Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna ziua,

vin si eu cu vesti noi: se pare ca bebedoi este , toate masuratorile de la morfologia fetala sunt ok, totul e la locul lui.

Despre nastere: recomand calduros nasterea naturala, din experienta proprie. Eu, dupa ce am nascut, am mers pe picioarele mele pana in salon, mamicile cu cezariana mergeau si in zilele urmatoare tinandu-se de pereti si paturi.

Felcitari fetelor care au simtit bebelusii in burtica, e o senzatie unica, profitati din plin

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 12s4z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Multe mamici de la cozonacei, din Romania, au comandat carucioare, patuturi si multe altele de pe http://www.bimbomarket.it/gb/en/ la preturi foarte bune mai ales daca au urmarit ofertele.

Corrina felicitari pentru vestile bune si de pentru printesa. Iti doreai fetita, nu?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

P.S. Oana am schimbat de acum semnatura pentru maine...maine este joi..daaaaa
Cu ajutorul Domnului acum o luam cu numaratoarea inversa. Sanatate multa la toate burticile si sa ajungem cu bine la termen.

gata, sa traiti ...am experienta acum

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Sheri cat costa caruciorul acela,cu tot cu landouri si scaune sport?Si de unde il cumperi?De pe net?Din Buc?

Denisa
16+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Denisa, si eu m-am interesat zilele trecute de carucioare si m-am ingrozit cat de scumpe sunt in Ro.
Uite un exemplu: www.graco.ro/index.php?id=551" target="_blank">Graco la noi e 1550.00 RON, iar pe www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Quattro Tour Duo Graco&x=20&y=19" target="_blank">amazon 220-260 $. Pe ebay sunt si mai ieftine.

Modelul pe care am pus eu ochii e www.graco.ro/index.php?id=557" target="_blank">Quattro Tour Sport TSB Graco si pe www.amazon.com/Graco-Quattro-Sport-Travel-System/dp/B001GQ2PNC/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1267020441&sr=8-1-fkmr0" target="_blank">amazon e 240$.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Imi place mult caruciorul, scaunele nostre de masina au aceeasi culoare

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Sheri cat costa caruciorul acela,cu tot cu landouri si scaune sport?Si de unde il cumperi?De pe net?Din Buc?

Denisa
16+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Denisa, si eu m-am interesat zilele trecute de carucioare si m-am ingrozit cat de scumpe sunt in Ro.
Uite un exemplu: www.graco.ro/index.php?id=551" target="_blank">Graco la noi e 1550.00 RON, iar pe www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Quattro Tour Duo Graco&x=20&y=19" target="_blank">amazon 220-260 $. Pe ebay sunt si mai ieftine.

Modelul pe care am pus eu ochii e www.graco.ro/index.php?id=557" target="_blank">Quattro Tour Sport TSB Graco si pe www.amazon.com/Graco-Quattro-Sport-Travel-System/dp/B001GQ2PNC/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1267020441&sr=8-1-fkmr0" target="_blank">amazon e 240$.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

am cautat si eu modelul care ne place de la chicco...la noi e in jur de 3000 lei iar pe amazon 300$

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:

Bamboletta, tu la ce cabinet mergi pt d-na Mihalceanu?

merg in pacurari...unde este si d-na doctor Carauleanu
tot cu d-na doctor Mihalceanu am nascut si la prima sarcina...sunt f multumita de ea...la nastere a venit in 10 min...

Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Buna ziua,

vin si eu cu vesti noi: se pare ca bebedoi este , toate masuratorile de la morfologia fetala sunt ok, totul e la locul lui.

Despre nastere: recomand calduros nasterea naturala, din experienta proprie. Eu, dupa ce am nascut, am mers pe picioarele mele pana in salon, mamicile cu cezariana mergeau si in zilele urmatoare tinandu-se de pereti si paturi.

Felcitari fetelor care au simtit bebelusii in burtica, e o senzatie unica, profitati din plin

felicitari banuiesc ca fetita doreai...cel mai frumos, e sa ai pereche daca se poate

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Alina2005 am fost pe la fotografa acum o saptamana,am vazut pozele de la nunta (vaii m-a prins cu nasu-n tort ) dar trebuie sa le prelucreze,sa le imprime si apoi le voi primi si eu.Am cateva pe laptop dar prefer sa le pun pe cele profi sa se vada mai bine lacrimile de pe chipul meu
19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

am cautat si eu modelul care ne place de la chicco...la noi e in jur de 3000 lei iar pe amazon 300$

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe

Care e modelul pe care il cauti de la chicco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Felicitari, Corrina! Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput