Hai Silvia, Miruna, Loriangi! Iepurasi 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 5
Jasmine spune:
SILVIA 
MIRUNA 
LORIANGI 
rebiana - da' ce moment si-a gasit si rubeola asta!
andira - nici eu n-am cumparat carucior si nici nu reusesc sa ma decid la un model,am ametit tot uitandu-ma pe net;si mai am muuulte de luat,am tot amanat pana acum...practic am luat niste hainute (body,pantalonasi,salopete),material pt lenjerie de pat,un set cu pilota pe albastru cu imprimeu cu Tweety,un prosop de baie,o paturica si o suzi
e musai sa cumpar sterilizator cu aburi si biberoane pt ca (si asta e un subiect greu si dureros pt mine) nu cred ca o sa am lapte
nu stiu de ce dar asta e
data trecuta m-am chinuit mult si n-am reusit
celelalte fete aveau lapte din belsug pt puii lor,mai puneau si la congelator,povesteau cum le curg sanii cand e ora de masa.....
luam zilnic doza dubla de Galactogil+2L ceai de chimen cu fenicul si anason+pastile nutrinatal
dusuri calde,masaje cu prosoape fierbinti...am incercat tot si degeaba
copilul urla tot timpul de foame,nu dormea mai mult de 10-15 minute intre urlete,eram zombie si eu si el
cu mana si cu pompa am reusit sa scot o data 15ml de lapte de la ambii sani,cam intr-o ora de ''munca'',asta a fost recordul meu absolut
m-am chinuit asa cam 2 luni dupa care am renuntat,ca oricum infometam copilul degeaba,laptele n-a venit
regretul mi-a ramas pana in ziua de azi,n-am nici o explicatie dar sunt sigura ca povestea se va repeta
33+ 
ami_84 spune:
Oanka ca tot intrebase, de tine, .. ma bucur sa aud ca esti bine! 
Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

andira spune:
Gina - exact la tine ma gandeam zilele astea
.
Zici ca dr e plecat din tara (ai ramas la acelasi, nu?) Tocmai bine, ca sa nu-mi mai fac procese de constiinta ca nu ajung la el saptamana asta. Deci ma duc saptamana viitoare, ca o floare
.
Diana - tu pe unde stai? si in ce parc iesiti?
Da, nici nu-mi imaginam ca o sa am prea mult timp sa ma duc chiar in primele luni la dr, pt problemele cu pielea
(mai am si psoriazis, dar care acum, in lipsa stresului de la servici, e perfect absent ca manifestare
, nu-mi vine sa cred ce bine arata coatele mele in sezonul de maxima dezvoltare
).
Pupam si noi trio-ul vesel!
Delia - apropo de ce ziceai zilele trecute, nici Ionut nu s-a mai prea manifestat in sarcina asta. La prima era cu ochii pe mine, acum... deja ne-am obisnuit.![]()
Si sa stii ca si eu am ganduri referitoare la cum o sa ne descurcam, si cu timpul, si financiar, dar nu indraznesc sa spun nici "miau", pt ca eu am vrut si am tinut mortis sa o avem si pe Alex
.
Ma gandesc doar ca dupa ce o sa vina nu o sa-mi mai fac atatea griji, o sa ne bucuram de ea, pur si simplu. Cel putin asa sper, sa facem fata, pt ca usor sunt convinsa ca nu o sa fie.
33+
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 Va multumesc tuturor pt sustinere si gandurile frumoase. multumesc si Alinei ca va anuntat de mine. am ajuns luni seara la dr si a insistat f mult sa raman in spital pt ca am colul sters si dilatatie 2. in acea zi mai avusese o pacienta care dupa dilatatie 2 in 2 ore a nascut si a vrut sa ma protejeze, doar ca pana dimineata nu aparuse nici o modificare la mine si am insistat sa ma lase acasa. acum stau cumintica in pat si astept modificari. a fost bine ca am stat luni seara in spital, caci am avut ocazia sa aud 2 fete care au nscut. eu am stat in rezerva de travaliu si alaturi era sala de nasteri cu usa deschisa. totul e echilibrul psihic al mamei si de faptul ca trebuie sa asculti de indicatiile medicului. am intalnit asistente f dragute care au venit de nenumarate ori in rezerva sa ne intrebe daca ne simtim bine, daca ne doare ceva, daca avem nevoie de ceva etc. va dau de stire daca apar ceva noutati la mine, va pup pe toate si sa fiti increzatoare in medicii vostri. o zi buna tuturor ![]() ![]() ![]() Oana 39+ - Maria-Emilia AMR 7 zile ![]() poze *mamica unui fluturas* |
Bine ca esti acasa si ca te-ai mai linistit. Ce ai vazut la spital nu face decat sa-ti intareasca increderea in tine ca va fi foarte bine!
Acum liniste, odihna, iti incarci bateriile pentru marea intalnire!

castelana fericita
34+
dayanara spune:
oanka bine ai revenit ! ma bucur ca ai avut parte si tu de.o experienta placuta, asta ajuta mult de tot
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Diana - cred ca intrebarile alea de mai sus suna a interogatoriu ![]()
Scuze, ideea era ca poate peste vreo 2 luni ne vedem. Noi mergem in IOR, imi place tare mult parcul asta, si abia astept sa vina aprilie si vremea frumoasa.
Mihaela - ma bucur ca sunteti acasa, sper sa mai rezistati inca 2 saptamani ca sa fii tu linistita
.
33+
Bumbitza spune:
Mihaela, oanka, ma bucur ca sunteti mai bine! Mai iepurasi mai stati la caldurica un pic
!
ami, ma menajez cat pot, sper ca bubulina mica sa vina cat mai aproape de termen.
jasmine, hai ca poate de data asta vine lapticul...nu mai gandi negativ. cat despre carucior, noi mergem la baby expo si sper sa gasim acolo ceva neaparat...
castelana, tare scumpa ai fost cu incurajarile pt ioana! sigur se va simti mai bine, pe mine una chiar m-ai inveselit!
hai ca mai avem putin si noi, ai dpn cu 2 zile inaintea mea![]()
34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
ellanik spune:
Salutare gagici.Doamne, s-a dat startul la nasteri!Pe cine sa felicit mai intai pe cine sa incurajez?
Sa o iau cu proaspetele mamici :sa fiti iubite de puii vostri pt care va sacrificati si suportati dureri de duda,dureri de laba stanga a piciorului,craceli pe la doctori ,hormonizari si rabufniri pe consort.Sa dea Domnul sa alaptati copilasii si sa-i tineti ca pe maimutzele atarnate de tzatzoance. Sa dea Dumnezeu sa aveti barbati intelegatori care sa nu faca 13-14 cand vad caca in pampers(cum face al meu si se da cu capu' de pereti).Sa aveti operatii (fie pe burta fie pe la duda) fine, inchise, estetice,nedureroase,vindecate rapid.Sa aveti chef de gighi-gighi chiar si cu oboseala-n oase dupa gingireii astia mici.Dedicatie pentru toata lumea e asta!(nu ma puneti sa nominalizez ca sigur o dau in bara ca-s cu circuitele la pamant.Am cod portocaliu chiar...de esec mintal).
Vladimirescu m-ai intrebat ceva...ntz ntz ntz.Nu prea imi aduc aminte.(stai ca m-am uitat unde am scris si iti pot da niste detalii referitoare la...scosul manii prin chiloti .Draga mea, mai nou fii-miu exerseaza rolul dintr-o reclama proasta post decembrista "Ce faci tata?Un suc de portocale.La ce bun atata truda cand e gata preparat?"Ei bine el se ocupa cu facutul unui fresh insa ajung sa fiu scarboasa fiindca freshul e din vezica .O stoarce de nu se vede.Si eu fraiera, mor de placere(si nici macar nu-s sado).Cat despre dcotori draga mea toti sunt plecati.Cu cine mai sporim noi natalitatea tarii , soro, daca astia toti se preumbla pe la conferinte?
Ioanaa sa stii ca mereu am zis si eu treaba cu steaua norocoasa.Numai ca mereu am considerat nu ca as fi nascuta sub ea ci calare pe ea.Nu prea sunt eu buna la dat sfaturi desi sincer i-as fi crapat capul barbatului care mi-ar fi zis ce ti-a zis tie dar imi permit sa-ti dau un sfat:MEREU EXISTA JUMATATEA PLINA A PAHARULUI.Si pe aia trebuie sa o vezi tu.Cat despre cariera sa stii ca niciodata nu e prea tarziu sa te reapuci de pasiunile tale.Si sa nu-ti fie rusine cu cariera ta de mamica si familista ca in viata (parerea mea )cariera mai frumoasa ca cea de mamica (si meserie mai grea decat asta nu exista )nu-i.
Oanka vine Mariutaaaa!!!Tin pumnii!
Kossir din cate citesc tu ai acolo valoroasa lucrare a lui Brancusi :"Cumintenia pamantului" adica.Papa, doarme noaptea, nu plange la baica.Fata salon, ce sa mai comentam.de ce ziceai ca sotul nu pune mana pe bebelusha?Si al meu are temeri ca cica daca il tine sa nu-i rupa ceva.L-am linistit si i-am zis ca n-are ce sa rupa ca astia mici sunt facuti din cingo pana mai incolo.Bravo voua!
Azi dimi am fost la pediatra.Am stat putin mi-a zis sa o sun inainte cu o zi de a ma externa ca sa vina repede sa-l vada pe cocoshel.Mi-a zis doar "sa nu te prind ca iei tampenii din magazine, geluri, uleiuri creme parabeni si alte (chestii incluse in categoria aceea cu nume urat si urat mirositoare ...a se citi kkturi)
".Chiar am vazut ca lifecare a scos in catalogul nou o crema bio pt buci iritate de scutec si evident mi-am comandat un borcan.Si a mai aparut o crema buna pt alaptat care cica relaxeaza tzitzili in timpul alaptatului.Acu' sa vedem cum or fi!La 3 fara un sfert mergem la croitor :dna dr gineco ne ia masuri la col .Daca e ok stau in pat pana se intoarce si de luni incep si eu ce a facut Oana:mall, scari,kfc...
Gaby tzuc fetele.Deci deja circulati cu trasura pe strasse ,ai?Aveti permis , da?Atentie sa nu va ia radarul!
Revin!Merg sa iau o gura de ness ca-s scurtcircuitata.
+38 cu
George-Theodor
AMR 13 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Rebiana27 spune:
Castelana, Jasmine
aseara gandeam ca doar asta imi mai lipsea.. sa faca Luca rubeola. Din nu stiu care motiv ma taiau si cateva contractii dureroase; parea ca se aduna toate. M-am linistit spunandu-mi ca Dumnezeu are un mod de a aranja lucrurile care pt noi, oamenii, poate fi de neinteles pe moment insa stiu cu siguranta ca tot El nu-ti da mai mult decat poti duce.
Oanka ma bucur ca esti acasa, optimista si am convingerea ca in curand iti vei strange puiutza in brate! 
Jasmine si pentru mine alaptatul s-a transformat in ceva neplacut cand, dupa incercari esuate, reuseam sa strang 50 ml de lapte de la ambii sani (fara ca Luca sa pape inainte) intr-o zi intreaga. M-am chinuit o luna si jumatate cam cum descrii tu. Sper sa fie altfel de data aceasta!
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Mihaela incearca sa te odihnesti cat mai mult ca sa mai amani momentul nasterii un timp. Orice zi in burtica e pretioasa pentru micuta Angela; dar tu deja stii asta! 
Nu-i o regula sa pierzi dopul si sa nasti rapid (Miruna care are astazi ceza l-a pierdut acum o saptamana) insa sunt si cazuri in care nasterea se produce la scurt timp. Oricum ar fi, sa dea Dumnezeu sa se nasca printesa sanatoasa!
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!