Hai Silvia, Miruna, Loriangi! Iepurasi 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

HAI GREENFROG
HAI LORIANGI
HAI MIRUNA

37+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel
Rebiana tu nu esti in pericol din cauza rubeolei? sau mai bine zis bebeluna Eva/Diana/Mirela() nu e in pericol. Ca , din cate imi aduc aminte , pentru luca nu e foarte chinuitoare boala asta..Adica nu e ca varicela

Anca

cu Codrin Fabian in 39 saptamani!!
AMR 10 ZILE maxim !!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Dintre prenumele de mai sus, doua sunt ale mele.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Buna dimineata mamici! Sa aveti o zi de Dragobete dragastoasa taaare

Si noi ne rugam sa fie totul bine pentru mamicile care vor naste azi:
Silvia, Miruna, Loriangi nastere usoara, recuperare rapida, lapic suficient si bebei sanatosi, mancaciosi si norocosi

Irina felicitari pentru minunea adusa pe lume Bebe Rares sa fi sanatos si norocos si fericit!!!

Oana, te asteptam sa vi acasa cu bebe Eric!

Vladi, Ioana, imi pare tare rau ca suferiti Nu stiu ce au unii barbati de o iau razna in perioada asta (si eu am avut "surprize") . Ma rog sa fie doar ceva trecator si sa se rezolve in final, desi gustul amar ramane... Dumnezeu le potriveste pe toate dupa cum e mai bine

Va puuuup pe toate si revin : )

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Kitzy multumim de vesti!

Bobita curaj, totul va fi bine si ai sa iti tii in curand minunea in brate!

Bumbitza bine ca ai intrat in concediu. De acum ai timp suficient de amenajat, pictat .. camera fetitei. Dar sa nu uiti si sa te odihnesti sa nu ii dai idei iepurasei..

Mihaela multa sanatate! Suntem alaturi de tine.

Dayanara ai zis ca mergi azi la eco, bafta multa si te asteptam cu vesti!

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mihaela, e destul de greu de suportat Gynipralul, dar il vei lua doar pana la 37 de sapt. Sa stai intinsa, cum ti-a zis dr.

Eu am luat Gynipral aproape toata sarcina, in trim III aveam 4/zi. Plus 8 utrogestane si restul...noroc ca stateam in pat ca eram chiauna toata ziua.

Mi-am mai amintit ceva.
Jasmine, injectiile cu dexa ti le poate face pana la 36 sapt. incheiate, daca exista risc de nastere. Dupa aceea nu se mai fac, teoretic nu mai este nevoie. Practic, nimeni nu-ti poate garanta, sunt bebelusi nascuti la termen care nu respira singuri...

Andira, la dermato sa mergi la 6 luni dupa nastere, cand se mai reface imunitatea de dupa sarcina si riscul de recidiva e mai mic. Pupam pisicile .

Delia, mi-ai aratat un carucior pt. copii. Momentan nu mai investesc in altul, am un Chicco CT05, sport, luat la Andrei, sunt f multumita de el si se lasa aproape de tot la orizontala. Pe Alex l-am scos pana acum in brate sau in wrap. Am si sling, insa bebe sta mai bine in wrap acum.
Cand va mai creste putin si scapam de mocirla si zapezi, il scot cu carutul si cred ca o sa cumpar un buggy board pt. Andrei (care nu mai sta in carut, insa nici nu rezista sa mearga mult pe jos. Plus ca, dupa o tura de joaca in parc, cere in brate).
Inca mai caut solutii pt. iesitul cu toti 3 in parc. Cu Iulia ma inteleg, cu Andrei e mai greu, nu stiu cum o sa alerg dupa el in parc si cu Alex in wrap sau in carut . Se pare ca asa voi reusi sa slabesc .

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Dayanara mersi. Tie ti-au mai dat ceva tratament pt. acasa? Cum esti acum? La mine au mai revenit contractii dupa ce am terminat perfuzia chiar daca iau tablete, aseara am eliminat si ceva gelatinos, sper totusi ca nu dopul
Bobita imi pare tare rau pt. pierderea ta. A fost bebe prea micut? Acum totul va fii bine cu siguranta
Oana ma bucur ca te-ai intalnit cu bebe si ca ti-a placut alaptatul. Va fii din ce in ce mai frumos.

Fetele care au probleme cu sotii, imi pare tare rau, e o perioada care ar trebui sa fie tare frumoasa si sa va sustineti. Fiti calme si incercati sa discutati cu ei. No ma bag si eu sa dau sfaturi

Mihaela34+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

amy merci

mihaela nu, n.am nici.un tratament pt acasa, nici macar repaos total , doar sa nu ridic ceva iesit din comun sau efort iesit din comun, care oricum nu l.as fi facut intr.o sarcina, am contractii rare BH si ma bucur cand imi da cate una, nu de alta dar sunt slabe si atat de rare....incat le duc lipsa
inainte de tratament aveam colul de 1.5 si 70% sters, dupa tratament nu se face nici.un control pe masa sau eco tv, ca sa nu stimuleze
oricum eu n.am treaba fac viata normala, azi pe jos intr.o plimbare am venit de la analize

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Buna dimineata mamicile mele dragi.
In primul rand vreau sa felicit mamica cu iepurasul nr 7 Irinabobe. felicitari pt bebe Rares, sa va traiasca, sa fie sanatos, iar pentru tine refacere usoare sa ajungeti cu bine acasa

scot si un set de agitate pt mamicile de azi HAI SILVIA, HAI MIRUNA, HAI LORIANGI . Nasteri usoare fetelor si sa fiti puternice

Va multumesc tuturor pt sustinere si gandurile frumoase. multumesc si Alinei ca va anuntat de mine. am ajuns luni seara la dr si a insistat f mult sa raman in spital pt ca am colul sters si dilatatie 2. in acea zi mai avusese o pacienta care dupa dilatatie 2 in 2 ore a nascut si a vrut sa ma protejeze, doar ca pana dimineata nu aparuse nici o modificare la mine si am insistat sa ma lase acasa. acum stau cumintica in pat si astept modificari.
a fost bine ca am stat luni seara in spital, caci am avut ocazia sa aud 2 fete care au nscut. eu am stat in rezerva de travaliu si alaturi era sala de nasteri cu usa deschisa. totul e echilibrul psihic al mamei si de faptul ca trebuie sa asculti de indicatiile medicului. am intalnit asistente f dragute care au venit de nenumarate ori in rezerva sa ne intrebe daca ne simtim bine, daca ne doare ceva, daca avem nevoie de ceva etc.
va dau de stire daca apar ceva noutati la mine, va pup pe toate si sa fiti increzatoare in medicii vostri.
o zi buna tuturor

Oana 39+ - Maria-Emilia
AMR 7 zile
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

buna fetele, uau am emotii pentru azi, vin iepurasii!!!!

Rebiana, am ramas paf cu Luca... saraca de tine, asta lipsea. Sanatate si sa ai grija de tine!
Dianami, ce frumos creste puiul mamei, papa mult si se face mare!!!! m-ai distrat cu scenariul tau: in parc alegand dupa trei copii! Esti fenomenala sa stii, eroina!
Cenia, Nafi si fetele cu dureri de spate... uf si eu am zile grele rau de tot. In plus apasa pe un picior si mi se umfla dreptul cu edeme cu tot. Acum ma dau si cu crema pentru pici obosite de gravide si parca se mai relaxeaza. Dar sa stiti ca nu bag nimic in seama, nu ma intereseaza, poate sa ma rupa durerea sa ma amuteasca pana la termen, atat am asteptat momentul asta ca durerea asta e "par la ceas" pe lange celelalte sufletesti si trupesti cand faceam tratamente si hormonari! A si ma mai ajuta mult si masajul pe spate, oooo imi da viata nu alta! Asteptare usoara fetele si mai e putin, sa nu va "inecati" acum la mal!

IrinaBobe, felicitari mamico si bebe sanatos, mancacios! sa te refaci repede!

Oanaiacovita, uau maine poate mergeti acasuca!!!!! Bravo fata draga!

Ate, ce face maseluta? sper ca ti-a trecut! sanatate!!!
Carmencita Kossir, asa asa e inotatoare!!!! Ma bucur ca a iesit bine si cu baita si tu cu siguranta te descurci de minune!
Mihaelagrosan, asa stai linistita, fiecare fi trecuta e una castigata. Sa stea bebelina cat mai mult, poate apuci sa treci de mijlocul lui martie. Bafta, tin pumnii!
Dayanara, stai locului, te vezi acasa si visezi la geamurile alea, merti bataita!
Ioanaa28 draga mea, putere si intelepciune! Sarcina cat mai senina si tact, acum important e copilul, tu, Alex, punei pe seama unei interpretari gresite si nu baga prea tare-n seama. Ai grija de tine, lasa bebe mic sa nu simta toate "framantarite voastre" ca iese inruntat sa stii, razi, chiar asa degeaba! uite daca vrei razi de minema vezi? te pup

Miria vad ca nu apare, se dragobeste...
Samaria? nici ea nu am mai vazut-o de mult...

fetele va pup, imi este frica ca pierd iar ce scriu si sa nu ma impusc trimit repede

bafta la fetele in de azi!!!!!!!!!!!

castelana fericita 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Ioanact mai stii ceva de Oanka? Sa nu ratam momentul si sa o incurajam si pe ea!

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput