Dinu (dau maine detalii). la Dr Iosup mi-a placut, ca a fost vorbaret, mi-a si explicat ce am intrebat eu....la CMU costa 380 RON morfofetala de trimestrul II, 3D SAU 4D

Sheri ma faci sa rad cu kilu trimis lu' bumbleeblee! ALina pot sa iti trimit si eu

Dragaica felicitari! Cred ca e bebe, asa am simtit si eu prima data, parca ma mangaia ceva in burtica...acum e fotbalist racusorul lu mama

Alina la noi bebe fuge de taica'su cand pune el mana, gata, tace malc

gata, am terminat de citit, pana sa se termine capitolul

Bulina 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Sa continuam...

Matusa, felicitari pentru vestile bune si pentru Cuculetz!

Dragaica, FELICITARI pentru "labuta de pisica" ...sunt invidioasa aproape sunt cu o saptamana inaintea ta si nu am simtit nimic inca... O pun pe seama faptului ca la tine e inghesuiala mai mare in burtica

Shery, unde pot vedea pozele tale? Pe Picasa nu le vad nicicum!

Alina2005, o burtica de 5 luni superba!

Bamboletta, ai o scumpica dulce de fetita! Sa va traiasca si sa-l iubeasca mult pe bebe mic!

Succes burticilor care isi iau astazi/maine rezultatele la TT! Si eu astept sa mi-l aduca sotul astazi, impreuna cu rezultatele la alte analize pe care le-am repetat: pt. anemie, pt. rinichi si urina..sper sa fie bine.

Azi m-am trezit foarte tarziu, desi m-am culcat mai devreme aseara, cu o stare de ameteala si tremurici de maini...am mancat 6 sandviciuri si 2 cani de ceai de catina si tot nu imi revenisem bine...mi-o fi scazut glicemia brusc??

Azi vad ca ati avansat... am scapat de subiectul "CLISMA" si am trecut pe epiziotomii, epidurale si cezariene...nici nu stiu ce sa aleg .. Ultima oara cand am fost la medic am luat in calcul si posibilitatea nasterii vaginale..desi el nu mi-o recomanda. Trebuie sa fac control la ochi (cred ca sunt singura ochelarista din odisee..) si ma mai gandesc si la problemele pe care le am cu coloana.

E cineva care a nascut natural si avea si probleme la coloana?

Elena 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna, fetele!!!
Si pe mine m-ati speriat cu povestile despre nastere si epiziotomie... si eu care voiam neaparat nastere naturala, asta daca se poate, acum nu mai sunt asa sigura

Paula, 18+ cu

Hai mai Paula ca esti simpatica. Pai daca ti-e frica de-o banala epiziotomie ce sa mai zicem de o cezariana cu n-spe straturi taiate, cu anestezie serioasa si asa mai departe.
Acum am intrat in hora trebuie sa jucam

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Ok....ok....acum m-ai speriat pe mine, eu fac cezariana

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Dragaica, . Si nu rad pentru ca ma dau eu rotunda ca stiu una, alta, da' esti foarte simpatica, asa in sinceritatea ta cam speriata. Iar descrierea cu labuta si pisica e foarte adevarata si, probabil ca, daca se tot repeta, EI sunt. Sa te vad, daca poti sa faci diferenta intre ei. E o fericire absolut induiosatoare si inaltatoare de fiecare data.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Bine v-am regasit mamici cu burtici!. Am de recuperat mult insa mai intai de toate va aduc la cunostinta ca am fost ieri la eco si totul este in regula. Bebele meu creste, se dezvolta normal,si sunt inebunita dupe el . Nu a putut sa vada ce ascunde intre picioruse...insa...data viitoare cu siguranta.
va pupicesc pe burtici!

14+

Mergi la inceput

In ce priveste uleiul de masline mie mi se pare cam gras mai ales daca nu prea ai timp sa stai sa intre in piele, desi cred ca e cel mai bun si e natural 100%. Scria cineva de parabenii din creme, vedeti ca exista o firma de produse de bebe Bubchen care are produse fara parabeni si cu multe extracte naturale pt. bebe si gravide. Eu la fetita numai Bubchen am folosit si mi se par bune, acum mi-am cumparat si pentru mine.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Sa continuam...

Dragaica, FELICITARI pentru "labuta de pisica" ...sunt invidioasa aproape sunt cu o saptamana inaintea ta si nu am simtit nimic inca... O pun pe seama faptului ca la tine e inghesuiala mai mare in burtica

Elena 15+

Draga la mine e un apartament decomandat confort II

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salut toate burticice si delfinasii

Azi am fost ocupata cu...dupa mi-am facut peste cod cu mamaliguta si iaurt asa a vrut bebe strumf astazi
Printesa sa zicem ca e mai bine dar toata noaptea a tusit si abia spre dim am reusit sa adorm m-am trezit la 11 dorm acum si pt dupa nastere...cand am nascut-o pe Antonia ma trezeam din ora in ora...eram langa patut...sa vad ce face..sa-i dau sa suga...eram zombi

Cu epiziotomia am avut noroc si am scapat...nici nu a fost asa mare bebe si doctorita mi-a facut masaj la perineu..doar f putin m-am rupt... mia pus un fir dar nu prea l-am simtit am stat in fund la 3 zile...de pe masa de nastere am coborat singura si am mers in salon...parca nu a fost chiar asa de negru...

cand am aflat ca sunt insarcinata iar initial ma gandeam la cezariana...dar m-am razgandit...

Dragaica-ma bucur ca l-ai simtit pe bebe...abia astept si eu sa-l simt...imi aduc aminte la Antonia imi facea valuri prin burtica...cand puneam mana fugea in cealalta parte si eu dupa ea

Corina,Matusa-felicitari pt vestile bune sarcina usoara in continuare

Puiutz_mic-multumesc

Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput