Hai Silvia, Miruna, Loriangi! Iepurasi 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 13
miria_cristina spune:
ANNYA - Fac sambata 31, asa ca, sunt tare fericita ca m-am facut si eu mare!![]()
![]()
![]()
Cristina +30
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina ANNYA - Fac sambata 31, asa ca, sunt tare fericita ca m-am facut si eu mare! Cristina +30 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Doamne-ajuta sa fie bine si la termen!!!

31+
Radu Alexandrupoze
ellanik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara miria ma bucur ca esti bine! ma tot chinui sa intreb si uit, delia13, artista oare e ok? freedelia tie ce ti.a zis de col? cred ca faza asta cu colul difera de la nulipare la multipare, eu la prima nastere am avut col lung si tare pana la 41+2 zile, la 41+3 s.a sters 60% si a doua zi a inceput travaliu roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
De ovipare nu stii sa ne zici ceva?

+38 cu
George-Theodor AMR 12 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Rebiana27 spune:
Roxi ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune de la eco! Bebitza a luat bine in greutate! Se pregateste sa vina pe lume si nu o poate face oricum mica zana! 

Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ami_84 spune:
Am gasit un articol pt proaspetele mamici. Cateva chestii care nu am mai citit pana acum, poate va intereseaza:
- Odihneste-te mult in prima zi, dar misca-ti regulat degetele de la picioare pentru a activa circulatia.
- Cand urinezi, rastoara in vasul de toaleta, inainte de a te aseza, o cana mare cu apa calda, pentru a reduce usturimile.
- Daca sfarcurile sunt sensibile, solicita ajutor pentru ca bebelusul sa le prinda bine in gurita. Umezeste un pliculet de ceai rooibos cu doua linguri de apa fierbinte, raceste-l si pune-l pe sfarcul inflamat pentru a calma durerea. Poarta-l in interiorul sutienului pana la urmatoarea masa a bebelusului.
- Daca sanii sunt foarte grei si foarte durerosi, ia doua frunze de varza si taie in mijlocul fiecaruia doua gauri de dimensiunile sfarcurilor. Scufunda frunzele in apa fierbinte timp de 10 secunde, scurge excesul de apa si pune-le pe sani cat sunt calde inca. Frunzele de varza se folosesc atat pentru calmare cat si pentru activarea circulatiei laptelui. Schimba-le la urmatoarea masa a bebelsului si continua sa faci asta pana cand te veio simti mai confortabil.
Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

bobita2010 spune:
miria_cristina am vazut ca esti in cautare de medic de familie - nu stiu in ce zona stai , dar eu am medicul de familie in Pajura, noi ne-am mutat si stam in Dristor, dar tot la ea am ramas, imi place ca o pot suna oricand si imi place si mai mult ca raspunde
si pot vb cu ea, are si o specializare in pediatrie - dar eu as vrea un medic pediatru, hai ca deviez
, daca te intereseaza vb
si apropo de pediatru - cum spuneam, eu stau in Dristor, stiti un medic pediatru in zona, eu ma gandeam sa fac o asigurare full pt.
la Eureko, dar pana la Euroclinic pe Stefan cel Mare s-ar putea sa dureze cam mult
so, daca aveti/stiti un pediatru bun dati-mi si mie de veste 
34+ 
dpn 02.04.2010
selina-d spune:
Va salut si eu!
Vad ca ploua azi cu iepurasi dragalasi ![]()
Multa bafta
Silvia
Loriangi
Miruna
Va doresc sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi si frumosi, mult laptic si refacere rapida 

Mami
33+
si Victor (31.08.2007)
selina-d spune:
Tocmai mi-a scris Cristina30 ca merge sa se interneze pentru ca nu mai are lichid amniotic suficient si bataile inimii la bebelusa sunt cam mari.
Hai sa o incurajam si pe ea sa fie totul bine si Ingrid Evelina sa fie bine si sanatoasa. Ea are acum 36s+3.
Mult curaj Cristina30 si iti tinem pumnii sa fie totul bine 

Mami
33+
si Victor (31.08.2007)
dayanara spune:
rebiana multumesc
vio cum esti? azi stiu ca si tu ai eco
cristina sa aibe o nastere usoara si sa fie bine amandoi si ea si bebe!
amy da scuze, ma gandeam ca sa vina la 40 care oricum e mult, la 42 ale lui ivan nu ma gandesc, refuz asa ceva, ma duc la spital sa.si ia perfuziile inapoi:)))
freedelia cum spune bobita sunt cazuri de doamne fereste unde nu tine de medici pur si simplu, de aia ma grabesc eu s.o vad afara, nu dau exemple pt ca nu vreau sa se gandeasca nimeni la asa ceva
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Doamne ajuta sa fie totul bine cu Cristina!!
Si eu am nascut la 36 + pe Luca si totul a fost ok; asadar sper sa aibe parte de acelasi noroc in cazul in care puiul ei vrea sa se nasca!
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!