Hai Silvia, Miruna, Loriangi! Iepurasi 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Miria ma bucur ca e totul in regula!
Ref la racelile lui Dami, ai incercat sa mergi si pe variante naturiste de intarire a organismului?
Eu am suferit mult timp de infectie urinara (si cand zic mult timp...ma refer la vreo 5 ani de zile), ajunsesem sa nu mai imi raspunda organismul la niciun antibiotic aproape. Si pana la urma tot cu tratament naturist mi-am revenit (mergeam la un medic iridolog f bun, la care ma gandesc sa revin dupa sarcina sa-mi dea ceva pt imunitate), am aproape 2 ani de cand n-am mai avut probleme.

34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cand sunt acasa uit sa mananc si ma ia o ametealaaaaa...
Acum am mancat, trebuie sa iau si vit + Fe si ce mai e .
Poate imi revin. Mai ziceam ca ma duc si sa-mi iau ce trebuie pt spital.

Ella- eu vreau sa pun pompa intr-o punga si ziplock pt spital. Iar ce ramane acasa intr-o cutie cu capac si manere care se dau peste capac si inchide mai bine cutia.

Miria- ma bucur ca ai aparut.

Roxana ce bine ca te duci la eco. Asa stiu si eu ce face bebeluna ca tot cresc fetele la fel. Bafta

Nu mai retin ce vroiam sa scriu,,,

aaa Greenfrog - nastere usoara si rapida

Gata ma duc sa sterilizez pompa si ce mai e.

Aprorpo daca ma inteapa colul e vreo problema ??

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Din categoria intrebari tampite vin si eu cu una:
"Dupa ce ati sterilizat biberoane si pompa de san in ce le tineti?"

+38 cuGeorge-Theodor

AMR 12 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Ella eu am sa tin intr-o cutie tot ce sterilizez (gen cele alimentare) si o data la cateva zile sterilizezi din nou si cutia si eu zic ca e safe...

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Daca afli sa-mi zici! Ca eu de cateva zile simt si-o presiune la nivelul ala de nedescris.. Cred ca a luat in greutate bebelina pt ca-mi simt si burta atarnand (nah, exprimare!!).
Sper sa nu fie nimic grav!
Miria ma bucur ca ai intrat sa ne dai vesti despre tine! Pupam pe Dami sa nu mai raceasca!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Apropo de ce scria si Jasmine, eu inca nu mi-am cumparat nici biberoane, nici sterilizator, nimica de genul asta (pompa de muls electrica am, am primit-o de la o prietena) oare sa mi le iau de acuma? sper sa am lapte si sa nu am nevoie pe termen scurt... nu stiu ce sa fac.

va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

Ina 35+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Ina sfatul meu e sa nu te grabesti. Ai pompa, ceea ce eu consider ca e cea mai importanta la inceput, vezi mai intai cum e cu bebe si apoi cumperi biberoane si alte celea. Sigur se descurca sotul sa mearga la o farmacie sa ti le procure. Stai linistita o sa fie bine!

38+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Rebiana Lucu cuminte sa-i treaca repejor, sa nu-l necajasca..
DianaSa-mi dai si mie un pic din calmul si intelepciunea ta ca tare ma minunez de tine..
bobita, totul va fi bine, ai incredere
stefimic, o zi frumoasa iti doresc, la fel ca cele ce vor urma, inclusiv cea de maine, fii convinsa !!!
Mihaela, sa fii cumintica, fiecare zi care trece e importanta bine ca esti acas cu Elena, stiu cum e cu puiul asta mai mare, si eu sunt parca innebunita zilele astea dupa Alex, am impresia ca nu-i suficient cat il iubesc, of,of,mai,mai...
happyjoy
Oanka, rabdarica, relaxare, ca nu mai e mult...Bine macar ca te-ai linistit in privinta atmosferei de spital, conteaza mult sa fii increzatoare
Castelana, nici nu ma asteptam la altceva din partea ta...decat mult mult optimism si voie bunaai vazut ca te ascult?? Sincer mi-am mai revenit. Chiar dimineata povesteam la tel cu fratiorul meu si-mi zicea si el ca se bucura ca am o stare de spirit buna. El e confidentul meu cand apar probleme mai grave si e cel mai bun frate din lume, !! Chiar daca nu povestim zilnic si ff rar intimitati, ma sustine si ma ajuta pana-n panzele albe !!! De aceea vroiam eu tare mult un ca Alex sa nu fie singur.
Jasmine, ce e cu scenariul asta negru?? scoate-ti din cap ideile aste !! tocmai pt ca la prima sarcina nu ai avut laptic de data asta va fi altfel.Si eu am avut probleme, dar acum nici nu ma gandesc ca se vor repeta. Si stii si tu cat de mult conteaza factorul psihic, asa ca schimba atitudinea. sa nu te superi ca te-am certat...
Ella mama, cate poti scoate tu pe gurita, esti fenomenala
Pt mine nu e nimic mai important decat a fi mama pt puii mei, si nici o satisfactie nu e mai mare, dar ma doare si chiar enerveaza cand vad cum unii nu pricep asta!!! ca sa nu mia zic ca nu fac nici cel mai mic sacrificiu in a ma ajuta act de cat, dpdv psihic, din contra, mai dau si cu bata-n balta !!!
Anca, durerile de care vorbesti ma termina si pe mine !!! mai ales noapte, cand ma intorc de pe o parte pe cealalta, sau si mai trist cand ma ridic din pat sa merg la baie.. sun efectiv groaznice, iar eu sunt rezistenta la durere, zau. Si la prima sarcina sigur nu am axperimentat asa ceva... Hai ca nu mai e mult
miria cristina, bine ca ai aparut !!! sanatate lui Dami, of gradinita asta. Chiar, acum ca vine primavara incearca sa-i dai ceva naturist pt cresterea imunitatii Eu am inceput sa-i dau lui Alex ca stiu ca incepe sezonul la gradi..

Ioana, 37+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Daca afli sa-mi zici! Ca eu de cateva zile simt si-o presiune la nivelul ala de nedescris.. Cred ca a luat in greutate bebelina pt ca-mi simt si burta atarnand (nah, exprimare!!).
Sper sa nu fie nimic grav!

Rebiana si eu simt intepaturi dar cred ca sunt din cauza ca bebe a coborat f jos cu capusorul.. cat despre atarnatul burtii, eu cand ma intorc de pe stg pe dr o simt si pe ea cum se lasa pe partea respectiva, na ca numai e un fulgusor de acum tb sa fie pregatita de iesire.

38+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

bobita2010 - oooffff!cat de bine te inteleg!eu am pierdut o sarcina in saptamana 20 si acum,in sarcina asta,cand am ajuns la saptamana 20,am fost foarte trista si crispata,desi imi dadeam seama logic ca n-are nivi o legatura ce e acum cu ce a fost atunci;si a trecut cu bine si saptamana 20,cum o sa treaca si la tine 35

mihaela - sa nu iei gynipral pe nemancate;si eu iau de 3 ori pe zi cate o jumatate si stiu ca da tahicardie;nu pot sa spun ca mi-a facut foarte rau dar mai simt din cand in cand ca o ia inima la galop;eu oricum o sa fac cezariana,asa ca pot sa iau fara grija gynipral pana in sapt 37 (macar sa ajung eu pana acolo)

dianami - multumesc pt raspunsul cu injectiile

bumbitza - tare as merge si eu la babyexpo dar n-am voie,trebuie sa stau in pat;stiu ca preturile sunt mari si e multa aglomeratie dar macar gasesti cam toate produsele de care ai nevoie

andira - eu nu pot sa scap de regretul ca n-am putut sa alaptez;nu e numai un regret,e si un sentiment de culpabilitate si o mare nedumerire : de ce????n-am gasit nici o explicatie

la nume nu ne-am hotarat,avem o lista de 5-6 nume pe care le tot rasucim si incercam sa le potrivim,dar e clar ca suntem departe de o concluzie

rebiana - exact presiunea aia pe col o simt si eu daca stau in picioare sau pe scaun mai mult de 2-3 minute;e clar ca e din ce in ce mai rau,ca acum o luna aveam senzatia asta dupa jumatate de ora,acum sunt zile cand simt presiunea si durerea in clipa in care ma dau jos din pat dimineata;incerc sa ma incurajez cu gandul ca a mai luat bebe in greutate si apasa pe col

33+

Mergi la inceput

Ami mandrutza ta draga trebuie sa fie pregatita sa te cunoasca! Musai sa avem bebeluse martisoare!

Mergi la inceput

Ioanaa pupacesc si eu!
Jasmine ma "imbarbatez" si eu, ca si tine, ca ar fi greutatea lui bebe si nu faptul ca se angajeaza cu capul direct pe col.. Desi de poimaine pare a nu mai fi nicio problema in a veni pe lume, eu tot sper sa astepte bebelina mai multisor. Observ, insa, ca-mi duc cu greu la bun sfarsit plimbarile.. senzatia este sa ma tin de burta. Cu odihna si optimism ducem sarcinile intr-atat cat sa se nasca puii nostri sanatosi!

Mergi la inceput