Pufuleti cu mamici sexy de Ian-Feb 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Grea zi !! Ma tot gandesc ca mie mi-e greu cu doi copii dar cei de la TV care au 8 . Gata nu ma mai vait.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

pai aia se cresc unii pe altii
crezi tu ca mai stiu parintii cand le-a iesit primul dinte ,cand a inceput sa gangureasca, le mai fac ei torturi ca au facut 1,2,3 luni......

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

vad ca sunt cam singurica pe aici
sper ca voi dormiti

cris_dpt perseverenta-ma refer la slabit(mi-a placut faza cu 7,9).Oare daca pun amr la semnatura m-ar ajuta cu ceva la slabit?ca deocamdata nu fac absolut nimic ca sa mai dau jos,ba chiar am mai pus

vi4i sa va fie cat mai bine i cuibusorul vostru
pacat ca si tu te amaresti atat din pricina de socri batuti in cap

al3csamulta sanatate si putere in continuare
o sa ai si tu cat de curand ce ne povesti

s-ar parea ca imi adoarme printesa
daca nu , revin

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Super tari pozele cu Gargaritzul si cu Mopsul
sunt atat de dragalasi

Cris.D, Satulica pup printelesele voastre frumoase si pe fratiorii gelosi. Ei iubesc surioara, dar in acelasi timp nu ar vrea sa o imparta delocpe mami, mami e doar a lor!

Plateea, Vivi da` chiar ca aveti niste socrii de cosmar!

Lorex intr-adevar am ramas atat de putine gravidute, incat eu as zice sa ne mutam deja la clubul scutecelor. Pupici la fata tehnicuta

Xela parca tu ziceai de de mamele cu 8 copii de la tv. Dar nu uita ca in cazul ala bietii copii nu prea mai ajung sa primeasca atentia parintilor si cade in sarcina copiilor mari sa aiba grija de cei mici, ceea ce nu este deloc corect fata de ei.

La noi a venit un nene azi sa ne reinstaleze windowsul dupa ce eu am esuat. Pana si lui i-a luat vreo 8 ore bune, nu inteleg de ce a fost atat de complicat da` in fine..

Maine, adica azi am programare la spital, ceea ce este foarte ciudat, este faptul ca scrie doar data, ora nefiind specificata. Imi e tare teama ca imi vor induce nasterea si chiar nu as vrea, de aia am inceput sa iau pilulele alea homeopate pentru a-mi declansa nasterea fara ajutorul lor. Voi vedea azi cum vor decurge lucrurile si va voi tine la curent.
By the way daca nu deranjez trimiteti-mi si mie un numar de telefon ca sa dau de stire cand va sosi clipa cea mare

40+ Lorena

am intrat in prelungiri..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Alecsa nu fii trista, in curand asa cum a zis Dastefa vei ajunge si tu acasa si vei avea o gramada de povestit

40+ Lorena

am intrat in prelungiri..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

noi....schimbul 3....

aoleu fetelor cred ca lui jiji i s-a pu rau ....pata pe mine. de cateva zile imi propun sa fac si io siecs cu bafbatul si tare mi-e ca o sa fac paianj3eni...il apuca colici dupa masa de seara 9-10 astfel incat cand se calmeaza....fie deja sunt adormitaa langa el...fie sunt chioara de somn....asta e...adeormise pe la 7...i-am zis...hai acu...el..aolru ma iei cam tare...lasa dupa....am zis ok dar in gandul meu....presimteam ca se duse pe apA sambetei

de la 9 juma era cu ochii benoclati si dadea din picioare de ziceai ca face fitness...

acu suge...e cuminte...teoretic dupa ce termina.. tre sa inceapa circul..crampele asa incat pana zimi sa fiu zombie...of, of cat o sa mai rezistam asa?
maine tre sa cumpar si io bonisan si evident...rabdacol..sa nu mi termine stocul..

ma duc sa mai citesc....k banuiesc ca sunt singura pe aici...desi cred ca e ora de masa sau urlete la multi...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Hehehe...facem si noi prezenta la schimbul 3 ...am dormit de la 11 pana la 4 cand am trezit-o eu ca sa o pun la san...la noi singura masa completa de la san este cea de noapte si n-am vrut sa o ratam...

Elena, fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

M-am uitat pe contul comun, la poze......nu-i asa ca avem cei mai scumpi si dragalasi pufuleti ever ...

Decenuela ...rabdacol mamico si cu siguranta o sa reusiti ce v-ati propus

Carmita...gasesti pe contul comun de yahoo, numere de telefon ...la contacte ...scoatem majoretele pt azi ?? ce zici s-a hot lorena sa iasa sa o cunoasca pe mami???

Rlc_sanador....-sa-ti traiasca printzisorul, e un frumushel...

Lucia2000...la ce asociatie te referi???

gata

Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

vroiam sa zic ca gata a adormit printesa ...

ma bag si eu la un pui mic de somn ...ca la cel tarziu 7.30 imi da trezirea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

hopaaa, ce bebei somnorosi si gravidute asemenea

noi dam atunci, ca respectam programul de cateva zile:papat la 4 si foit pana la 6, apoi trezirea...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare,
ne mai tineti minte? Si ca sa ne iertati dam noi azi alaturi de o felie de tort de cioco sau o placinta cu mere, dupa preferinta.

In primul rand felicitari proaspetelor mamici si bun venit bebelushilor.

In ultimul timp am fost tare ocupata cu Arthur care nu prea vrea sa doarma deloc ziua (are zile cand nu doarme toata ziua 30 min adunate) iar noaptea cand doarme profit ca sa ma odihnesc si eu cu el. Avem si noi colici cat cuprinde si nu ne lasa uratii in pace, motiv pt care incerc sa-l tin cat mai mult in brate sau la Si am mai descoperit ca-i place sa iesim si doarme in masina de nu are treaba. Vineri am fost in Olanda si am plecat la 10 si ne-am mai inors la 20.30 si nu a plans deloc. Am facut si cumparaturi cu el si tot cuminte... poate ar trebui sa stau doar afara. Abia astpt sa se incalzeasca si aici vremea si sa putem iesi mai mult.

Acum sunt cu Arthur in brate ca i-am dat sa pape si a adormit iar cand l-am pus jos s-a trezit s a inceput sa planga asa ca l-am luat iar in brate.

Trimit msajl sa nu il pierd si revin.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput