Pufuleti cu mamici sexy de Ian-Feb 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Elefantica, daca ai curaj dupa ce-i trece iritatia poti sa incerci sa nu mai calci, ca bubitele alea sunt reactia pielii ei la hainele noastre. Bine ai revenit

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

La cat este saracutza de iritata nu cred ca o sa ma incumet sa nu-i calc lucrusoarele prea curand...

Elena, fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Primele poze acasa, Prima baitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

am mai pus si noi pozici strambacioase la semnatura, sa-i facem concurenta gargaritzului

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Adorabila Ema ... ...hi 5 si de la noi

Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Primele poze acasa, Prima baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Fetele acre aveti patut pliant, voi ce carusel v-ati cumparat?
Eu am gasit numai din cele care se prin la patut de lemn.
Sau ati luat din astea pt patut de lemn si le-ati adaptat cumva la patut pliant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Salutare si de la noi, sunt in urma rau cu cititul si nici nu vad sa mai recuperez. Motanelul e din ce in ce mai morocanos ... cred ca de la colicei si vrea numai in brate .

Elefantica fire am si eu sau mai bine spus nodurile inca nu au cazut si le am dinaintea ta. Sper sa cada de la sine sa nu ma trezesc cu surprize.

Am pus si noi pozici la semnatura de ceva timp dar nu am mai apucat sa scriem.

Elena de printisor Iustin Gabriel pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am vazut super poze de cris.d (Ana,Ema,MAMI ) ... si satulica

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

fiimea a dormit de la 12 jumate la 4 jumate si ak isi admira caruselul (si am dormit si eu 2 ore )

elefantica bn ai revenit

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Am admirat doua printese (Madalina, Ema si freza Emei ) si un printisor (Iustin). Satulica, cris.d, elena_iulia, sa va traiasca, sa fie sanatosi!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Fetele acre aveti patut pliant, voi ce carusel v-ati cumparat?
Eu am gasit numai din cele care se prin la patut de lemn.
Sau ati luat din astea pt patut de lemn si le-ati adaptat cumva la patut pliant?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Noi n-avem carusel din acelasi motiv. Sa nu te superi pe mine, dar am ras 5 min de "fetele acre".

Mergi la inceput

Gata ..de data asta chiar ma duc la calcat ...se cunoaste ca mi-a dormit si mie donsoara ...tare bine ma simt ca am mai apucat si eu sa vb cu voi ... ...si muuulte imbratisari pentru toate si poate revin mai repede sa va mai povestesc de noi ...pana atunci insa am mai actualizat linkurile cu poze de la semnatura ...

Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Fetelor, spunea cineva sa demaram din timp treaba cu ITM-ul, ca dureaza. In ce anume consta asta, ca am uitat de data trecuta.

Mergi la inceput