Hai Silvia, Miruna, Loriangi! Iepurasi 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 11
ellanik spune:
Ami, nici dr mea nu e fan epidurala.Din ce argumente mi-a prezentat ii dau dreptate.Dar asta nu inseamna ca nu e parfum sa nasti natural cu epidurala.Si inca ce Coco chanel!!!
Rebiana mai bine ii zice col nul sau col ioc sau col ciuciu.Zic si eu.Micutul Luca cand incepe sa se faca frumos afara de zburdat trebuie sa stea in casa.Las' ca se face bine ca ei, copiii, au o forta !!!
+38 cu
George-Theodor
AMR 12 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
ellanik spune:
Dayanara si eu le-am scos cu mana si le-am bagat in pungute sigilate.
o sa murim cu totii,nu???
+38 cu
George-Theodor
AMR 12 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
ami_84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Am primit mesaj de la Ioana_fota, e inscrisa si la odiseea noastra desi scrie mai mult la Pufuleti; e internata in spital pana vineri si face tratament cu gynipral! Doamne ajuta sa fie bine si sa se intoarca tot in formula de 2 in 1! Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalieI can't fake with dignity so i'll not try!! |
Doamne ajuta sa fie bine si sa revina acasa cu bebe in burtica! 
Am citit si eu un pic la pufuleti si am vazut ca are cam 34 de sapt. Sper sa treaca peste aceasta incercare!
Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

babyangel spune:
| citat din mesajul lui Jasmine ioanaa28 - nu reusesc sa gandesc pozitiv vis-a-vis de tema alaptatului,pt mine a fost un cosmar si pt ca nu-i stiu cauza nu am nici solutii;sincer,ma astept sa se repete povestea apropos de chestia cu vaca si vitelul,cand ma tot chinuiam sa alaptez ma gandeam ca toate mamiferele pamantului isi alapteaza puii,numai eu nu sunt in stare sa fac chestia asta atat de simpla,fireasca si naturala... 33+ ![]() |
Jasmine de ce dramatizezi asa problema alaptatului? Sunt atatea mamici care nu au reusit sa puna copilul la san deloc din diverse motive. Si copiii au crescut sanatosi. Ceea ce spui tu mai sus suna a usoara depresie, pt ca asa gandeam si eu cat am stat in maternitate..Si plangeam, si ma acuzam..Dar eu nu puteam sa ajung la salonul bebelusilor sa-l alaptez, din cauza problemelor cu nervul sciatic...
Ca ceva lapte am avut!(vreo 3 saptamaniNu te invinovati asa tare, si chiar daca se va intampla sa nu ai lapte, bebelunul tau va creste sanatos ca acuma sunt multe formule imbunatatite de lapte praf.
Asa ca ..fruntea sus

Anca

cu
Codrin Fabian in 39 saptamani!!AMR 10 ZILE maxim !!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
ami_84 spune:
| citat din mesajul lui dayanara e totul perfect, a luat aproape 400 de grame de miercuri pana azi, a crescut capul, femurul tot, are 2.300 kg si se incadreaza in procent de 50% deci exact la mijloc roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Felicitari Roxana! Sa stea bebe Aroa cat mai aproape de termen in burtica la tine.

miria_cristina spune:
Oooo, fetele, dragele!
Sa aveti parte de copilasii vostrii si sa va refaceti repede si bine!

Ce bine ca a-ti scapat si ca acuma va tineti puiutii mult doriti in brate!!
Sa fie intr-un ceas bun nasterea lor, iar zanele sa le ureze numai lucruri minunate!

Cristina +30
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
amy merci
dar ureaza.mi sa vina la termenul meu :)))
ella :))) da murim ce sa mai; oricum le sterilizam pt bacteria aia din lapte care cica se distruge mai greu , in fine, ca in rest nu ma agit, doar tzatzele nu mi le pot baga in sterilizator , hainele de pe mine, hainele de pe pat si apoi sa ies sa.i omor si pe astia de circula cu masina, ca polueaza
bravo silvia! mai e putin si tii puiul in brate
daca am colul sters 70% o mai dura mult pana se sterge de tot...mama lui de col, ca daca nu bag guma de sters
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ami_84 spune:
| citat din mesajul lui ellanik Dayanara si eu le-am scos cu mana si le-am bagat in pungute sigilate. o sa murim cu totii,nu???![]() +38 cu George-Theodor AMR 12 zile .... maxim !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
[:)))] [:)))] [:)))]
M-am amuzat copios! Intradevar nu putem face un mediu steril, tb sa dobandeasca si bebe imunitate..

miria_cristina spune:
Fetele, inca o data mii de multumiri si lacrimi de recunostinta pentru interesul si prietenia de care dati dovada!!!

Este un energizant fantastic in momentele astea cand parca te coplesesc si cele mai mici lucruri si cand incepi din nou sa obosesti ca-n primele luni.

Cristina +30
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/