Hai Silvia, Miruna, Loriangi! Iepurasi 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutare -- am fost la balet cu Jodie, abia ma mai tarasc de la masina pana unde mergem, si mai era si un etaj de urcat pe scari din parcare...

Bobita -- cum ai pierdut o sarcina la 35 de saptamani?? Sper sa nu te superi, dar eu chiar nu inteleg, ce se intampla de se pierd sarcinile astea aproape de termen? Adica de ce apar probleme la nastere, chiar fiind un pic prematur, io credeam ca ar trebui sa se nasca fara probleme.

Stefi -- imi amintesc perfect cum m-am simtit si eu inainte sa vina Jodie. SI acum ma simt la fel, cel putin cu ea, care nu o sa mai fie bebele familiei... sunt normale emotiile astea... Da, se pare ca bebele meu va veni pe 2 Martie, la data programata, desi oarecum inca mai sper sa vina mai devreme...

Mihaela -- bine ai venit acasa, sa dea Dumnezeu sa stea bebe la caldurica inca 2 saptamani cel putin. Tu si pe Elena ai nascut-o mai devreme?

Diana -- eu cu 2 copii la diferenta de 2 ani ma descurcam foarte greu daca ieseam singura. Al treilea nu prea se pune, ca peste 4 ani te intelegi cu ei sa mearga pe langa tine, asculta, etc. Dar cu cei 2 mici iti va fi greu -- bugyboard-ul e o solutie, dar al meu se plangea de picioare, voia sa stea jos. Odata ajunsa in parc, e mai ok, ca poti lasa carutul cu cel mic si alerga dupa cel mare (nu departe, fireste, dar acolo, la locul de joaca.

Ce voiam sa te intreb -- la noi la biserica, Parintele avea 4 copii si mereu ne certam noi, fetele tinere, sa mergem sa o ajutam pe preotesa cu copiii. Bine, era si o biserica plina de tineri, dar ma gandesc ca si pe la sotul tau or fi ceva fete studente carora le-ar face placere sa te ajute sa iesi cu copiii in parc...

INTREBARE -- CE INSEAMNA COL STERS????

Andira -- eu referitor la grijile financiare nu prea le pricep. Adica unde ai 2 copii, e foarte mica diferenta cand vine al treilea. Multe haine ai de la pprimii, la fel si produse, apoi cand mananca mancare normala, cat de mult mai mult poate sa fie nevoie pt inca un copil? In Romania scoala e gratis (din cate stiu) -- aici pentru noi e un pic delicat, ca sunt scumpe scolile internationale, dar eu oricum din clasa 1 am de gand sa ii home school pe toti. Acum avem 2 in scoala, de la anul vom avea numai unul (Jodie), apoi bebe 3 va merge la scoala abia peste 3 ani, si atunci Jodie va fi acasa in home school. Sunt diverse activitati pe care le fac copiii, aici nu sunt foarte scumpe, in Romania cred ca la fel (sporturi, muzica, pictura, etc). Stiu ca atunci cand mai cresc copiii, in Romania, tre sa le pui meditatii, etc, DAR nu este obligatoriu. Eu am intrat la cel mai bun liceu din Bucuresti (in anul ala nota cea mai mare de admitere) fara o ora de meditatii. Se poate... Despre alte griji -- cum te ocupi de ei, cum iti faci timp sa petreci momente speciale cu fiecare -- acolo da, imi fac si eu griji, dar incercam si ne sfatuim cu alte mamici, ascultam si ce vor copiii si pana la urma iese... Te pup, m-am lungit...

Silvia -- bafta multa, multumim ca ne tii la curent. Nastere usoara!!!

Miria -- bine ai revenit!!!

Va pup dr raman prin zona...

38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR 5 zile maxim!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ioanaa nu te impacienta ...asa "e " unii mai prostanaci!Iar tu sa fii dupa vorba "cainii latra ursul merge".

+38 cuGeorge-Theodor

AMR 12 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Annya - multumesc frumos , daca iti place cum a iesit, da-mi si mie te rog datele de contact.

Bumbitza - draga de tine, stai linistita, uita-te la baby expo la ce te intereseaza pe tine .
In rest, daca din intamplare vezi si carucioare mai ieftine, mi-e de ajuns sa-mi spui doar ca se gasesc, ca doar nu am pretentia sa-mi spui ce ai vazut, cu detalii .
Da, vreau carucior sport, destul de simplu. La vara vom avea de inghesuit in porbagaj 2 biciclete / 2 trotinete, caruciorul, si eventual 4 perechi de role.
Deci imi trebuie ceva manevrabil si care sa nu ocupe mult loc. Asa am avut si la Irina, si a fost foarte ok.
In plus, vine vara, nu-mi trebuie cine stie ce minunatie.

Iar cu mobila, multumesc, daca zici ca esti multumita, da-mi si mie datele de contact. Fac apoi un studiu de piata .

Miria - bine ai revenit, ma gandeam la tine!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ioanaa28 - nu reusesc sa gandesc pozitiv vis-a-vis de tema alaptatului,pt mine a fost un cosmar si pt ca nu-i stiu cauza nu am nici solutii;sincer,ma astept sa se repete povestea

apropos de chestia cu vaca si vitelul,cand ma tot chinuiam sa alaptez ma gandeam ca toate mamiferele pamantului isi alapteaza puii,numai eu nu sunt in stare sa fac chestia asta atat de simpla,fireasca si naturala...

miria - bine ca esti OK,intrasem la idei

freedelia - bine ca ati pastrat lucrurile pt a le folosi in continuare;eu am fost desteapta si am dat cam tot ce am avut,acum mai am doar patutul cu salteaua,cadita si olita ;in rest toate trebuie cumparate din nou si eu nu pot sa ma misc din pat,sunt ca un leu in cusca

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am primit mesaj de la Ioana_fota, e inscrisa si la odiseea noastra desi scrie mai mult la Pufuleti; e internata in spital pana vineri si face tratament cu gynipral! Doamne ajuta sa fie bine si sa se intoarca tot in formula de 2 in 1!
Delia colul sters este acela a carui lungime (daca se mai poate vorbi despre asa ceva) este 0. Din acel moment, el incepe sa se dilate, pregatind nasterea propriu-zisa.

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Andira, asta este firma care face mobilier: hilman.ro Poti vedea ceva lucrari ale lor (foto), dar pentru contact, o sa-ti dau si mobil daca vrei, poti vorbi sa vina ei acasa sa masoare si sa aduca catalog pentru materiale si culori.

31+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Ami mandrutza ta draga trebuie sa fie pregatita sa te cunoasca! Musai sa avem bebeluse martisoare!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Musai sa avem bebeluse martisoare! De cand sunt in prenatal nu prea am facut mai nimic, decat un pic mancare, curatenie, chestii zilnice, pt ca mi-a fost frica de o nastere inainte de termen. Acum am zis ca mai stau si saptamana asta si de luni incep programul zilnic de plimbare recomandat pt o nastere usoara (by the way doctorita mea si a Oankai nu e fan epidurala, vrea live )... scari n-am ca stau la casa dar am in apropiere o colina care sigur va fi "prietena" mea sapt viitoare! Mi-am facut si eu planul.. sper sa imi si reuseasca.

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Bumbitza si Ami merci pt raspuns. nu o sa ma grabesc cu biberoanele, daca e ceva il trimit pe sot sa e cumpere pe toate. inca ezit ce marca sa iau, mai citesc pe net care cum e.

Ina 35+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

delia, despre col asa stiu si eu, cand incep contractiile regulate chiar daca nu sunt dureroase, posibil nici sa nu le simti, se sterge colul, apoi incepe sa se dilate

anya bafta la eco maine!

ella eu dupa ce sterilizam biberoanele, se oprea automat serilizatorul si ramaneau acolo, scoteam ce.mi trebuie, eu le scoteam cu mana frumos, nu ma chinui cu clesti si alte minuni

denisa tocmai de la eco vin
e totul perfect, a luat aproape 400 de grame de miercuri pana azi, a crescut capul, femurul tot, are 2.300 kg si se incadreaza in procent de 50% deci exact la mijloc

rebiana ma bucur de luca , ca a facut o forma usoara, cand am citit azi dimineata la 6 m.am speriat un pic, pt tine, clar ca sa.i fie lui bine dar ma gandeam sa nu te afecteze

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

INTREBARE -- CE INSEAMNA COL STERS????

38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR 5 zile maxim!!!
POZE

Urmatoarea faza e DILATATIA! Asta ti-a spus medicul tau? Inseamna ca esti f aproape de marea intalnire chiar daca ai programata si cezariana.

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput